Slm kk hatunlari konularimi okuyanlar belki hatirlarlar derdim bitmiyorki yenisi cikiyor kisa ozetleyim ve bana haklimiyim haksizmiyim tepkimde lutfen soyleyin olay suki: bir donemler eltim olan haticenin kizinin 10 cu dogum gunu beni aradi davet etti kimse yok bir alman arkadas ve sen dedi ok gelirim dedim,hediyeleri aldim hazirladim dun beni aradi gelecek olan insanlari saymaya basladi bunlarin icinde kizkardeside var ve bu kiz kardesiyle benim eski esimin arasini yapmis biz ayrildiktan sonra bir birliktelik yasamis ayrilmislar bayani tanimiyorum ben kizdigim nokta neden ikimizi ayni anda davet ediyorki? Hangi akla hizmet bu ya beni cagirmaki once beni davet etmisti yada kardesini cagirma onun eski esimle birliktelik yasadigini bile bile ben nasil ayni masada yer alayim bukadar genis deyilim bende bu bayanin gelecegini duyduktan sonra ne eltimin telefonuna ciktim nede bisiy soyledim, bu yaptigi bana gore yanlis sizce hatalimiyim yada beni ararsa eski eltim bu yanlisini nasil dile getirmeliyim herkezin hatasini örte örte yemedigim k... kalmadi eski esimde olsa onun birliktelik yasadigi bir bayanla ayni masada bulunmak zorma gidiyor bana bir fikir verin lutfen saygilarimla hasretim66.