eltim denen karin agrisini gebertesim var....

Allah kahertmesin bu kadini noldu buna ikigunde neden hedef aldi beni :(( aradi durumu soyledim hatasini hic usenmeden eski esimi aramis olayi ne sekilde anlattiysa adama numarami vermis beni aradi sulu sulu yilisk bir sekilde bana diyorki sen beni kiskandin haala seviyorsun,ne duruma dusuruldum ben hic akilda yokken yaaaaaa bu isin icinden nasil cikicam nedir uzerimdeki ugursuzluk sevsem kiskansam deger versem bosamazdim seni dedim rahatsiz etme planiniz meyse buna beni alet edemiceksiniz dedom kapadim teli yuzune simdi napcam peki sinir sistemim coktu resmen

Eger eltin o kadar genişse senin sikinti yapcagni dusunememistir kardeside genişmişki senin gelmene itiraz bile etmemis pes ben olsam o eltimle gorusmeyi keserdim

Allah kahertmesin bu kadini noldu buna ikigunde neden hedef aldi beni :(( aradi durumu soyledim hatasini hic usenmeden eski esimi aramis olayi ne sekilde anlattiysa adama numarami vermis beni aradi sulu sulu yilisk bir sekilde bana diyorki sen beni kiskandin haala seviyorsun,ne duruma dusuruldum ben hic akilda yokken yaaaaaa bu isin icinden nasil cikicam nedir uzerimdeki ugursuzluk sevsem kiskansam deger versem bosamazdim seni dedim rahatsiz etme planiniz meyse buna beni alet edemiceksiniz dedom kapadim teli yuzune simdi napcam peki sinir sistemim coktu resmen

şimdi yapacağınız tek şey sinir sisteminizi çökerten bu insanlardan uzaklaşıp başkalarıyla sosyalleşmek ilgiyi başka yere vermek.

şimdi yapacağınız tek şey sinir sisteminizi çökerten bu insanlardan uzaklaşıp başkalarıyla sosyalleşmek ilgiyi başka yere vermek.

Haklisin bacim da ben ilkkez bu eltinin bu yuzunu gordum amaci neki bunu yapti bunu durdurmaliyim basima daha cok is acmadan ama nasil :((((

eltinizle kanlı bıçaklı olmanız gerekmez ama görüşmeyi azaltmanız daha uygun olurdu
amiyene bi tabir olacak ama öküz öldü ortaklık bozuldu nede olsa
illa ki eskilerden konuşulur kötü niyetliyse ki öyle görünüyo laf gezdirir dedikodu yapar
bunları düşünmeniz lazımdı

eltinizle kanlı bıçaklı olmanız gerekmez ama görüşmeyi azaltmanız daha uygun olurdu
amiyene bi tabir olacak ama öküz öldü ortaklık bozuldu nede olsa
illa ki eskilerden konuşulur kötü niyetliyse ki öyle görünüyo laf gezdirir dedikodu yapar
bunları düşünmeniz lazımdı

Buzamana kadar birsey yoktuda neden son ikigundur kafayi bana taktiki gorusmek zaten yok asla olmucakta

En iyisi uzak durmaniz size takmis olmasiyla kardesinin bi ilqisi olablrmi canini sikmaya degmez

En iyisi uzak durmaniz size takmis olmasiyla kardesinin bi ilqisi olablrmi

Bilmiyorum kardesi nasil biri ne karekterde zaten uzaktayim yilda ikikez gorusurduk asagiyukari bi davet etti olaylar nereye geldi yetmedi bide eski esi basima sardi adam hem evli hem akli haala bende reziller bir is ceviriyor ama dur bakalim nolcak

Dogrudur ama bu öfkeylede ahhh canim eltim hangi maksatla bunu yaptin gel bir öpeyim diyemicem gene bu harekete karsin bu baslik kibar kaliyor afbuyur:45:

eltim ne yapmaya çalışıyor? yada eltimle sorunum vs. olabilirdi başlık...yanlış anlamayın öfkenizde haklısınız ama bazı başlıklar konu sahibini azıcık itici gösteriyor o açıdan dedim..
yerinde olsam giderdim madem ikinizide çağırdı..onu kaale almadığınızı,umursamadığınızı,eşinizin geçmişte kalan bi hatasından ibaret olduğunu haraketlerimle belli ederdim.. :34:

Adi ustunde eski..Niye gorusuyorsun ki zaten eltinle cok mu seviyorsun sanki..birak ne halleri varsa gorsunler.
Gitme aciklama da yapma.

Slm kk hatunlari konularimi okuyanlar belki hatirlarlar derdim bitmiyorki yenisi cikiyor kisa ozetleyim ve bana haklimiyim haksizmiyim tepkimde lutfen soyleyin olay suki: bir donemler eltim olan haticenin kizinin 10 cu dogum gunu beni aradi davet etti kimse yok bir alman arkadas ve sen dedi ok gelirim dedim,hediyeleri aldim hazirladim dun beni aradi gelecek olan insanlari saymaya basladi bunlarin icinde kizkardeside var ve bu kiz kardesiyle benim eski esimin arasini yapmis biz ayrildiktan sonra bir birliktelik yasamis ayrilmislar bayani tanimiyorum ben kizdigim nokta neden ikimizi ayni anda davet ediyorki? Hangi akla hizmet bu ya beni cagirmaki once beni davet etmisti yada kardesini cagirma onun eski esimle birliktelik yasadigini bile bile ben nasil ayni masada yer alayim bukadar genis deyilim bende bu bayanin gelecegini duyduktan sonra ne eltimin telefonuna ciktim nede bisiy soyledim, bu yaptigi bana gore yanlis sizce hatalimiyim yada beni ararsa eski eltim bu yanlisini nasil dile getirmeliyim herkezin hatasini örte örte yemedigim k... kalmadi eski esimde olsa onun birliktelik yasadigi bir bayanla ayni masada bulunmak zorma gidiyor bana bir fikir verin lutfen saygilarimla hasretim66.

bence sen hiç bu konuları karıştırma sonra bu olay büyürse konuyu farklı yerlere çekenler olur o yüzden ne o kadını ne eski eşini hiç bir şey karıştırma makul bir bahane bul kendine gitmemek için

Ben bu konuyu okudum okudum anlayamadım.Eşinizden ayrısınız,eski eşinizin kardeşinin hanımıyla hâlâ görüşüyorsunuz ki bu olabilir ama arada bir samimiyet,sevgi,içtenlik varsa olabilir.Ama siz elti denen karın ağrısını geberticem diyecek kadar nefret ediyorsunuz bu hanımdan ve hala görüşüyorsunuz.E görüşmeyin,gitmeyin evine.O kadın onun kızkardeşi tabi ki çocukların doğumgününde teyzeleri de olacak.Siz eski eltinizle görüşürecekseniz bunu göze almalıydınız.Sonuçta eltinizin böyle özel toplantılarında kızkardeşlde olacaktır.Valla böyle çetrefilli işlerden oldum olası hoşlanmıyorum.

Eski eşini kardeşine ayarlamaya çalışan eltinle görüşmemelisin canım.
Ne gerek var bu insanların hayatında olmasına zaten.
Boşanmışsın, yeni bir hayata başlamışsın.
Eskileri arkanda bırakman gerekli bence.
Bir merhaban kalsın yeter
Ne gerek var eski eşine tel. Açıp seni bu duruma düşürmeye.
Demek ki iyi niyetli değil bu kadın.
Şu kardeş mevzusu yeter ilişkini kesmeye zaten.

En iyisi uzak durmaniz size takmis olmasiyla kardesinin bi ilqisi olablrmi

Bilmiyorum kardesi nasil biri ne karekterde zaten uzaktayim yilda ikikez gorusurduk asagiyukari bi davet etti olaylar nereye geldi yetmedi bide eski esi basima sardi adam hem evli hem akli haala bende reziller bir is ceviriyor ama dur bakalim nolcak

eltinizin midesi okadar genişse kardesininde oyledr bi iş cevirselerde karismayn derim bitmis gitmis artk tlfnlarini bile acmayin

Back
X