Eltim Ne Amacladi Sizce

Shostakovich

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
758
35
68
İstanbul
arkadaslar yaa

ben sorunlarimi hallettim sayilir... zaten onlardan uzaktayim...

ama buradaki arkadaslarin sorunlarini okuyup yorum yapinca birden gecmiste yasadiklarim gozumun onune geldi...

onlari kisaca yazicam... acaba ben mi kuruntu yapiyorum? yoksa hakkaten bir seyler amaclamis olabilir mi...

kimsenin gunahini da almak istemiyorum...

ilk evlendigimizde sevgililer gunune rast gelen bir zamandi... kaynim sana ne aldi? hediye aldi mi abim? abim daginiktir... sorumluluk bilmez... falan gibi laflar etmisti...

ben onu pek tanimadigim icin icli disli olmamistim ilk baslarda aileye daha yeni girdigim icin... bana bakinca kolyesini elleyip salliyordu... ben gulunce o da kahkaha atardi...

arkamdan konusmalarina falan da sahit olmustum...

yani bazen diyorum butun bunlari kiskancindan da yapmis olabilir de... acaba abarttigim oluyor mu elin kizinin gunahini da almayayim...

10 senelik evli ve birlik oturdugu icin cok tecrubeli... kaynanam yeri gelmis onu da aglatmis yani... ama artik nasil davranacagini cok iyi biliyor... bazi kusurlarini yuzune vurdum en son...

neden boyle yapiyorsun bana falan demistim... sonra konularimda da okumussunuzdur artik mesafeliyim...

ama arkadaslar ben onunla mesafeli olmasina olurum da soyle bir sorun var o kaynanamla birlik oturuyor... ve cok fazla doldurusa getiriyor... ben de ayni apartmandayim ama ogrenciyim... her zaman onun kadar cikamiyorum kv min yanina....

bunalioyorum bazen yaa yine ayni seyleri yasarsam diye uzuluyorum.. bu kadindan cok sey ogrendim ama geriliyorum cunku cok kurnaz... napicagi belli olmaz...

ne dersiniz? mesafemi koruyacagim ama eltime karsi nasil olayim? bu hareketleri size neyi gosteriyor?

Artık sorunlarını hallettiysen eskiyi düşünüp kendini doldurmana gerek yok
Soruya gelirsekte kim ne derse desin sen kendinden eminsen gerisini düşünme
Kayınvalidene saygıda kusur etme, ders çalıştığın için fazla uğrayamadığını izah et
Gerisine karışma ister eltin doldursun ister doldurmasın, kayınvaliden senden memnunsa inanmaz zaten kaç yaşında kadın ? Onun dersleri var vs. der kapatır konuyu..

Ha kapatmazsa da o onların sorunu..

Artık sorunlarını hallettiysen eskiyi düşünüp kendini doldurmana gerek yok
Soruya gelirsekte kim ne derse desin sen kendinden eminsen gerisini düşünme
Kayınvalidene saygıda kusur etme, ders çalıştığın için fazla uğrayamadığını izah et
Gerisine karışma ister eltin doldursun ister doldurmasın, kayınvaliden senden memnunsa inanmaz zaten kaç yaşında kadın ? Onun dersleri var vs. der kapatır konuyu..

Ha kapatmazsa da o onların sorunu..

sen eltin yokken kaynananı yalnız buldugun zamanlarda anneciğim gelemiyorum dersler cok nasılsınız felan filan yaparsın olur biter.kafaya takmaya bile degmez.bosver onunla oturan eltin o düşünsün.

sinir bozucu bir durum
arkandan kuyu kazıldığını hissetmek..
arkadaş haklı yanlız bulduğunda kayınvalideni güzel güzel durmu izzah et..
ama sen kötüleme bırak eltin kötülüğüyle kalsın..
kayınvaliden de zamanla anlar kimin ne olduğunu

bence bu kadar kafanda kurup kendini üzme, sen insanlara saygılı davran kendi önüne bak kimsenin dediğiyle yaptığıyla ilgilenme varsa bir kötü niyeti er geç ayağına dolaşır zaten

Geçmişi tekrar tekrar açmanızı anlayamıyorum.

önceki konularınız da hemen hemen buna benzer kelimelerle acılmıstı.

madem ki eskisi gibi değilsiniz onlarla ,takmayın ...

geçmişi örtün.

düşünmeyin.

benzer bi eltim var kv ile dip dibe yaşıyo ama kimi nasıl doldurduğu umrumda değil, zaten 1100 km uzakta yaşıyorum telefonla falanda aramam sormam kimseyi, velev ki elti vay seni niye aramıyo diye kışkırttı, kv de eşime söyledi, eşim bunu bana yansıtmazki, yani iş döner dolaşır eşte biter, takma

hani sen kapatmıştın,kaynana elti sıkıntılarını,neden tekrar geçmişe dönüp konu açtın:34:

demekki tam kapatamamisim yaaa...

offf ne kadar ugrassam yine aklima geliyor...

ozur dilerim arkadaslar kusura bakmayin...

kusura bakılacak bir şey yok bence ama böyle sürekli düşünerek kendinize zarar verirsiniz sadece yazık değilmi, ben böyle çok sıkıntılı düşüncelere kapıldığımda örgü örerim kafamı tüm düşüncelerden uzaklaştırır güzel bir terapi gibi sizde kendinize böyle bir el uğraşı edinirseniz gereksiz düşünceleri kafanızdan uzaklaştırıp daha huzurlu olabilirsiniz

arkadaslar yaa

ama buradaki arkadaslarin sorunlarini okuyup yorum yapinca birden gecmiste yasadiklarim gozumun onune geldi...

onlari kisaca yazicam... acaba ben mi kuruntu yapiyorum? yoksa hakkaten bir seyler amaclamis olabilir mi...

ilk evlendigimizde sevgililer gunune rast gelen bir zamandi... kaynim sana ne aldi? hediye aldi mi abim? abim daginiktir... sorumluluk bilmez... falan gibi laflar etmisti...

ben onu pek tanimadigim icin icli disli olmamistim ilk baslarda aileye daha yeni girdigim icin... bana bakinca kolyesini elleyip salliyordu... ben gulunce o da kahkaha atardi...

yani bazen diyorum butun bunlari kiskancindan da yapmis olabilir de... acaba abarttigim oluyor mu elin kizinin gunahini da almayayim...

10 senelik evli ve birlik oturdugu icin cok tecrubeli... kaynanam yeri gelmis onu da aglatmis yani... ama artik nasil davranacagini cok iyi biliyor... bazi kusurlarini yuzune vurdum en son...

neden boyle yapiyorsun bana falan demistim... sonra konularimda da okumussunuzdur artik mesafeliyim...

ama arkadaslar ben onunla mesafeli olmasina olurum da soyle bir sorun var o kaynanamla birlik oturuyor... ve cok fazla doldurusa getiriyor... ben de ayni apartmandayim ama ogrenciyim... her zaman onun kadar cikamiyorum kv min yanina....

bunalioyorum bazen yaa yine ayni seyleri yasarsam diye uzuluyorum.. bu kadindan cok sey ogrendim ama geriliyorum cunku cok kurnaz... napicagi belli olmaz...

ne dersiniz? mesafemi koruyacagim ama eltime karsi nasil olayim? bu hareketleri size neyi gosteriyor?

cnm bence sen eltin haytında yokmus gıbı davran,zorunlu olmadıkca bıraraya gelme ve geldıgınde de yuz goz olma,mesafeli ol.bak ben böyle yapıyorum.ne evlerıne gıderım ne onlar gelır.gercı bastan o bı hırsla kıskanclıkla evıme gelmedı geldıgınde hep bıseylerı yedı gözüyle surat astı,bozuldu.o nedenle eşımde hiç sevmez kendısını ve görüşmeye pek meraklı değil.bu nedenle işim kolaylaştı benımde.muhattap olmuyorum olmak zorunda kalınca da oldukca resmiyim yani....

bende artik cok mesafeliyim canim eltime karsi hatta bazen gormemezlikten geliyorum.
ama ayakta uyumuyorum onun atacagi adimi iyi bilirim ona gore davranirim ben demek istedigim o kurnazsa sen ondan kurnaz ol :1:

arkadaslar yaa

onlar birlikte oturuyormuş sana bulaşmıyorlarsa daha ne istiyorsun. bu tarz ilişkilerde 3 kişi fazlalıktır hem de biri aynı evde oturuyorsa. üstelik bu biri senden 10 yıl daha tecrübeliyse.bence ağrımayan başını ağrıtmak istiyorsun sen gönüllü olarak.:51:

Back
X