Eltim ne yapmalıyım

selinka

Guru
Kayıtlı Üye
16 Mart 2010
203
240
303
Uşak
Merhaba Kızlar Hayırlı Cumalar herkese

benim sorum şu daha önceden de okuduysanız kaynım yurtdışında yaşayan eltimle evlenmişti ve oraya yerleşti.Düğünden sonra kv ve kp le eşimin tartışması oldu gene kaynımla alakalı konulardan dolayı benim de kırgınlığım oldu eşimin hiç yerine konulmasından dolayı neyse biz kaynımlar yurtdışına gittiğinde tatildeydik yani vedalaşma olmadı.Şimdi eltim 7 aylık hamileymiş hatta uğruna kayınvalideler kurban kesmişler kayınvalideyle de aynı katta oturduğumuzdan bizim göreceğimiz yere poşetlerde çocuk giysilerini koyuyo felan çok zoruma gidiyo çünkü biz 10 seneyi aşkındır çocuk özlemiyle yanıyoruz ve ne bana ne de eşime kardeşinin bebeği olacak demediler biz başkalarından duyduk Rabbim sağ salim de kucağına almak nasip etsin ...Neyse konuya geleyim şimdi eltimler bebek 2 aylıkken gelecklermiş ben yavaştan hazırlanmaya başladımbebek bohçası için eşimin haberi yok napsam ne etsem acaba bebek görmeye geldiklerinde gitsem mi eşimde gideli 1 sene olacak ama beni hiç aramadı diyor çok kızıyor kırılıyor..Sizce ne yapmalıyım insanlık bende kalsın deyip hazırlayıp götüreyim mi(aldıkalrımı da kendi bebeğime alıyomuşum gibi öyle severek alıyorum ki) yoksa bizi birgün bile aramamış sormamış türlü haksızlıklara maruz bıraktı diye banane mi demeliyim

Aile içine siz karışmayın. Küsmüş, kavgalıymış vs. Hediye işini eşiniz düşünsün. Altın takar belki.

Bebek kıyafeti bırakma olayını anlamadım. Binaya mı bırakılıyor? Neden?

Size hamileliği üzülmeyin diye dememiş olabilirler. Biraz da iyi tarafından düşünün.

Öncelikle Allahım en kısa zamanda size bir bebek versin inşallah o kadar içten ediyorum ki bu duayı
Çünkü her şeye rağmen öyle içten yazmışsınız ki kendi bebeğime alıyorum sanki diyerek Allah bu güzel yüreğinizi görüyor emin olun.
Et tırnaktan ayrılmıyor maalesef her şeye rağmen kırgınlıklara rağmen yapılanlar unutulmuyor ama güzel günde zor günde gidiliyor koşuluyor aileye .Bence onlar yaptığı bencilliklerle kalsın siz Çok samimi olmadan yapılanların unutulmadığı anlayacakları şekilde verin hediyelerinizi iyilik sizde kalsın.

Çocuğunuz olmadığı için nispet yapar gibi görünmemek için söylememişlerdir bohçaya gerek yok bir tebrik edersın yeter

iyi niyetin için seni tebrik ediyorum. Nolursa olsun onlar kardeş kopmaları çok zor kırgınlıklar olur elbet ama eşinle konuştuktan sonra hazırlık yapsan daha doğru sende hiç yoktan eşinle aranı bozma.kvler eşinin yanlarında olmasından ötürü size karşı soğuklar yani uzakta olan daha kıymetli oluyor sanırım.

Siz aldiklarinizi bohcanizi götürün iyilik sizde kalsin rabbim bu guzel dusunmeniz iyiliginizin hatrina bakarsiniz sizede nasip eder insallah en kisa zamanda hem goturmezseniz gormezseniz arkanizdan kiskanclik yapiyo sole bole derler siz hic firsat vermeyin onlara

Bohca bebek bohcası daha dogrusu ne demek bilmiyorum
Ama geldiklerinde altınınızı takar bikaç parcada kıyafet alabilirsiniz
Eltiniz sizi aramamıs olabilir cunku zaten kaynınız bile abisini aramıyormus
Bişey yapmazsanız tam tersine kıskandı diye düşünülür
İnşallah en kısa sürede sizde muradınıza erersiniz

benim sorum şu daha önceden de okuduysanız kaynım yurtdışında yaşayan eltimle evlenmişti ve oraya yerleşti.Düğünden sonra kv ve kp le eşimin tartışması oldu gene kaynımla alakalı konulardan dolayı benim de kırgınlığım oldu eşimin hiç yerine konulmasından dolayı neyse biz kaynımlar yurtdışına gittiğinde tatildeydik yani vedalaşma olmadı.Şimdi eltim 7 aylık hamileymiş hatta uğruna kayınvalideler kurban kesmişler kayınvalideyle de aynı katta oturduğumuzdan bizim göreceğimiz yere poşetlerde çocuk giysilerini koyuyo felan çok zoruma gidiyo çünkü biz 10 seneyi aşkındır çocuk özlemiyle yanıyoruz ve ne bana ne de eşime kardeşinin bebeği olacak demediler biz başkalarından duyduk Rabbim sağ salim de kucağına almak nasip etsin ...Neyse konuya geleyim şimdi eltimler bebek 2 aylıkken gelecklermiş ben yavaştan hazırlanmaya başladımbebek bohçası için eşimin haberi yok napsam ne etsem acaba bebek görmeye geldiklerinde gitsem mi eşimde gideli 1 sene olacak ama beni hiç aramadı diyor çok kızıyor kırılıyor..Sizce ne yapmalıyım insanlık bende kalsın deyip hazırlayıp götüreyim mi(aldıkalrımı da kendi bebeğime alıyomuşum gibi öyle severek alıyorum ki) yoksa bizi birgün bile aramamış sormamış türlü haksızlıklara maruz bıraktı diye banane mi demeliyim
banane derseniz, onların bebeğini kıskanıyormuş durumuna düşersin...aile silinemeyiceğine göre, sen üstüne düşeni yap bence...eşin şimdi kızar, 2 gün sonra kardeşinden kıymetlisi olmaz...

alırsın hediyeni gidersin

zaten kv ile yan yanaymış evler gelince onda kalacaklarsa siz de gidersiniz

belki siz üzülmeyin diye söylememiştir

eltim cuma günü doğuracakmış pazartesi kv ben şehir dışına gidiyorum demek için kaynımı arayınca öğrenmiş hamileliği biz de ondan öğrendik

kv ye de söylememişler, doğum gelmiş

bebek doğdu ziyarete gidelim dedik görümcemle birlikte

birinde annesine gitti dedi

sonra biz tatilde iken onlar görümceme gelmiş, görümcem bebeği görüp hediyesini vermiş

sonra biz tekrar aradık gelelim diye gelmeyin demişler

altını hala şifonyerde duruyor çocuk 3 yaşına geldi

siz hediyenizi hazırlayın ama gelmesin de denebileceği ihtimalini de bilin ki çok şaşırıp üzülmeyin

Abısı arasaymıs kardesım evlendın gıttın gurbete bır ıhtıyacın var mı ne bılıyorsunuz o cocuk orda rahat. Tek taraflı dusunuyorsunuz sankı

Allah size de anne baba olmayi nasip etsin.

Hediyenizi alin gidin.Kendi ailevi problemlerinizi yansitmayin.

Kocaniz kardesiyle barisir olan size olur.Aralarina girmeyin.

Back
X