Eltim ne yapmalıyım

Belki bebek haberini size nispet Ypar gibi olacak diye soylememislerdir siz icinizden geleni yapin milleti boşverin

iyi niyetin için seni tebrik ediyorum. Nolursa olsun onlar kardeş kopmaları çok zor kırgınlıklar olur elbet ama eşinle konuştuktan sonra hazırlık yapsan daha doğru sende hiç yoktan eşinle aranı bozma.kvler eşinin yanlarında olmasından ötürü size karşı soğuklar yani uzakta olan daha kıymetli oluyor sanırım.
TEŞEKKÜR EDERİM AMA BAZEN ÇOK İYİ NİYETLİ OLMAK DA ÇOK KIRIYOR İNSANI

• Beğen
Reactions: mnt
Bohca bebek bohcası daha dogrusu ne demek bilmiyorum
Ama geldiklerinde altınınızı takar bikaç parcada kıyafet alabilirsiniz
Eltiniz sizi aramamıs olabilir cunku zaten kaynınız bile abisini aramıyormus
Bişey yapmazsanız tam tersine kıskandı diye düşünülür
İnşallah en kısa sürede sizde muradınıza erersiniz
AMİN İNŞALLAH..NİYE KISKANAYIM Kİ AMA İNSANLARIN DÜŞÜNCELERİNİ DEĞİŞTİREMEZSİNİZ HAKLISINIZ ÖYLE SANIRLAR..BEN ÜSTÜME DÜŞENİ YAPAYIM DA ONDAN SONRA NE DERLERSE DESİNLER

BELKİ DE BİLMİYORUM AMA BAŞKASINDAN DUYMAK DAHA CAN ACITIYO MALESEF HAYIRLISI OLSUN NE DİYELİM
Seni en iyi ben anlarım. Bizlerde yaşadık. Bn de 5. Yılda aldım oğlumu kucağıma. Sonrada 3 tane daha oldu. Biliyorım şimdi ne desek teselli zor. Ben de travma oluştu oldum olası hamile görmek istemem sevmem. Daha yakınlarım evlenmeden, sıkıntı yaşamaya başlardım. Çok zordu. İnşallahhj benim gibi çocuklarla uğraşmaktan hiçbir şeye vakit bulamayacağın zamanlar yaşarsın. Şunu bil 41 yaşındayım, ısrarla uğraşıp çocuk sahibi olamayan çok az kişi gördüm. Artık çokkk yüksek şanslar

Belki siz incinmeyin diye haber vermediler dicem ama böyle dış kapının mandalı muamelesi görmek daha incitici değil mi?
Tamam abartmazsın ama söylersin bebek beklediğini,bence büyük ayıp etmişler.

Ama sizin aranızda eltinizle birebir sorun olmamış.
Ben olsam hediyemi alır giderdim, kendi insanlığımı yapardım, gerisi onların bileceği iş.
Bohça değil belki ama altın ve bir hediye olabilir.

Ve Yüce Allah size en kısa ve en hayırlı vakitte sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Tüm kalbimle, içtenliğimle sizin için dua ediyorum. İnşallah yüzünüzü güldürsün Allah.
Sonra da burada müjdeyi paylaşın inşallah.

Size karşı bu tavırdan sonra ben olsam kendimi küçük düşürmem. Neden kıyafet işine girip kendinize eziyet çektiriyorsunuz ki? Takın bi çeyrek usulen.

illa bir şeyyapmanız mı gerekiyor yahu yapmayın içinize sinmeyecekse onlar düşünmüyorsa ne diye kasıyorsunuz kendinizi düşüncem diye

Ben de aynı konudan muzdaripim. Sürekli kıskanç fesat konuşmaları en baştan anlamalıydım iyi niyetimden laf soktuğunu anlamadım. Sonunda mesafe koydum araya bir haftaya doğuracak arayıp sesini dahi duymak istemiyorum. Büyüğüm olarak kendi anneme sordum napıyım diye sen kendine yakışanı yap tak altınını hayırlı olsun de bi saat oturur kalkarsınız dedi. Kendimi zorlucam. Bebek konusunda da benim yaşım ondan büyük kendisi benden bir sene önce evlendi ben ne zaman bebek konusu açsam banada herkes soruyor sen dur daha yeni evlisin benim hemen çocuk yapmam lazım falan diyordu kendi kendine bi yarışa girdi hasba. Kendinizden emin bir şekilde gidin bebek konusu hassas o kadar iyi anlıyorum ki bu yaşta 0.2 amh la uğraşıyorum, kendinizi kötü hissetseniz dahi dik durun Koz vermeyin bu cins eltigiller sizin kötü zamanlarınızdan beslenir sizin üzüntünüz onun mutluluğu olur. Allah size hayırlısıyla bir evlat nasip etsin İnşallah 🙏

Back
X