BELKİ DE BİLMİYORUM AMA BAŞKASINDAN DUYMAK DAHA CAN ACITIYO MALESEF HAYIRLISI OLSUN NE DİYELİMSiz üzülürsünüz diye diyememişlerdir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BELKİ DE BİLMİYORUM AMA BAŞKASINDAN DUYMAK DAHA CAN ACITIYO MALESEF HAYIRLISI OLSUN NE DİYELİMSiz üzülürsünüz diye diyememişlerdir.
AMİN İNŞALLAH RABBİM SAĞ SALİM KUCAĞINA ALMAK NASİP ETSİN..RABBİM İSTEYEN DİLEYEN HERKESE VERSİNrabbim o bebek sağlıkla dogsun inşallah ama önce güzel haberlerle sen sevin sen mutlu ol
HAKLISINIZ EN DOĞRUSU DA BU İÇİNDEN GELDİĞİ DAVRANMAK VE YAPMAK HAKKIMIZDA HAYIRLSINI VERSİN RABBİMBelki bebek haberini size nispet Ypar gibi olacak diye soylememislerdir siz icinizden geleni yapin milleti boşverin
TEŞEKKÜR EDERİM AMA BAZEN ÇOK İYİ NİYETLİ OLMAK DA ÇOK KIRIYOR İNSANIiyi niyetin için seni tebrik ediyorum. Nolursa olsun onlar kardeş kopmaları çok zor kırgınlıklar olur elbet ama eşinle konuştuktan sonra hazırlık yapsan daha doğru sende hiç yoktan eşinle aranı bozma.kvler eşinin yanlarında olmasından ötürü size karşı soğuklar yani uzakta olan daha kıymetli oluyor sanırım.
AMİN İNŞALLAH TEŞEKKÜR EDERİMSiz aldiklarinizi bohcanizi götürün iyilik sizde kalsin rabbim bu guzel dusunmeniz iyiliginizin hatrina bakarsiniz sizede nasip eder insallah en kisa zamanda hem goturmezseniz gormezseniz arkanizdan kiskanclik yapiyo sole bole derler siz hic firsat vermeyin onlara
AMİN İNŞALLAH..NİYE KISKANAYIM Kİ AMA İNSANLARIN DÜŞÜNCELERİNİ DEĞİŞTİREMEZSİNİZ HAKLISINIZ ÖYLE SANIRLAR..BEN ÜSTÜME DÜŞENİ YAPAYIM DA ONDAN SONRA NE DERLERSE DESİNLERBohca bebek bohcası daha dogrusu ne demek bilmiyorum
Ama geldiklerinde altınınızı takar bikaç parcada kıyafet alabilirsiniz
Eltiniz sizi aramamıs olabilir cunku zaten kaynınız bile abisini aramıyormus
Bişey yapmazsanız tam tersine kıskandı diye düşünülür
İnşallah en kısa sürede sizde muradınıza erersiniz
AMİN İNŞALLAHAllah size de anne baba olmayi nasip etsin.
Hediyenizi alin gidin.Kendi ailevi problemlerinizi yansitmayin.
Kocaniz kardesiyle barisir olan size olur.Aralarina girmeyin.
AMİN İNŞALLAH YOK ONUNLA NE DERDİM OLSUNAllah size de evlat nasip eder inşaallah. Eltinizle bir probleminiz yoksa, kayınvalideyle olan durumu ona yansıtmayın.
BELKİ DE BİLMİYORUM AMA BAŞKASINDAN DUYMAK DAHA CAN ACITIYO MALESEF HAYIRLISI OLSUN NE DİYELİM
Seni en iyi ben anlarım. Bizlerde yaşadık. Bn de 5. Yılda aldım oğlumu kucağıma. Sonrada 3 tane daha oldu. Biliyorım şimdi ne desek teselli zor. Ben de travma oluştu oldum olası hamile görmek istemem sevmem. Daha yakınlarım evlenmeden, sıkıntı yaşamaya başlardım. Çok zordu. İnşallahhj benim gibi çocuklarla uğraşmaktan hiçbir şeye vakit bulamayacağın zamanlar yaşarsın. Şunu bil 41 yaşındayım, ısrarla uğraşıp çocuk sahibi olamayan çok az kişi gördüm. Artık çokkk yüksek şanslarBELKİ DE BİLMİYORUM AMA BAŞKASINDAN DUYMAK DAHA CAN ACITIYO MALESEF HAYIRLISI OLSUN NE DİYELİM