Eltim neyin pesinde....!

minikyaramaz

Sabır-Şükür-Dua
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2010
1.047
36
158
İyi aksamlar bayanlar.
Bugun kv ve gorumcem ise gitti. Kv ise gitmeden bize geldi ise gidecegini eltimin kizini gorumcemin kizini ve kv nin kv sinin kahvaltisini eltimin isten gelince verecegini soyledi . Oglumun kahvaltisini yaptirdiktan sonra kv lere ciktim. Baktim eltim kahvaltiyi hazirlamis bende faturalari yatirmaya gittim.

Geldigimde eltimin isten geldigini gozeterek kvlere ciktim ki o da evde isi varsa yapsin cunku kv nin kv si felcli.

Ogluma kv lerden patates yemegi yedirdim kv nin kvdesine de. Niyetli oldugum icin tadina bakamadim.
Eltimde bisey demedi.
Kv geldi patatesin cig oldugunu yoresel bi yemek yapmak icin sadece salcali suda azicik pisirdigini ve eltimede soyledigini soyledi.

Bu nasil bir insan hadi bana giciksin oglumla felcli kadinin sucu ne...?

Esim birazdan isten gelecek musait oldugum heran yazdiklarinizi cevaplayacagim.

Simdiden hepinize tesekkurler.

Son düzenleme:
yöresel yemek yapmis iste..

yani sorunu anlayamadim,az pismis diye mi bunlari diyorsunuz

kendide ondan yemeyecek mi ?yani kasitli birsey yapmasi mümkün mü demis iste yöresel diye

hangi yöreninse

yöresel yemek yapmis iste..

yani sorunu anlayamadim,az pismis diye mi bunlari diyorsunuz

kendide ondan yemeyecek mi ?yani kasitli birsey yapmasi mümkün mü demis iste yöresel diye

hangi yöreninse

Yoresel yemek dememdeki amac ismini hatirlayamadim cok acayip ismi var.

Kv isten gelince patatesleri suyla pisirdi sonra da icine baska seyler ilave edip yine pisirdi.

Sorun su ki evde baska yemek de varken patateslerin cig bir sekilde yenmesine goz yumulmasi....

doğru mu anladım,
yemek daha pışmemış ve sız bunu hem oğlunuza hemde kvnın kvsıne yedırdınız eltınız bunu gördü ve ses etmedı mı?

eğer öyleyse belkı dalgınlığına geldı fark etmedı dıcem, çok bu safım :26:
önceden sorununuz var mıydı bana gıcıksın yazmışsın ya, bılerek mı yaptı sence

doğru mu anladım,
yemek daha pışmemış ve sız bunu hem oğlunuza hemde kvnın kvsıne yedırdınız eltınız bunu gördü ve ses etmedı mı?

eğer öyleyse belkı dalgınlığına geldı fark etmedı dıcem, çok bu safım :26:
önceden sorununuz var mıydı bana gıcıksın yazmışsın ya, bılerek mı yaptı sence

Dalginligina gemesi imkansiz. Oglum yemegi yiyor o da yemesi icin israr ediyor.

Eltimle sorunlarimiz var sorunlarimizi konusmasak da birbirimize karsi soguguz.eskiden cok iyiydik ama simdi...

benim eltimde bu aralar bi acaiplesti sanırım biz çok iyi niyetliyiz bazen bazı şeyleri gormezden gelmek bize ters köşeden vuruş yapıyor.

tamam anladimda peki kendisie o yemekten yedi mi ya da yiyecek mi?

hani yiyecekse kötü niyet aramak istemiyorum sonucta kendide yiyecek deneme amacli

yapmistir belki..
kendinizi üzmeyin gercekten

unutmuştur belki diycem de bide ısrar etmiş oğlunuzun yemesi için tuhaf yani
ama bide çiğ patates belli olur çatal batırıldığında hissedilir,belki yenilemeyecek kadar çiğ değildir o yüzden söylememiştir yine de altında kötü bi niyet var bence

Dalginligina gemesi imkansiz. Oglum yemegi yiyor o da yemesi icin israr ediyor.

Eltimle sorunlarimiz var sorunlarimizi konusmasak da birbirimize karsi soguguz.eskiden cok iyiydik ama simdi...

eltinle sorunlarınız olsa bile,bir çocuğa çiğ yemek yedirecek kadar gaddar mı bu kadın :26:

belki de pişmemiş olduğunu unutmuştur ya da dalgınlığına gelmiştir olamaz mı?

Son düzenleme:
benim eltimde bu aralar bi acaiplesti sanırım biz çok iyi niyetliyiz bazen bazı şeyleri gormezden gelmek bize ters köşeden vuruş yapıyor.

Benimkisi oglum dogduktan ozelliklede ise girdikten sonra degisti.....

Benle isi bitti tabii...
Kizini ben buyuttum o benim ogluma 5 dk bile bakmadi.

Calisiyor ya beni ezme beni yok sayma pesinde....

Hey Allah im

unutmuştur belki diycem de bide ısrar etmiş oğlunuzun yemesi için tuhaf yani
ama bide çiğ patates belli olur çatal batırıldığında hissedilir,belki yenilemeyecek kadar çiğ değildir o yüzden söylememiştir yine de altında kötü bi niyet var bence

Kv patatesi nasil yediler diye sordu.cunku cig hatta ne tat ne tuz....

Su da var kendi kizina yaptiu karnibahardan yedirdi.

tamam anladimda peki kendisie o yemekten yedi mi ya da yiyecek mi?

hani yiyecekse kötü niyet aramak istemiyorum sonucta kendide yiyecek deneme amacli

yapmistir belki..
kendinizi üzmeyin gercekten

Yemeyecek. Cunku eltim ise girdi ve aksam 10 da geliyor kv lere aksam cikmiyor gunduzleri de sabah isine gittigi icin cok mecbr kalmadikca cikmiyor.

çocuklara acımayan insanlardan korkarım ben..herşeyi yapar o zihniyettekiler..

e sormadın mı; gaddar insan hiç mi insafın yok,benim çocuğum orada çiğ patates yerken senin boyun mu uzadı başın mı göğe erdi be kadın demedin mi?

çocuklara acımayan insanlardan korkarım ben..herşeyi yapar o zihniyettekiler..

e sormadın mı; gaddar insan hiç mi insafın yok,benim çocuğum orada çiğ patates yerken senin boyun mu uzadı başın mı göğe erdi be kadın demedin mi?

Diyemedim cunku ise gitmisti.

Kv ve kp e soyledim.o an onlar vardi yanimda. Ama eltime de soyleyecegim...
Ey allahim eltime uzuluyordum kaynimla tartistiklari zaman ne aptalmisim.....

hadi çocuğunuz bir sey diyemedi buyuk kv de mi kızım bu pişmemış demedi ve siz nasıl anlamadınız sonuçta çocuğa vermek için bölmüşsünüzdür çatalla falan.

hadi çocuğunuz bir sey diyemedi buyuk kv de mi kızım bu pişmemış demedi ve siz nasıl anlamadınız sonuçta çocuğa vermek için bölmüşsünüzdür çatalla falan.
Bencede bu işte bir gariplik var:44: çiğ patates tadına bakmadanda anlaşılır yani dediğiniz gibi sonuçta çocuğa yedirirken bölerek vermiştir... diğer kayınvalide nasıl yedi bende anlamadım:26:

yiki arkadaş daha sormuş. çiğ patatesi nasıl anlamadınızki tuzu olmasa tadı kötü yada acı olsa dediğinize amenna ama çiğ patetesi tabağa koyarken bile anlar insan. o su dupduru olur pateteste takır tukur olur.

okurken ben de çiğ patatesi nasıl anlamadığını merak ettim,diğer arkadaşlar gibi:44:

Olayları yargılamadan önce merak ettiğim tek şey var.
Yemek yapan bir kadın olarak hiç mi anlamadınız çiğ olduğunu.
Yani tadına bakmak gerekmiyor ki; görüntüsü, çatala batma derecesi, en son nokta çocuğun mimikleri.
Bence hatanın yarısı senin ki çocuğunu gözlemlemeden yedirmişsin, yoksa çocuk kesin tepki vermiştir. Ha vermediyse tepki demek yöresel yemeği beğenmiş. Eltine göre de güzel bir yemek demek ki. Neden art niyet arıyorsun?

Back
X