Eltim neyin pesinde....!

Renkli kısım dikkatimi çekti. Sen yedirirken farketmedin de eltinin nasıl farketmesini düşünüyorsun ya da senin bilmediğin yöresel yemeği o bilmek zorunda mı? bana art niyet var gibi gelmedi.

eltisine yemeğin çiğ olduğuunu daha önce kv söylemiş. ama ben hala bi konuda takıldım yahu salçalı suyla bekleyen patetes pişmiş yemek taklidimi yapıyodu nasıl fark edilmez. şu yemeğin adını öğrenip versene canım ya valla merak ettim bi ara yapiim ciddiyim bak

Belki gerçekten farketmedi, unuttu çiğ olduğunu...

Belki de art niyetli, bu olaydan bunu analiz etmek güç.

Bu olaydan tek anladığım k.validen patatesi hazırladığı salçalı maydanozlu suda bekletip terbiyelemiş. Senin oğlun da, yaşlı k.valide de patatesi bu şekilde bir güzel yemişler. K.valide yemek konusunda başarılıymış vesselam... :27:

Son düzenleme:
Bence kayınvalide yemeği beğenmedi sonra bu olmamış deyip geline saydırdı,siz de bundan benim çocuğuma pişmemiş yemek verdi dediniz.

Bir insana kotu niyetli yaftasini yapistirmak icin cok sig bir konu. Diger yorumcu arkadaslarin dedigi gibi bircok sebebi olabilir bunun, elti unutmus olabilir, kendi isinin, kizinin yemeginin derdine dusmus olabilir, insanlik hali bu, hersey olabilir. Ayrica cocukla kadin da gayet sorunsuz yemis. Sanki elti millete zehir vermis gibi bahsetmeye gerek yok.
Boyle herseyin altinda art niyet arayanin niyetinden suphe ederim ben asil.

.

Son düzenleme:
Bence dedektif gibi bunlari cozmeye calisman hic mi hic iyi degil. Neye inanirsan oyle olur. Onun ne yaptigi degil. bence senin neye inandigin onemli. Aslinda kontrol onda degil, kontrol sende. Onu inceleyerek seni etkilemesine izin vermis olacaksin. Iyi yonde ya da kotu yonde. Ve boylece kontrol onda olmus olucak anlatabildim mi bilemiyorum. Kesinlikle dusunmeyi birak. Ve sana gelip gitse ya da arasa aramasa o negatif enerjiyi uzerinden at. Bunun icin cesitli yontemler var.

Ben anlayamadim.niyetliymissinizde pataesin pisip pismediginide nasil anlayamadiniz bende onu anlamadim.göz var nizam var

Son düzenleme:
Back
X