Eltim olacak şahıs beni deli etti!

Fruma

Guru
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
285
99
303
Sosyal medya üzerinde paylaştıgim birseye bugun sabah yorum atmis beni ve memleketimi kotuleme yonunde. Bende ona kavga cikartacak yada buyutecek bisey yazmadim o ne yazdiysa aynisini ona yazdim baktim iyice konu acamaya basladi yok accirma agzimi iste zamani gelince sana 10 mislini soyluycem seni allaha havale esiyorum simdilik susuyorum bilmem ne soyledi. Ben 2 yillik evliyim ama ne yuzune ne arkasindan en ufak bi soz soyledim o simdi ayri ben kv. Kb. İle yasiyorum ona alinan esya yapilan dugun vs bi yere dursun bana yaptiklarin haksizligin 1ni bile ona yapmadilar ben gene ses etmedim. Eve geldigindede gayet iyi hizmet ediyorum buna ragmen ettileri sozler beni sinir ediyo kayinvalideme konussam mi derdi neymis ve diye ama araya huzursuzluk sokmak istemiyorum sizde ne yapmaliyim ?

Sosyal medya üzerinden kimseyle tartışmaya girmemenizi tavsiye ederim.. Sizin yapacağınız en güzel şey orda ona cevap vermemek olurdu. Hesabınızdan sildiğinizde farkederdi ve sorardı büyük ihtimal o zaman söylerdiniz.. Neyse olan olmuş.. Hiç kv i araya katıp büyütmeyin derim.. Bırakın elbet gelip size soracaktır bir şey.. O zaöan tartışırsınız..

Öyle olanlar her zaman daha değerli olur sakın kasma kendini. Evet sosyal medyada o lafı görünce keşke arasaydın yada telefondan mesaj atsaydın. Onun yaptığı çocukluk seninkide öyle. Fazla muhattap olmamak en iyisi yokmuş gibi davran

Sosyal medyada laf dalasina girmeseniz iyiydi. Zaten ordan goren birbirine aktara aktara kvnin kulagina gelir.
Bosverin siz soylemeyin.
Eltinizle araniza en saglamindan bir mesafe koyun yeter.

Ya hic muhattap olma tamamen mesafe koy yada benim yaptigimi yap.ne oluyorsa aninda sicagi sicagina olayi patlatiyorum o an kim ne dediyse kimin arkasindan kimin yuzune ne dediyse tum herseyi dokuyorum.emin olun daha degerli oluyorsunuz.herkes haddini bilsin.arti ikinizde gelinsiniz sana neden haksizlik yapilmasina izin veriyorsun

Sosyal medya üzerinden birbirine laf çakanları çocukça buluyorum çok komik geliyorlar bana. Oradan cevap vermen hata olmuş. Muhattap olmamamak, umursamamak en güzel cevap bence.

sosyel medyada laf dalaşına girmeyin bşy varsa eğer sonradan eşinize anlatın durumu

elti dedinmi kacacaksin.mesafe li ol en guzeli onun seviyesine de inme hic gereksiz.eltiler le muhatap olmayin tecrube konusuyor...

Back
X