arkadaslar ben daha henüz evli deyilim ama 4 senedir beraber oldugum ve birbirimizi cok sevdigim bir erkek arkadasim var onun abisinin hanimi cildirtacak beni ya ben hep iiyi niyetli yaklasiyorum kötü düsünmüyordum ama son zamanlarda gözüme batmaya basladi iyice. bana saolsun yine iyiligi olmadimi eh iste oldu tabi kendi cektiklerini falan anlatti dikkat et sende aynilarini yasama falan diye ama ben baslarda kendime ne alsam bunada soruyordum bak ben bunu aldim sende istermisin diye benim hosuma gidiodu abla kardes gibi falan diye düsünüyordum belkide ö<ledir bilemiyorum ama neyse bu simdi benim üstümde ne görse ay bende istiyorum ben ne alsam aa bana niye almadin falan diyor gecenlerde hep beraber alisverise gittik ben dügün icin kendime bir bluz aldim hemen buda gitti baska rengini aldi oda kinada giycekmis ayni ortam arada sadece birgün var düsünün artik snra neyse dedimm bosver herkesde farkli durur sonucda diye kendimi avuttum sonra bununla telde konusurken bana ne dese beyenirsiniz aman benden güzel olma sakin ha güldü tabi sakaya bagladi sonra ama bn ciddiye aldim giicik oldum biraz sonra ben kendime ayakkabi aldim diyor bende alsammi aynisindan sonra bn dedim ya ayni gün giycez komik olur ama istersen al hani napim oda hm dogru kalsin falan dedi gecenlerdede ariyor beni yok kaynanam senin icin söyle düsünüyor iste tuncay seni oyaliyor kaybetmekden korkuyo falan gibi sacma sapan seyler anlatti agladim yine hüngür hüngür bunu gören arkadasim bana hemen kizdi ya sen bu kizla nezaman konussan depresyonlara giriosun konusma sununla dedi bende hani kötü anlamiyordum ya ariyodum simdi ise aklim karisdi hani terslemekde istemiyorum gecen tuncay yani erkek arkadasimla konusuyorduk oda dedi niye hep aynisini aliyor diye dedim ne bilim sinir olmaya basladim gitmis laf vurmus niye hep sevginin aldiklarini aliyosun diye ne dese beyenirsiniz kaynanasinin yaninda aaa ben almiyorumki o benim aldiklarimi alyor sonra beni aradi sevgi duydumki rahatsiz oluyormussun falan cok kirildim ben seni taklit etmiyorumki iste hep evde oldugum icin aliserise cikamiyorum sendede görünce hosuma gidince hevesleniyorum flan dedi yine yumusadim dedim ya hic evden cikmiyor napsin oda genc falan ama aklim iyice karisdi vallah nolur siz bisey söyleyin