- 20 Temmuz 2009
- 1.573
- 734
- 323
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
selam kızlar yeni üye oldum buraya ve oyle doluyumki anlatamam. yasadıklarımı aktarıp sizin tecrübelerinizden faydalanmak ıstıyorum inanın nasıl davranacagımı bılmıyorum. ben ingiltereye gelin olarak geldim bundan 2.5 yıl kadar once. malum hıcbı yakınım aılem falan yok burda hepsı istanbuldalar. burda sadece esımın aılesı var bıde tam bı bas belası eltı. .bu kız burda dogmus buyumus onun vatanı burası yanı ailesi çevresi hep burda. bense yapayalnızım. bız kendı evımızde yasıyoruz onlarsa kayınvalıdem ve kayınpederımın evine tasındılar bebeklerıyle bırlıkte. bu elti olcak la zaten sorunlarımız vardı sımdı bıde esımın aılesının evınde yasıyo yuzsuz. bızımde bebeklerımız var oraya gıtmek ıstesek rahat edecek bı ortam yok. cocukları kucuk ve heryerı kaplamıs durumdalar.zaten dedıgım gıbı suregelen bı anlasmamazlık nefret var aramızda ama esımın abısı ve karısı oyle yuzsuzki bukalemun gıbıler kaynanam da akık meyıllı . kafası carcabuk degısır .yanı bız dıslanmıs olduk. kımsemde yok burda aılem arkadaslarım hepsı ıstanbulda kaldı .napcamı sasırdım benımde bebklerım var onları bırakıp bıyere gıdemıyorum sosyallesmekte mumkun deıl. artık oraya zıyarete gıtmek bıle ıstemıyorum napcagımı sasırdım kızlar nolur bana bı akıl verın