• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eltim ve kayınvalidem

brucella-morganella

O JA LA..
Kayıtlı Üye
14 Mart 2016
413
241
33
36
Kayınvalidem eltimden pek haz etmiyor.araları daha önceden ettikleri kavgalardan dolayı limoni.ama kayınvalidem her seferinde eltim le eşitliğimden bahsediyor.bana terlik alsa onada turşu yapsa onada bize gelseler onlarada gidiyorlar ama evlenirken birçok şeyim eksikti hatta biz eşimle evlendik yardım almadan daha önce bahsetmiştik.en son kayınpederim yurt dışına çıktı iş gezisi için ben ordan bir markanın palto istedm ondan (kayınpederimi severim aramız çok iyi) özel olarak biraz mahcup oldum ama yinede istedim oda tabi getirirm dedi.kayınpederim yurt dışından döndü bi baktım 2 tane aynı paltodan almış dedim bu ne hemen ordan kayınvalidem atladı şeyy birini eltine aldırdım dedi.yani kayınpederime aynından x ede al demiş.kayınpederim ben seninkini almış dükkandan çıkmıştım beni bidaha yolladı bir tane daha aldırdı kızım dedi.kayınvalidem yok olmazzz her şey eşit demezmi.(ama onlara ev alıp oturturken eşit olmuyordu)yani bu benim özel istediğim bir şey di doğrumu bu ya herşeyimiz aynı mı olacak.kayınpederim yurt dışına çıksa kayınvalide arabayı hemen kaynıma verdiriyor bize teklif bile etmiyorlar istiyormusunz araba boşta diye off off yorumlarınız bekliyorum

Kayınvalidem eltimden pek haz etmiyor.araları daha önceden ettikleri kavgalardan dolayı limoni.ama kayınvalidem her seferinde eltim le eşitliğimden bahsediyor.bana terlik alsa onada turşu yapsa onada bize gelseler onlarada gidiyorlar ama evlenirken birçok şeyim eksikti hatta biz eşimle evlendik yardım almadan daha önce bahsetmiştik.en son kayınpederim yurt dışına çıktı iş gezisi için ben ordan bir markanın palto istedm ondan (kayınpederimi severim aramız çok iyi) özel olarak biraz mahcup oldum ama yinede istedim oda tabi getirirm dedi.kayınpederim yurt dışından döndü bi baktım 2 tane aynı paltodan almış dedim bu ne hemen ordan kayınvalidem atladı şeyy birini eltine aldırdım dedi.yani kayınpederime aynından x ede al demiş.kayınpederim ben seninkini almış dükkandan çıkmıştım beni bidaha yolladı bir tane daha aldırdı kızım dedi.kayınvalidem yok olmazzz her şey eşit demezmi.(ama onlara ev alıp oturturken eşit olmuyordu)yani bu benim özel istediğim bir şey di doğrumu bu ya herşeyimiz aynı mı olacak.kayınpederim yurt dışına çıksa kayınvalide arabayı hemen kaynıma verdiriyor bize teklif bile etmiyorlar istiyormusunz araba boşta diye off off yorumlarınız bekliyorum
Aynısı ne ya bari farklı bir tarz olsaymış diğeri o ne öyle ikiz gibi .. Eltin ona yüz vermiyorsa ondan değere binmiştir bence

Aynısı ne ya bari farklı bir tarz olsaymış diğeri o ne öyle ikiz gibi .. Eltin ona yüz vermiyorsa ondan değere binmiştir bence
Evet eltim konuşmuyor onunla gelmiyor gitmiyor.ne temizliğine ne misafirine aldırış etmiyor.Ama ben öyle değilim iznimi ayarlıyorum kayınvalidemin temizliği olacak diye misafiri gelse gidiyorum yardıma arıyorum merak ediyorum onları yok ama yok

d
deseydiniz madem eşit benim ev nerde diye

Ayni durum bndede var.bnm bir eltim yok ama .esime farkli kardesine farkli davraniyolar.ne kadar esitlikten bahsetselerde yok oyle birsey.insan ister istemez kafasina takiyo.ama yapacak bisey yok mesafeli olmaktan baska.ayni apartmnda mi oturuyosunz?

Ozaman daha iyi senin icin canim biz kayinvalidemle altli ustlu oturucaz suan evimiz yapiliyo(bir bitemedi=(). Cogu bu sekil bunlarin kafana takma canimm

O size eşit davranıyorsa,siz de eltinize eşitlenin, onun gibi davranın valideye.. Eşitlik tamamen sağlansın..

Hayret bişey yani..
Gelinlerini, evlatlarını ayırmaması güzel, orası tamam.. Ama bunu abartmış, herkesin de kendi karakteri, kişiliği, davranışı var, siz başka, elti başka..

Yaranma çabası, bir arkadaşın da dediği gibi..

Mont olayına sinir olurdum ben de olsam, çok haklısınız.
Mesafe koyun artık. İzin gününüzü validenin temizliğine ayırmayın mesela...

Back
X