• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltime gıcık oluyorum

bahce

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2011
99
4
0
İzmir
o kadar çok söyleyecek şey var ki... başta seviyordum o ise benimle alay etti, şakaya vurdu,kaynanama uyup dedikodumu yaptı, onun kıyaslaması için yalakalık yaptı. ben 5 yıllık evliyim o bu yıl evlendi devam ediyor yalakalıkları tek farkla bana bulaşamıyor. ama bu sayede her istediğini yaptırıyor ben de gıcık oluyorum... doğru olanı yaptığımı düşünüyorum. bugüne kadar ne eleştirdim ne hor gördüm. umarım benim hissettiklerimi o da hissder!!

Her kişi yaptığından kendi sorumludur öncelikle..

Yaranmaya çalışıyor demişsiniz..Kaynananızın buna gıcık olmuyorsa,siz hiç olmamalısınız.

Ancak kendinizi yıpratmayla kalırsınız.Madem rahatsız oluyorsunuz bu durumdan..

Kendinizi soyutlayın onlardan..Çünkü gittikçe,gördükçe daha bir sinir yaparsınız..

Onlar vıcık vıcık yaşamaya devam etsinler..

Yeni gelin bende oldum ama tırnak ucu kadar yaranmaya çalışmadım eşimin ailesine.

Taş yerinde ağardır.Bakın siz beş senelik evlisiniz o bir..

Siz kendinizi ağırdan almaya devam edin derim.

uzak durun kendinizi yıpratmaya değmez ki. annem de çok çekti eltisinden yani yenge hanımdan. yüz vermeyin kapınızı kapatın uzak durun..

meşgalesi yoktur hoşgör..

Her kişi yaptığından kendi sorumludur öncelikle..

Yaranmaya çalışıyor demişsiniz..Kaynananızın buna gıcık olmuyorsa,siz hiç olmamalısınız.

Ancak kendinizi yıpratmayla kalırsınız.Madem rahatsız oluyorsunuz bu durumdan..

Kendinizi soyutlayın onlardan..Çünkü gittikçe,gördükçe daha bir sinir yaparsınız..

Onlar vıcık vıcık yaşamaya devam etsinler..

Yeni gelin bende oldum ama tırnak ucu kadar yaranmaya çalışmadım eşimin ailesine.

Taş yerinde ağardır.Bakın siz beş senelik evlisiniz o bir..

Siz kendinizi ağırdan almaya devam edin derim.

ben çizgimi bozmuyorumda;
benden önce tanışmış onlarla bana evlendiğim zaman dediki" bak sana abla falan demem sen benden önce evlenmiş olabilirsin ama ben yıllardır çıkıyorum sen yenisin ona göre" dedi.
kayınvaldemde onun kaşına, gözene, hareketlerine kadar örnek gösterdi bana onun gibi olacaksın dedi. bayılıyor ona yalakalıklarına, olmayınca ben kötü oldum. şimdi oğlundan daha aşık ona hayretler içinde izliyorum sadece, istesemde olamam artık onlar gibi...

kaynananız onun gibi olmanızı söylediğinde "herkes başkadır ben kimseye benzemeye çalışmam", eltiniz onları söylediğinde de "abla demene gerek yok küçüklüğünü bil yeter" diye ağızlarının paylarını verseydiniz böyle olmazdı bence hiçbir şey. ağırlığınızı koyamamışsınız sanırım. aman kimse üzülmesin bişey olmasın diye düşünüp böyle kendi kendizi üzersiniz sonra.

benden önce tanışmış onlarla bana evlendiğim zaman dediki" bak sana abla falan demem sen benden önce evlenmiş olabilirsin ama ben yıllardır çıkıyorum sen yenisin ona göre" dedi.
kayınvaldemde onun kaşına, gözene, hareketlerine kadar örnek gösterdi bana onun gibi olacaksın dedi. bayılıyor ona yalakalıklarına, olmayınca ben kötü oldum. şimdi oğlundan daha aşık ona hayretler içinde izliyorum sadece, istesemde olamam artık onlar gibi...

benim gördüğüm okuduğum bu anlattığın tipte kayınvalide ve gelin modeli bir müddet sonra vıcık vıcık olmaktan kaynaklanan sevimsizlikle birbirlerinden rahatsız olmaya başlıyorlar ve en sonunda ikisi de birbirinden ayrı o beğenmedikleri geline koşup dert yanıyo. Allah ne bunları yaşatsın ne onların arasındaki muhabbeti bozsun diyelim biz :)

kaynananız onun gibi olmanızı söylediğinde "herkes başkadır ben kimseye benzemeye çalışmam", eltiniz onları söylediğinde de "abla demene gerek yok küçüklüğünü bil yeter" diye ağızlarının paylarını verseydiniz böyle olmazdı bence hiçbir şey. ağırlığınızı koyamamışsınız sanırım. aman kimse üzülmesin bişey olmasın diye düşünüp böyle kendi kendizi üzersiniz sonra.

pek hazır cevap değilim sanırım. o zamanlar sadece eşimle mutlu olabilme peşindeydim.geçte olsa söyledim kimse gibi olmak zorunda değilim diye .şimdi yapmıyor kaynanam. şimdi onlar evlendi ve iki yüzlülüğün ne çok prim yaptığını görmek üzüyor beni. beni geçtim eşime üzülüyorum o da evlat ama maddi manevi haksızlık yapılıyor. neyse çok şükür ihtiyacımız yok. keşke eşim de bunları görebilse...

Bakın işte gelin kaynana iki yalaka bir olmuşlarr siz en güzeli ikisinden de uzak durun kafanız dinç olsun

Of önce tanıssa ne olur , sonra tanıssa ne olur yaa..
Madem böyleler size karsı aranıza koyabildiginiz kadar mesafe koyun!

benim gördüğüm okuduğum bu anlattığın tipte kayınvalide ve gelin modeli bir müddet sonra vıcık vıcık olmaktan kaynaklanan sevimsizlikle birbirlerinden rahatsız olmaya başlıyorlar ve en sonunda ikisi de birbirinden ayrı o beğenmedikleri geline koşup dert yanıyo. Allah ne bunları yaşatsın ne onların arasındaki muhabbeti bozsun diyelim biz :)

yanıtınızı çok beğendim. tamamen aynı fikirdeyim benden uzak olsunlar aman diyeyim:)

Kaynana ile eltin başbaşa olsun,boşver sen ama şu kesin ileri tartışma yaşayacaklar ,o vakit senin dostluğuna ihtiyaç duyacak o vakit sende onu yalnız bırak muhatap olma

Kaynana ile eltin başbaşa olsun,boşver sen ama şu kesin ileri tartışma yaşayacaklar ,o vakit senin dostluğuna ihtiyaç duyacak o vakit sende onu yalnız bırak muhatap olma

benim planımda bu ama zaman gerek sanırım, gerçi hiç görmemek daha mutlu ederdi...

keşke bu konuyu dalgaya alabilecek arkadaşlarım olsaydı:(
ailem şehir dışında. zaten bana hep ağır(hanım) olmayı öğrettiler. bazen içimden dedikodu yapmak gelir, kimseyi bulamam. gülüp geçsek bunlara hayat daha hafif kalırdı. neyse ki burayı buldum da içimi döktüm. yorum yapan ve okuyan arkadaşlara teşekkür ederim. bu bile rahatlatıyor::)

İnanmıyorum arkadaşım,vallahi çok şaşırdım..

Demek işveli bir kadın eltiniz..ama herkes tek yumurta ikizi gibi aynı olamaz ki ya.

Taklitçilikte yapamaz her kadın ayy çok sinirlendim..

Bak canım,her kadının ayrı bir işvesii,konuşması,uslubu,endamı vardır.

Ben seni taklitçi olmadığın için taktir ettim..Hep böyle devam et..Eltiniz daha çocuk sanıyorum.

Kıskançlığından,hasetinden daha evlenmeden size incileri dökmüş..

Çocuk gibi sen yokken ben vardım..komik miş.aman aman sen uzak dur öyle kişilerden..

Kaynana iki çift sözün olsun..'Benim mesleğim milleti taklitçilik değil de mesela':)Ne biliyim bul birşeyler işte.
O gelinini çok beğeniyorsan kavanozda sakla falan de:)ama de birşeyler..

Seni sessiz görmüş ki o gelinini taklit etmeyi bile teklif etmiş yani..

bana sanki biraz elti kıskanılıyor gibi geldi:23:

Yok canım ya,banada çok samimi geldi konu sahibi arkadaş.

Beş yıllık bir geçmişi var o ailede dile kolay.

Şimdi ikinci plana koyulunca her kadın gibi arkadaşında gücüne gidiyordur.

En az iki gelini olan bir kaynana ortalığı idare etmeyi bilecek.Ayırım yapmadan,eşitliği bozmadan

ikisinede dengeli davranacak.

Yok gelinlerden birini daha üstün tutarsa,üstüne üstlük diğerininde onun gibi olmasını isterse

buna her kadın çıldırabilir.

Yok canım ya,banada çok samimi geldi konu sahibi arkadaş.

Beş yıllık bir geçmişi var o ailede dile kolay.

Şimdi ikinci plana koyulunca her kadın gibi arkadaşında gücüne gidiyordur.

En az iki gelini olan bir kaynana ortalığı idare etmeyi bilecek.Ayırım yapmadan,eşitliği bozmadan

ikisinede dengeli davranacak.

Yok gelinlerden birini daha üstün tutarsa,üstüne üstlük diğerininde onun gibi olmasını isterse

buna her kadın çıldırabilir.

sen öyle diyorsan öyledir canım:34:

Back
X