Eltime gitsem mi

eltime gitmelimiyim

• Ankete Katılan
    54
Vallamii. Ayip yaaa insanlar cok kiskanc olmuslar. Acaba o okulun kapısından geçebilirlermi :) senin yerinde olmayi cok isterdim. Sen gerçekten şanslı birisin ve esinde tabiki
Hasetler çünkü. Bir taraflarından uydurup uydurup konuşmuşlar. Dertleri belli işte. Bir yerden tutup aşağı çekmeye çalışmak. Üniversite okudum köyden kimseyi istemeyip uzağa gelin gittim. Anneme bozulup küsen bir sürü kişi olmuş oğullarını istemedim diye. Hele atanıp evlensem iyice kudururlardi. Atamam evlendikten sonra oldu gerçi. Allah herkesin gönlüne göre versin.

Evleri yan yana olan 20 yıl küs duran abi kardeş biliyorum. Dedem ve abisi. Eltiler konuşur. Torun tombalak birbirine gider gelir bayramlaşir abi kardeş konuşmadı yillarca. Ne için dunya mali icin.. amcamiz vefat etti. 20 yil boyunca 3 kardesiyle konusmadi. Bana gore cok sacma

Hasetler çünkü. Bir taraflarından uydurup uydurup konuşmuşlar. Dertleri belli işte. Bir yerden tutup aşağı çekmeye çalışmak. Üniversite okudum köyden kimseyi istemeyip uzağa gelin gittim. Anneme bozulup küsen bir sürü kişi olmuş oğullarını istemedim diye. Hele atanıp evlensem iyice kudururlardi. Atamam evlendikten sonra oldu gerçi. Allah herkesin gönlüne göre versin.
Rabbim herkesin gonlune gore versin insallah bahsettiginiz tarzdaki insanlari biliyorum,arkadasimda akrabasiyla evlenmedi diye düğünü kalabalik degildi gelmediler falan düğününe..
Ben bizimkilere söylüyorum inanmıyorlar,ama akrabalar icin degil,bizde akraba evliligi hic yoktur oek hos karşılanmaz,(esimin ailesinde var ama) es dost için söylüyorum istedilerki ,asagiladigimdan degil,amele,boyacı,insaat iscisi,yoksul biriyle evleneyim. Kocam beni hergun dövsün,annemde kapi kapi gezsin dert yansin onlara.. ama hepsi mosmor oldular. Bunlari söylediğimde inanmiyorlar bana bizimkiler el iyisiler çünkü..
Kötü insanla ugrasmak cok zor. Evlilikte en büyük sans valla adina cok sevindim cok akıllı birisisin keske bende kurtulsam burdan

Eee gidiyo musun eltine? ;)

selam hanımlar düşüncelerinize çok ihtiyacım var

Ben 6 yıllık evli iki çocuk annesiyim evlendiğimden beri eltimle görüşmüyoruz bir kaç defa yan yana geldik ama hep bi mesafe vardı çocuklarım oldu ne aradılar ne sordular bayramlarda eve mi hiç gelmediler ( 2 yıldır memlekete taşındık ) bunlar yazın evini memlekete taşıdılar 3 aydır eşime gidelim dedim boş ver dedim herseyi unutalım sen küçüksün dedim

Bana eğer gidersem o gelmezse çok kötü olur dedi boşuna kavga etmeyelim ben biliyorum o gelmez diyor.

Sizce ne yapayım tskler bu ara
Aynen esinizin dedigi gibi olur.onlar gelmez ve esiniz bunu yediremez uzulur huzurunuz kacar

Elti kimdir, kime denir ? :işsiz:
Hiçbir şekilde kan bağınız olmayan insanlar için bu şekilde ince düşünmeyin.
Eşiniz kalk gidelim dese kalkın gidin ama demiyor.
Sizle alakalı bir durum değil.
He bir de herkes yerini kendi belirler..:dondurma:

Bende mesafeyi seviyorum hiç konuşmak aklıma gelmez ama ilerde çocuklarım evlense amca diye birsey olmayacak kopuk olmak istemiyorum zaten bir dayımız var kardeşlerim gurbette ben onları özlüyorum eşimde abisini yigenlerini özlüyordur tabi abi hiçe sayıyor oda ayrı gitmeyeceğim galiba en azından kafam rahat gidersem gelmezlerse de en çok ben üzülürüm

selam hanımlar düşüncelerinize çok ihtiyacım var

Ben 6 yıllık evli iki çocuk annesiyim evlendiğimden beri eltimle görüşmüyoruz bir kaç defa yan yana geldik ama hep bi mesafe vardı çocuklarım oldu ne aradılar ne sordular bayramlarda eve mi hiç gelmediler ( 2 yıldır memlekete taşındık ) bunlar yazın evini memlekete taşıdılar 3 aydır eşime gidelim dedim boş ver dedim herseyi unutalım sen küçüksün dedim

Bana eğer gidersem o gelmezse çok kötü olur dedi boşuna kavga etmeyelim ben biliyorum o gelmez diyor.

Sizce ne yapayım tskler bu ara

Ayrıntı : ben en basında cok serttim eşim gitme konusunda çok sert değil benim gidelim dememi bekliyor hep ama söylemedi hiç gidelim deyincede birsey olursa bana birsey söylemek yok dırdır anlamında

Valla eltim ve kaynım gelmiyorlar
Bu durumda bende gitmiyorum banane ne işim var
Görmek isteyen silahi rahim yapmak isteyen gelir gider seviyeli şekilde
Ben adım attım olmuyrsa zorlamanın mantığı yok.
Yeterki ev içinde eşin ve çocuklarınla huzurun olsun gerisi boş. ;)

Acaba acaba ? Bukadar düşünmem. Eşin de istiyorsa son şansı verin onlara ve gidin, geri dönüşleri olmazsa siz de artık haklı olarak görüşmezsiniz. Hem dilleri çıkmaz gelmediniz küçük olarak demezler. Böyleleri ev sahibini suçlu çıkaran cinsten çünkü.

Siz size yakisani yapin ve gidin,anladigim kadariyla cok iyi niyetli ve vicdan sahibi bir insansiniz...
Ölümlü dünya bugun var yarin yokuz ilerde keske dememek icin gidin ve bu yükü omuzlarinizdan atin.

kabul edecekler mi evlerine

eltimi en son 8 yıl önce gördüm

evlerimizin arası 10 dakika

aramızda bir sıkıntı olmadı kavga tartışma vs zira tüm ömrüm boyunca toplam iki elin parmakları kadar görüşmedik

evime bir kere geldi ben de onunkine birkaç kere gittim

en son bebeği oldu görmeye gelelim dedik ama kabul etmemişler

bebeğin hediye altını şifonyerde duruyor, bebek 2,5 yaşına geldi

bu nedenle tek değilsiniz, canınızı sıkmaya değmez

Ay sizin gibi ponçik gelinler çok yapmacık geliyor bana ya. Adam kendi kardeşine gitmek istemiyorsa ne güzel işte. Körün istediği bir göz Allah verdi iki göz. Ne bu iyi gelinlik çabası?

Back
X