- Konu Sahibi balkonkusu
merhaba arkadaşlar herkese günaydınlar ...konuyu baştan anlatayım eltim var bnden küçük 2. bebeğini doğom yaptı neyse bn işin gerçeği gitmek istemiyorum ve arayanda olmadı daha gel mevlütümüz var diye...neyse biz başka ilçelerde oturuyoruz bn onların olduğu yere sık sık giderim ..gezmek için olsun hastane işi için ziyaret amaçlı herneyse ..yazın gitmiştim kaynım işte akşam bize gelin otururuz falan dedin bnde diğer eltimin evindeydim dedim eve gideyim bakarız konuşur haberleşiriz dedim ..neyse evdede konuştuk işte bi çay içmeye gidelim falan dedik anlaştık hebr verelim dedik neyse aradn yarım saat geçmedi aradık haber verelim gideceğimizi diye hanfendi evde yokmuş kardeşine gitmiş ..vel hasıl ertesi gün oldu bnde dedim madem karın evde yoktu ne diye davet ediyosun dedim ..neymiş biz saat onda aramışızz ki yalan söylüyo bahane bulamadı .. aynı güm.ndebize gelin oturalım diye aramıyooda biz denize gidiyoruz ddiye arıyolar çok zoruma gitti dalga geçer gibi sanki bn açlığımdan gidiyorum onlara hem gelmiyosunuz diye laf vururyolar hemde gidecek oluyoruz evde dedğiller aynı durum kaç defa oldu bnde bu sefer gitmek istemiyorum..sizce haksızmıyım..