Eltimin değişen davranışları

zeynepsena

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2010
90
1
36
Tokat
merhaba kızlar size bişey danışmak istiyorum.benim eşimin kuzeninin hanımı var yani eltimm..onunla çok iyi anlaşıyorduk, birbirimize kanka diyorduk.bir hafta bende diğer hafta onda oturuyorduk.şimdi eltim bana karşı biraz soğuk davranıyor sanki..geçen sene başka biriyle tanıştı onunla çok samimi oldu.kendisine sordum bilmeden seni kırdım mı eskisi gibi gelip gitmiyorsun dedim.yok niye kırılacağım kış mevsimi havalar soğuk çocuklar hasta olur diye çıkmıyorum dedi.gelip gidiyor konuşuyor da eskisi gibi olmadığını hissediyorum.arkadaşlar sizce nasıl davranayım zamana mı bırakayım bu olayı..samimi olduğu arkadaşı bu yaz baska şehire tasınacak o zaman belli olur diyorum herşey.. yorumlarınızı bekliyorum.

sen herzamankinden farklı davranma bence

hatta ne olduğunu sorma bile. belki gerçekten şu sıralar bir sorun var ve bir zaman sonra kendiliğinden düzelir. sen de boş yere kendini üzmüş olursun.

belki de gerçekten söylediğin gibi başka bir kanka edindi kendisine sana eskisi kadar vakit ayırmıyor öyle ise de paşa gönlün bilir deyip onun yaklaştığından fazla yaklaşmazsın.

ama sorun varmış gibi davranma bence doğal olup zamana bırak

atalarımız boşa dememişler "çok muhabbet tez ayrılık getirir" diye ben çok inanırım bu söze. sizin tanışıklığınızın süresini ve samimiyetinizi bilemiyorum tabi ama böyle olmuş olabilir. rahat ol dertlenmeden sorun etmeden...

İşi oluruna bırakın bana kalırsa. Samimi olduğu arkadaşı taşınınca, eltiniz tekrar size eskisi gibi gidip gelmeye başlasa bile bence biraz mesafe koyun. Bunu, ona tavır yapın anlamında söylemiyorum. İnsan tabi ki, iyi anlaştığı kimselerle sık sık görüşmek ister, ama kimseyle çok da fazla samimi olmamakta yarar var gibi geliyor bana. Ben yatılı okulda okudum, 11 yaşımdan beri tanıdığım, 40 küsür senelik arkadaşlarım var. Ama biz daima arada belli bir mesafeyi koruduk ve işte 40 senedir hala dostuz. Öte yandan, iş hayatında tanıdığımız bir aile ile, benim aksine çabalarıma karşın, çok fazla içli dışlı olduk ve sonunda maalesef işin tadı öylesine kaçtı ki, hiç görüşmez olduk. Dolayısı ile sizin de bir orta yol bulmanızda yarar olabilir bu tür ilşkilerde.

Kuzenin eşi senin nasıl eltin olur yahu? Kuzenin eşidir o sadece :)

Siz üzerinize düşeni yapıp sorgulamışsınız durumu ama o belli ki kendini geri çekiyor. ÜStüne gitmeyin. O tavır aldıysa siz de alın; gelmiyorsa gitmeyin. Ağırdan satın kendinizi biraz.

Hay sen çok yaşa emi!
Dünden beri bende çözemedim yazmak bugüne kısmetmiş:44:
Bende diyorum nasıl eltisi olabilir ki?
Kuzeninin eşi:44:

Fazla yakın bulmuşlar kendilerini ama sonu kötü olmuş :)

Malesef bazı insanlar baskasını kazanayım diye elindekileri kaybediyorlar farkında olmadan,,
Sen zamana bırak bence, nasılsa bu durumun oda bir şekilde farkına varır,,

kayınvalide, elti, görümce. hiç haz etmem. duyunca bile irite oldum. bermuda şeytan üçgeni gibi

kayınvalide, elti, görümce. hiç haz etmem. duyunca bile irite oldum. bermuda şeytan üçgeni gibi

hahahah süpersin :)

Allaha şükür ben de ne elti var ne görümce kayınvalide de Almanyada Çekeceğim dertleri bildiği icin Rabbim bu kıza bunlar yeter bi de kaynana derdi vermeyim dedi herhalde

birbirimize çok yakın olduğumuz için elti diyoruz.eşlerimiz amca çocukları..seni kendi eltim gibi göryorum çok seviyorum derdi.onun 2 eltisi var onlarla pek anlaşamıyor, benim henüz yok kaynım bekar..bu kadar yakınken birden kendini çekmesi benim tuhafıma giden yoksa önemli değil ,öz eltimde değil zaten.başka arkadaşlarım var onlarla görüşüyorum . benim söylemek istediğim yeni birini bulunca eski dostluklar böyle kolay harcanmamalı ...eski komşusuyla da yedikleri içtikleri ayrı gitmezmiş sma beni bulunca da onu bırakmış neyse arkadaşlar tavsiyelerinizi dinleyeceğim.artık o bana nasıl davranıyorsa bende öyle davranıcam.teşekkrler yorumlarınız için.

belli ki bu arkadaşın vefalı biri değilmiş .yenisini buldu mu eskisini unutanlardanmış.hiç sevmediğim insan tipi
böylesi ile ne kadar az görüşürsen o kadar kardasın canım sıkma bile canını

ya bence çok elzem bi konu değil yanlış anlamada dıdının dıdısı sende olmadık seyi kafana dert mi ediniyosun ya

Kendi içinizde eltiniz gibi görebilirsiniz tamam.
Fakat burda bir konu açmışsınız.Mazur görün ki insanlar değerlendirecekler.
Eğer eltim dediğiniz kişi gerçek olsaydı ona göre bir değerlendirme yapacaklardı belki arkadaşlar.
Şimdi biz sormasak siz söylemeyecektiniz ve burdaki herkes sadece kuzen eşi olan bayanı eltiniz olarak görecekti ve ona göre değerlendirecekti!
Siz eltiniz olarak görüyorsunuz diye burdakilerinde öyle bilmesi gerekmez.

canım bazı insanlar öyle. birini bulunca öncekini bırakıyor.benim bir arkadaşım da öyleydi.üç sene önce başkasıyla samimiydi.iki sene önce benleydi geçen sene de gene bir başkasıyla.bu sene bambaşka biriyle arkadaştı.sorun bende diye düşünürken onun zaten öyle olduğunu anladım.yavaş yavaş araya soğukluk girdi şimdi hiç aramıyoruz bile birbirimizi.o yüzden eltin mi kuzen eşi mi ne ise bu kankası şehir dışına gidince bence senle değil de gene bir başkasıyla samimi olur gibi.çünkü bak eski komşusuna da yapmış.o yüzden hiiiiçç takma demek ki bu kadar üzülmeye bile değmezmiş!!!

ya valla bu dengesizliklere hiç gelemem 3 gün iyi sonra kötü sonra yine 3 gün iyi filan hiç haz etmem böle insanlardan sebebi
1.sizi kıskanmaya başlamış olabilir(benim başıma geldi bu evlenip evimi düzenimi kurunca kıskanıp tavır yapan insanlarla karşılaştım)
2.o arkadaşı dediğiniz kişiyle konuşmaktan onla vakit geçirmekten daha çok keyif almıştır belki
3.muhabbetin sıkıyo olabilir onu hep aynı şeyleri konuşuyosan örneğin eşinle olan sorunların yok o bana böle dedi ben ona şöle dedim filan gerçekten insanın içi şişiyo bi süre sonra....vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…