Eltimin Evine gidiyorum ona ne alsam ?

ZSAEFMEAR

ZsAeFmEaR <3
Kayıtlı Üye
21 Mart 2009
1.288
43
363
38
Konu Basligindada yazmis oldugum gibi ilk defa Eltimin evine gidicem Nisanlim ve Kayinvalidemle... Acaba ne alsam diye bir türlü karar veremedim ve sizlere sormak istedim ...

Onlarda iki yillik evliler ve bir kücük kizlari var... :emir_bebek: Kücük kiza giyisi alim dedim ya diger ikisine ne alsam ? Yada tek birsey mi alsam yapsam bilemedim bir türlü simdiden yardimlariniz icin tsk ederim :26:

bence ev hediyesi al bütçene uygun eltini tanıyosundur az çok klasik mi spor tarzdan mı hoşlanır bilirsin ona göre bir seçim yaparsın sende

Bütcenin önemi yok fikir olsun en önemlisi o :)

Bende Pastayi düsündüm sonra yine vazgectim burdan oraya pasta götürmek zor olur diye :44:

Son düzenleme:
Bence de elin boş gitmemek adına bir tatlı ya da bir pasta al yeter. Sonuçta ev görmeye gitmiyorsun, ziyarete gidiyorsun. İllaha da eltine özel bişey yapmak istiyorsan bir buket çiçek al, takı al, broş al... yani evine birşey alma. Ben olsam ne yapardım, bir tatlı ve küçük kıza küçük bir hediye alırdım o kadar.

Bence de elin boş gitmemek adına bir tatlı ya da bir pasta al yeter. Sonuçta ev görmeye gitmiyorsun, ziyarete gidiyorsun. İllaha da eltine özel bişey yapmak istiyorsan bir buket çiçek al, takı al, broş al... yani evine birşey alma. Ben olsam ne yapardım, bir tatlı ve küçük kıza küçük bir hediye alırdım o kadar.

Sanirim öyle yapicam elmali kurabiyeler ay seklinde onlardan yapicam bir tabaga yerlestirip üzerine pudra sekeri serpip ciceklere sarilan folyolar varya ona sarcam kücük kizada giyisi alirim olur biter :1: Yardimlariniz icin tsk ederim :34:

Back
X