• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltimin saçını başını bazen yolasım gelirrr:)

YAVRU_KU

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2013
122
2
26
İstanbul
Hatunlar sizde benim gibi mi düşünüyosunuz
eltiler niye çekilmez
niye anlaşma olmuyor
niye kıskançlık oluyor

eltimin bana 9 yıldır bitemedi şu kör olası kıskançlığı anam
2009 dan beri görüşmüyoz anam yokk hala kıskanç hala fitne fesat

evi var arabası var hala işi gücü benle çocuklarımla
inşallah beni düşünmekten obez olsunda bende kurtulayım :)

varmı böle yaşayan benim gibi neler yapıyonuz bu durumda

he anam he korolasıcalar hep aynı benm de sacını basını yolasın gelıyordu denedim ama o benm kını yoldu malesef onlarla ugrasmamak v e gorusmemek lazım ben de senn gibi gorusmuorum ama hala benı cekemıo yapacak bısey yok bol dua et surunurler insallah bacımm

ben eltilerimi çok severim aramız iyi onlarında beni sevdiğini düşünüyorum 5 eltiyiz biz sade 1 tanesinin beni çekemedği düşünüyorum öyle hissediyorum ama görümcelerimden nefret ediyorum sanki üzerlerine kuma gelmişim

he anam he korolasıcalar hep aynı benm de sacını basını yolasın gelıyordu denedim ama o benm kını yoldu malesef onlarla ugrasmamak v e gorusmemek lazım ben de senn gibi gorusmuorum ama hala benı cekemıo yapacak bısey yok bol dua et surunurler insallah bacımm

ahh derinsu ahh bitemedi yıllardır kıskançlığı bende öle yapıyorum anam hep allahım sen büyüksün diyorum napayım :)
yoksa didişmekle olmuyo ben uğraşmıyorum artık ama o durmuyo fitne fesatçı hatun:)

ben eltilerimi çok severim aramız iyi onlarında beni sevdiğini düşünüyorum 5 eltiyiz biz sade 1 tanesinin beni çekemedği düşünüyorum öyle hissediyorum ama görümcelerimden nefret ediyorum sanki üzerlerine kuma gelmişim

ne güzel canım ya darısı benim başıma dicem ama yok 9 yıldır böle geldi böle gidicek herhalde :)
kurtuluş yok ılım yok hep kıskançlık
allahtan görümcem yok benim bide onlar olsa hangi biriyle uğraşayım :)
ablamında eltisi yok ama 2 görümcesi başında ona yakın olsun zırt pırt evine girsinler diye ikiside ona yakın eve taşındı zart kapı ablamda kör olasıcalar :)

ya düşününce lu dünyada ne yapıyosa yine kadın kadına yapıyo :)

Back
X