Eltimin tavrı

Canan4600

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2019
120
52
98
33
Kızlar dün hep beraber pikniğe gittik kayınvalidem eltime piknikte lazım olacak malzemeleri söyledi al diye eltimde mutfakta kayinvalidemin istediği şeyi bana söyledi şunu şunu al diye bende almadım bahane bulup ilk değil bu yaptığı kendi bir is yaparken banada birşeyler yapmam için direktif veriyor daha sonra piknikte de benle uğraştı top oynuyorduk topu kaçırdım bir topu tutamadin demeler daha buna benzer beni kızdırcak kelimer yani bundan sonraki tavrım ne olmali işten kaçmak onun yapmasını istemek değil bendeki bende üstüme düşeni yapıyorum ama onun bu tavrida canımı sıkıyor çünkü ben aynı şeyi yapmıyorum

İnsan eltisi ve kayınvalidesi ile niye pikniğe gider anlamadım. 3 kadın birlikte mi gittiniz diye algıladım.

KV yapılacak işleri yada alinacakları sıralamış sen alma o almasın kim alacak? Belki o kek börek yaptı size market işi kaldı. O kadar üstü kapalı bir anlatım geldi ki bana. İstemiyor ve rahatsız oluyorsanız görüşmeyin.

Bazi insanlar boyledir, herkesi yonetirler bazilari da yonetilirler.

Yonetilmekten rahatsizsaniz, yoneten tarafa gececeksiniz, gecemiyorsaniz mesafe koyacak gorusmeyeceksiniz.

Bu benim görümcem şaka adı altında sürekli yermeye calismalar.gulerek söyler mi şaka yaptım desin ama değil.peki ben napiyorum söylediği şeylerin ne kadar boş şeyler olduğunu yüz ifademle belli edip cevap vermeden yüzümü çeviriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…