Eltimle çekildiğimiz resimler olmasına rağmen sadece görümcemle olanları paylaşmış

hayat_gun

Herşey güzel olacak..
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2013
6.264
4.986
148
İyi geceler arkadaşlar..Benim henüz çözemedigim bir eltim var.Onun dışında bir eltim daha var.Üç eltiyiz..Bugün küçük eltim ve görümcemle bir arada aksama kadar vakit geçirdik. Resimler çektik elimin telefonuyla.Normalde arkadaşlarını etiketlemesine rağmen bugünkü resimlerde beni etiketlememiş.Zaten benimle olanların hiç biri değilde hep görümcemle olanları ve en sona da birtane ben görümcem ve kendisinin olduğu resmi yüklemis. Aklıma gelen diğer eltim görmesin diye böyle yaptı. Ya da bana garezi var.Bu anlattığımla tamamen sacmaladigimi düşünebilirsiniz ama sadece bu değil attığım adımları görmedi.Evlendiğinden beri bana karşı çoğu zaman soğuk davrandı. Kvye gelir benim kapımı tıklatmaz.Giderken yine aynı. Kv ben altlı üstlü oturuyoruz.Bir çok kırıcı hareketi oldu ama bugünkü de ayrıca kırdı.Bu nedir yani?Ben mi abartiyorum?Uzunca yazamadım ama sorularınız olursa cvplarim.Daha çok anlaşılır en azından eltiyle iletişimimiz.

Ne kadar değer görüyosanız o kadar karşılık verin ki üzülmeyesiniz.. şu insanları bu kadar önemsemeyin bu kadar anlam yüklemeyin.. bırakın kim ne istiyosa öyle yapsın siz de ona göre değerini yeniden belirler ona göre yaklaşırsınız..

Benim bir arkadasimda ortamdan ben gidince resim paylasip ozlenenler yazmisti . Arada laf sokmalarida vardi bana karsi. Ayy konuyu dikkatle takip ediyorum.

İyi geceler arkadaşlar..Benim henüz çözemedigim bir eltim var.Onun dışında bir eltim daha var.Üç eltiyiz..Bugün küçük eltim ve görümcemle bir arada aksama kadar vakit geçirdik. Resimler çektik elimin telefonuyla.Normalde arkadaşlarını etiketlemesine rağmen bugünkü resimlerde beni etiketlememiş.Zaten benimle olanların hiç biri değilde hep görümcemle olanları ve en sona da birtane ben görümcem ve kendisinin olduğu resmi yüklemis. Aklıma gelen diğer eltim görmesin diye böyle yaptı. Ya da bana garezi var.Bu anlattığımla tamamen sacmaladigimi düşünebilirsiniz ama sadece bu değil attığım adımları görmedi.Evlendiğinden beri bana karşı çoğu zaman soğuk davrandı. Kvye gelir benim kapımı tıklatmaz.Giderken yine aynı. Kv ben altlı üstlü oturuyoruz.Bir çok kırıcı hareketi oldu ama bugünkü de ayrıca kırdı.Bu nedir yani?Ben mi abartiyorum?Uzunca yazamadım ama sorularınız olursa cvplarim.Daha çok anlaşılır en azından eltiyle iletişimimiz.
Belki fotolarda guzel cikmadi(niz). Bende seçer koyardim eskiden. Hic koymasa neyse 1 tane var.
Kapinizi tiklatma mevzusu yani gereksiz samimiyet istemiyor demek ki. En sevdigim tarz.

Ne kadar değer görüyosanız o kadar karşılık verin ki üzülmeyesiniz.. şu insanları bu kadar önemsemeyin bu kadar anlam yüklemeyin.. bırakın kim ne istiyosa öyle yapsın siz de ona göre değerini yeniden belirler ona göre yaklaşırsınız..
Hep iyi olmaya çalıştım arkadaş gibi olalim istedim ama yok görümcem kv iyi olsun da gerisi önemli değil gibi bir hal takiniyor.Kv ye geliyor diyelim kapidaysam bile görmezden geliyor bazen.

cok beklentiye girme ki uzulmeyesin.

olagan seyler bunlar. zaten elti gorumce kvalide mesafeli olunmasi gereken akrabaliklar. mesafe iyidir.

sana soguksa sende mesafeli ol. paylasmazsa paylasmasin. herseyi takarsan erkenden yaslanirsin..

alt ust oturuyoruz ona geldi bana gelmedi olayi zor. biz bayramda alt ust oturanlara giderken cok zorlaniyoruz. herkes gonul koyuyor. keske herkes ayri otursa..

Belki sizinle olan resimlerde kendisini beğenmemiştir. Kişisel algılamayın. Bilerek atmadıysa da çok takılmayın, gereksiz. Anlayamadığım şey kv.' ye geldiğinde size uğramak zorunda mı her seferinde? Evinize gelmek isterse gelir zorla getirecek değilsiniz ya

Hep iyi olmaya çalıştım arkadaş gibi olalim istedim ama yok görümcem kv iyi olsun da gerisi önemli değil gibi bir hal takiniyor.Kv ye geliyor diyelim kapidaysam bile görmezden geliyor bazen.
Eltim yok ama benim de hem kaynana hem görümce böyleydi.. bana karşı saldırmadıkça bu tarz şeyleri hiç takmadım ben.. boş yani. Zaten artık hepten koca bi çizik attım üstlerine..

Arkadaş olmak istedim de noldu.. haketmeyenle olmayıverin sizde.. benim gibi hep verip verip yıllar sonra kazık yiyince acısı daha fena çıkıyo. O yüzden baştan mesafeli durun.. arkadaşı başka yerlerden edinin.. elti görümce ve kaynanayla arkadaş gibi olunmaz boş laf bunlar.. illa bi yerden tadı kaçar..

Belki fotolarda guzel cikmadi(niz). Bende seçer koyardim eskiden. Hic koymasa neyse 1 tane var.
Kapinizi tiklatma mevzusu yani gereksiz samimiyet istemiyor demek ki. En sevdigim tarz.
Ben de öyle düşündüm belki iyi çıkmadım diye.İyi niyetli düşünmeye çalıştım ama hal hareketleri bazen bir anda değişiyor.Doğru fazla samimiyet te iyi değil.

gormezden geliyorsa sende gerektigi kadar konusursun. mesafeli ol. uzak olman iyi boyle birinden.

abartıyorsun..
yorucu düşünüyorsun .
yok kapını tıklatmamamış yok etiketlememiş.. güzel bir gün geçirmişsiniz işte size karşı yanlış bir hareketi oldu mu?
kendi kendinize kurup bilenmeyin boş yere.
Gerçekten bazen diyorum acaba ben mi abartiyorum ama kv,görümcem faln birlikteyken konuşurken hep onlara bakar benim lafım havada kalır. Giderken onları öpüp beni öpmedigi olmuş. Olumsuz bişeyler seziyorum yani.

Mesafe koymus.
Keske siz de koyabilseniz.

Ayrica kv geldi diye size de tiklatmasi gerekmiyor cok gormek istiyorsaniz siz de cikarsiniz kv'ye.

Toplum olarak "orta"miz yok vesselam. Kimisi cok yuz goz oldu diye uzaklasmak icin dertlenir kimisi boyle.

Her kosulda mesafe candir.

bence elti sizden pek hoşlanmıyor. her etkinlikten sonra mutlaka foto etiket aran tipler bazı kişilere bunu yapmıyorsa altında çekememezlik ve sevmeme oluyor.
uzak dursun daha iyi.
Aynen canm ben de öyle düşünüyorum.Verdiğim değeri görmüyorsa en iyisi mesafe koymak galiba.

Back
X