- 25 Aralık 2012
- 590
- 40
- 118
sizce nasıl davaranıyım sözlüyüm suan. kayınvalidem falan iyi gibiler şimdilik ama farkediyorumda mesela söz alışverşnde bizim bir tane askılı gecelik tarzı birşey alınır biz alalım edik işte eltimin ad X olsun X'e biz alamdık dedi neyse öyle diyince bizde almadık . nişan alışverişi konusu açıldı yine kayınvalidem: X sadece iki etek bi ayakkabı aldı dedi(önünü bağlıyo) biz sormadan söylüyor görümcemine düğünü var yakında bizde çeyiz kesmede hala var onu konusurken bu seferde X çeyizdede doğru düzgün bişiy almadı hiçç 2 milyarlık birşey aldı falan diyip bana bakıyo
BİRİNCİS ; eltim almaıs diye bende mi almamak zorundayım
her alıcagım seyin önünden eltimi öne sürerek ona almadık demesi bnim moralimi bozuyo o evleneli 4 sene olmuş
eltine almadık dedikleri zaman ben alıcagımdan vazmıgeceyim ?
sizce en doğrusu nasıl olur
onlaar karsı simdiden nasıl davranıyım tecrübeli ablalarım yardım edin kafam çok karısık onlar öyle söyledikçe annemde cok üzülüyor.

BİRİNCİS ; eltim almaıs diye bende mi almamak zorundayım
her alıcagım seyin önünden eltimi öne sürerek ona almadık demesi bnim moralimi bozuyo o evleneli 4 sene olmuş
eltine almadık dedikleri zaman ben alıcagımdan vazmıgeceyim ?
sizce en doğrusu nasıl olur
onlaar karsı simdiden nasıl davranıyım tecrübeli ablalarım yardım edin kafam çok karısık onlar öyle söyledikçe annemde cok üzülüyor.