eltimle her fırsatta karsılastırıyorlar :( bi bakın

Sana fazlası alınsaydı bu sefer eltin konu açıp bana almadıklarını eltime aldı yazardı:KK14:

Şaka bir yana evlenecek olan sizsiniz. Eksik gördüklerini eşinle birlikte sen tamamla kimseye minnetin olmasın.

Ya siz hiç adet gelenek görenek bilmiyomusunuz İyicene Avrupalılara özeniyosunuz ne demek bi nişan çarsısı olmasın herşeyin bi uslubu var bu işlerin çalışmakla falanda alakası yok.

Ya siz hiç adet gelenek görenek bilmiyomusunuz İyicene Avrupalılara özeniyosunuz ne demek bi nişan çarsısı olmasın herşeyin bi uslubu var bu işlerin çalışmakla falanda alakası yok.
kusuram bakmayında insanlar işine gelen şeylere adet diyor işine gelmeyen şeylere öyle bir adet yok diyor.bu benm düşüncem ne alaka avrupalılara özenmekle.bana göre saçma geliyor cümbür cemaat çarşıya çıkıp iç çamaşırı almak..size göre normal olabilir.çalışmakla alakası bal gibi var sonra orda burda konu açılıyor yok ol alınmadı yok bu yapılmadı.valla kimseden bişey beklemem kendim beğenir alırım ve kimsenin karışma hakkıda doğmaz. şahsi düşüncem bu

Bırak istediklerini alsınlar böyle konularda niye yüz göz olursunuz anlamam çok mu önemli askılı gecelik söz yaparken almazsa almasınlar ben istemeye utanirim bana şunu alin bunu alin derken

Bide kızlar alemsiniz içimde kaldı mutlaka aldr diyenler olmuş kaynana ile gecelik atlet don almamak mi içiniz de kaldı başka derdiniz yok heralde evde oturup oturup bunu düşünüyosunuz allah başka dert vermesin size mazallah

Adet gelenek bilenler de işte yok bana niye gecelik almadı iç çamaşırı alinmadi içimde kaldı diye ortalıkta dolaşıyorlar uslup dediğiniz bu mu:KK53:

7'ay önceki konu farkinda degilsiniz sanirsam, nerden bulup cikartiyorsun böyle eski konulari, muhtemelen evlenmistir bile Konusahibi...:KK14:

İstediklerini nasıl almak istiyorlarsa onu alsınlar... İki elbise,iki ayakkabı için yüz göz olmaya deger mi?... Gecelik sözde alınmaz benim bildiğim.... Öbür gelinine ne yaptıysa sizede aynı dogrutuda birşeyler yapması mantıklı ama bukadarcık şeyler için sorun yaratmaya gerek yok....

Adet gelenek bilenler de işte yok bana niye gecelik almadı iç çamaşırı alinmadi içimde kaldı diye ortalıkta dolaşıyorlar uslup dediğiniz bu mu:KK53:
aynı düşüncedeyim sonuna kadar katılıyorum sizee.işlerine gelince adet mutlaka alıcaklar yapıcaklar,yok işine gelmezse öyle bi adet yok gidemem gelemem yapamam..

kusuram bakmayında insanlar işine gelen şeylere adet diyor işine gelmeyen şeylere öyle bir adet yok diyor.bu benm düşüncem ne alaka avrupalılara özenmekle.bana göre saçma geliyor cümbür cemaat çarşıya çıkıp iç çamaşırı almak..size göre normal olabilir.çalışmakla alakası bal gibi var sonra orda burda konu açılıyor yok ol alınmadı yok bu yapılmadı.valla kimseden bişey beklemem kendim beğenir alırım ve kimsenin karışma hakkıda doğmaz. şahsi düşüncem bu
Adet gelenek diyorsak don atletten bahsetmiyoruz ama herşeyin bi üslubu var hepimiz çalışıyoruz çok şükür kendi almaya gücümüz de var ancak yıılardır süregelen böyle bi adet varsa herkes canı istediği gibi davranamaz herkes bikere evleniyor ve bu yapılmak zorunda olan şeyler yapılmalı

sizce nasıl davaranıyım sözlüyüm suan. kayınvalidem falan iyi gibiler şimdilik ama farkediyorumda mesela söz alışverşnde bizim bir tane askılı gecelik tarzı birşey alınır biz alalım edik işte eltimin ad X olsun X'e biz alamdık dedi neyse öyle diyince bizde almadık . nişan alışverişi konusu açıldı yine kayınvalidem: X sadece iki etek bi ayakkabı aldı dedi(önünü bağlıyo) biz sormadan söylüyor görümcemine düğünü var yakında bizde çeyiz kesmede hala var onu konusurken bu seferde X çeyizdede doğru düzgün bişiy almadı hiçç 2 milyarlık birşey aldı falan diyip bana bakıyo
BİRİNCİS ; eltim almaıs diye bende mi almamak zorundayım
her alıcagım seyin önünden eltimi öne sürerek ona almadık demesi bnim moralimi bozuyo o evleneli 4 sene olmuş
eltine almadık dedikleri zaman ben alıcagımdan vazmıgeceyim ?
sizce en doğrusu nasıl olur
onlaar karsı simdiden nasıl davranıyım tecrübeli ablalarım yardım edin kafam çok karısık onlar öyle söyledikçe annemde cok üzülüyor.:KK5::KK5:

Buna benzer şeyler yaşadım. Benim de eltim benden çok yıllar önce evlenmiş bi 9-10 yıl önce. Biz de bayramlık alınır kıza ilk bayramda nişanlı vs olsa da diğerine yapmadılar bana da yapmadılar. Ben sormadan onun nişanı şöyle oldu,ona şu oldu sana da bu olacak vs. eşyaları çalışarak birlikte almış eltimle kayınbiraderim. ne oldu? kimi şeyi ben görmezden geldim kimi konuda eşim kendi karşıladı onlar yapmasa da diğer geline eşim bana yapmaya çalıştı. misal set alınırken gelin gitmemiş. bende bi kere alınacak dedim eşimle ikimiz seçtik aldı eşim. vs. biraz sen alttan alacaksın biraz eşin. aile bu durumdan rahatsız olduğunu bilmeli ama. kıyaslamaya girerse olay sıkıntı... insan sinir oluyor. kişilik kıyaslamasına bile girilebiliyor o arar sorar bizi sen aramadın diye. konuşmazsan şimdi , zaman geçtikçe devam eder.

sizce nasıl davaranıyım sözlüyüm suan. kayınvalidem falan iyi gibiler şimdilik ama farkediyorumda mesela söz alışverşnde bizim bir tane askılı gecelik tarzı birşey alınır biz alalım edik işte eltimin ad X olsun X'e biz alamdık dedi neyse öyle diyince bizde almadık . nişan alışverişi konusu açıldı yine kayınvalidem: X sadece iki etek bi ayakkabı aldı dedi(önünü bağlıyo) biz sormadan söylüyor görümcemine düğünü var yakında bizde çeyiz kesmede hala var onu konusurken bu seferde X çeyizdede doğru düzgün bişiy almadı hiçç 2 milyarlık birşey aldı falan diyip bana bakıyo
BİRİNCİS ; eltim almaıs diye bende mi almamak zorundayım
her alıcagım seyin önünden eltimi öne sürerek ona almadık demesi bnim moralimi bozuyo o evleneli 4 sene olmuş
eltine almadık dedikleri zaman ben alıcagımdan vazmıgeceyim ?
sizce en doğrusu nasıl olur
onlaar karsı simdiden nasıl davranıyım tecrübeli ablalarım yardım edin kafam çok karısık onlar öyle söyledikçe annemde cok üzülüyor.:5::5:
aaaa eltinde alsaymis canim alma dienmi olmus herkes istedidigini alir yeni gelinsn sonucta istedigini al o almamis diye sende almamazlik yapma

Bence ilerde pişman olursun ben oldum eşim aldıkça aldım o an gaza geldim alacaklar tabi diye hiç kalp kırmadılar ama çoğu fazlalık masraf bende keşke yapmasaydım bu kadar yüklenmeseydim diyorum kendi kendime

Back
X