arkadaşlar sizinle paylaşmak istedim ve fikir almak istedim.eltimi severim.açıkcası ben iyi olduğum müddetçe iyidir benimle.hep uyumlu olmaya çalışırım.büyüğüm ondan ve abla der bana.hani o aradaki saygıyıda korumaya çalışırım.isterimki kötü olmayalım.çünkü böyle şeyler beni cok gerer,huzursuz olurum birileriyle kötü olursam.neyse konuya geleyim.benm eltim ve kaynım biraz cahildirler.yani nasıl söyleyeyim büyüklerinin yanında bile kucak kucağa otururlar,öpüşürler.ki okadar cok uyarıldılar bunun için.görümcem olsun,k.validem olsun hep söylediler biraz dikkat edin diye.ama ne yazıkki huylu huyundan vazgeçmiyor.geçen gün hep birlikte oturuyoruz ben nişşanlım eltim ve kaynım görümcem falan(bu arada onlarda hala nişanlılar).bi konuşma arasında eltim tuttu benm nişanlıma dediki 'abi senin bu nişanlın varya bi azgın bi azgın'.tabi ben neye uğradığımı şaşırdım.ortada hiç birşey yokken sanki içinde bayadır tutuyormuşcasına pat diye söyledi.tabi nişanlım cok utandı hemen çıktı odadan.ben onun şokuyla hiç bişey diyemedim tabi.bu aralar buna takması beni cok şaşırtıyor.sürekli bana abla sen cok cilvelisin varya seni arkadaşıma anlatıyrm abimin aklına başından alıyor diyorum diyor.oysaki ben asla öyle olduğumu düşünmüyorum.gayet oturaklı hanım ve terbiyeliyimdir.başkalarının yannda heleki büyüklerimin yanında asla nişanlımla içli dışlı olmam bile.benm tek düşüncem var.eltimin yapmak istediği tek şey okları bana doğru çevirmek.hani sürekli kendileri uyarılıyorya maksadı benmde azgın cilveli diye adımı çıkarıp ben yapıyorumda bak deniz ablamda yapıyor demesi(bu arada küçük falanda değil.aramızda sadece 1 yaş var.saygıdan dolayı abla der bana.)offf kızlar ben bu kızla nasıl başedicem,ne diycem de önüne geçicem.ben kötü olmaktan kaçtıkça o kaşınıyor.aramı bozmadan,kırmadan nasıl yola getirirm onu.bi kaç kere yine konuştu böyle,söylemiştim tamam cilveli olduğumu düşünüyorsan sadece gel bunu benle konuş diye.yedi kat sülaleye yaydı saçma insankötükedihüso ne yapmaya çalışıyor olabilir bu kız?siz ne düşünüyorsunuz?