- Konu Sahibi kalbindESakli
-
benim eltim yurt dışında yaşıyor. kendisini sadece nişanlıyken gördüm :)
ne olduda akıl istiyorsun? bir anlat bakalım, ayakkabı nerden sıkıyor
Aslinda hep icimden gecirmisimdir eltim olursa veya gorumcem, onunla kiz kardes gibi olayim cok iyi anlasayim
Su an icin birsey yok, elti adayimla 1 kez bir araya geldik tanistik hepsi bu ve normal gecti diyebilirim
ama
Ben kiskancim, belkide fesatim ki soyle bi durum olusuyor bende, kayinvalide ve kayinbaba adayimi cokk seviyorum onlarda beni seviyor ama ben onlar sadece beni sevsin istiyorum:) cok bencilce dusunuyorum ama ne yapayim daha ortada birsey yokken bile boyle hissediyorum:) keske sevgilim evin tek cocugu ollsaymis :)
maşşallahh bütün eltileri siz toplamışsınız başkalarına hiç bırakmamışsınız
Esim 8 katdessssss
Kayinvalidemle babam dizi seyretmemisler
Esim 8 katdessssss
Kayinvalidemle babam dizi seyretmemisler
eğer şimdiden böyle düşünürsen ilerde çok sorun yaşarsınız.sen onun yerinde olduğunu bi düşün.o istiyo bütün ilginin sadece onda olmasını bu durumda sen ne yapardın ne hissederdin?
Aslinda hep icimden gecirmisimdir eltim olursa veya gorumcem, onunla kiz kardes gibi olayim cok iyi anlasayim
Su an icin birsey yok, elti adayimla 1 kez bir araya geldik tanistik hepsi bu ve normal gecti diyebilirim
ama
Ben kiskancim, belkide fesatim ki soyle bi durum olusuyor bende, kayinvalide ve kayinbaba adayimi cokk seviyorum onlarda beni seviyor ama ben onlar sadece beni sevsin istiyorum:) cok bencilce dusunuyorum ama ne yapayim daha ortada birsey yokken bile boyle hissediyorum:) keske sevgilim evin tek cocugu ollsaymis :)
nişanlımısın. bence oşekilde düşünme.ne kadar iyiolursan ol kaynanan ve kaynatan seni kendı kızları kadar sevemezler.bu bir gerçek. o yüzden eltinle yada görümcenle iyi olmaya bak.bende senin gibi düşünürdüm ama çok saçma bi düşünce.insanın tek kelimeyle moralini alt üst ediyorlar zamanı gelince.insan hep üstün olmayı ister övülmeyi ister hep kendi sevilsin ister.ama bunlar sadece insanın kendini yıpratır. o yüzden bırak eltinide sevsinler senide.herkese karşı ikinizi övsün kaynananla kaynatan
tesekkur ederim canim bu guzel yorumun icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?