Eltisi olan beri gelsin

kalbindESakli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2012
234
0
0
Diğer
Eltisi olan evli, nisanli, sozlu veya sevgili doneminde olan arkadaslar.. eltiniz veya eltilerinizle iliskiniz nasil?
iliskileriniz iyi mi, kotu mu? Kotuyse neden?

Nasihat, oneri, tecrube, basimdan bu gecti su soyledir diyen varsa paylassin lutfenn:)

ne olduda akıl istiyorsun? bir anlat bakalım, ayakkabı nerden sıkıyor

maşşallahh bütün eltileri siz toplamışsınız başkalarına hiç bırakmamışsınız

ne olduda akıl istiyorsun? bir anlat bakalım, ayakkabı nerden sıkıyor

Aslinda hep icimden gecirmisimdir eltim olursa veya gorumcem, onunla kiz kardes gibi olayim cok iyi anlasayim
Su an icin birsey yok, elti adayimla 1 kez bir araya geldik tanistik hepsi bu ve normal gecti diyebilirim
ama

Ben kiskancim, belkide fesatim ki soyle bi durum olusuyor bende, kayinvalide ve kayinbaba adayimi cokk seviyorum onlarda beni seviyor ama ben onlar sadece beni sevsin istiyorum:) cok bencilce dusunuyorum ama ne yapayim daha ortada birsey yokken bile boyle hissediyorum:) keske sevgilim evin tek cocugu ollsaymis :)

eğer şimdiden böyle düşünürsen ilerde çok sorun yaşarsınız.sen onun yerinde olduğunu bi düşün.o istiyo bütün ilginin sadece onda olmasını bu durumda sen ne yapardın ne hissederdin?

eğer şimdiden böyle düşünürsen ilerde çok sorun yaşarsınız.sen onun yerinde olduğunu bi düşün.o istiyo bütün ilginin sadece onda olmasını bu durumda sen ne yapardın ne hissederdin?

biliyorum canim farkindayim ama duygularimi bastiramiyorum hislerime engel olamiyorum isim cok zor bu durumda ama duzeltemiyorum

Bendede 6 tane var:124:

En büyüğü annem yaşında:97:

En küçükleri olduğum için şu an aramızdaki sular durgun

Ama biri var ki içlerinde:103:

Benim sevgilimin abisinin sözlüsü yani eltimmm.. cookk severim. Ayrı şehirlerdeyiz 1 kere görüştük ama hergun mutlaka mesajlasiriz konusuruz cook severiz birbirimizi evlenincede aynı apartmnda oturmak istiyoruz kişiden kişiye değişiyor bence bu olay

elti eltinin gemisini batırılmış ya bizim ki o hesap ilk görüşte birbirimizi sevmedik hala da sevmiyoruz açık açıkta söylüyoruz arada paylaşılamayacak bir şey yok ama benden yaşça büyük 4 çocuğu var hala kendi ile kıyaslıyor yaptığım hiçbir şeyi beğenmez hal böyle olunca benim de dişler çıkıyor :) yani bana uzak Allah a yakın olsun

nişanlımısın. bence oşekilde düşünme.ne kadar iyiolursan ol kaynanan ve kaynatan seni kendı kızları kadar sevemezler.bu bir gerçek. o yüzden eltinle yada görümcenle iyi olmaya bak.bende senin gibi düşünürdüm ama çok saçma bi düşünce.insanın tek kelimeyle moralini alt üst ediyorlar zamanı gelince.insan hep üstün olmayı ister övülmeyi ister hep kendi sevilsin ister.ama bunlar sadece insanın kendini yıpratır. o yüzden bırak eltinide sevsinler senide.herkese karşı ikinizi övsün kaynananla kaynatan

tesekkur ederim canim bu guzel yorumun icin

Benden 2-3 yas buyuk eltim var. Ben ortanca gelinim. Bir de kucuk eltimiz olacak.

Kavga gurultumuz hic olmadi cok sukur.

Ama 'canciger' de degiliz. Onada cok sukur. Olmakta istemem cunku.

Seviyeli ama mesafeli bir iliskimiz var. Gayet memnunum.

Kv & Kp gelinlerini mumkunati yok kendi evladi gibi sevemezler. Nasil ki damatda kendi ogullari gibi asla sevilemezse.

Ben mesafeden yanayim. Herkes sinirini ve seviyesini bilmeli. En mantikli ve en saglam iletisim o zaman kurulur.

Alsa da kv kp en cok beni sevsin diye dusunmedim.

bendede 2 tane var :) ben en kücük gelinim aramızda cok bariz bisi yoktu ama son zamanlarda bizim eslerimiz beraber calisiyodu ayirdilar isleri ondan sonra biraz sogukluk oldu aramizda bende biraz kirildim kendimi cektim son zamanlarda pek muhattap olmuyorum ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…