Eltisiyle iyi geçinen arkadaş gibi olanlar yok mu hiç?

pembe tokam

Guru
Kayıtlı Üye
10 Mart 2010
1.236
1.712
333
kızlar bu sadece ben miyim yoksa?arada ufak tefek, kendimce küçük alınganlıklarım olsa da, (belki onun da olmuştur ama birbirimize hiç belli etmedik en azından) eltimle iyiyizdir.yani vıcık vıcık değil ama samimi bir ilişkimiz var.abla gibidir benim için. eltisiyle iyi geçinen, oturup adamakıllı iki çift laf eden yok mu?hep mi kötü bu eltiler :22:

bende öyleyim eltimle zaten bir eltim var eşim 2 erkek kardeş ne bilim kavga gürültümüz olmadı eltimle hiç beraber çok şeyler yaptık severim eltimi oda beni sever :69:

Annem!:31:
Büyük eltisiyle kardeş gibidir..
Yeri gelir tartışırlar yeri gelir dertleşirler..:nazar:
Beraber kahvaltıya,gezmeklere giderler.. Ortak günleri vardır.
Ben kendim bildim bileli kardeş gibidirler..:70:

Çok severim kendilerini. Ailede kayınvalidemden sonra en sevdiğim kişidir.
Keyifli bir insandır. Yüzü güler, tatlı dillidir.Alçak gönüllü tok gözlüdür. Sık sık gelir gideriz.

yaklasik 10 aylik evliyim.eltim hep bana hayir ogutler.abla kardes gibiyiz.allah bozmasin.esimin ailesiyle cok tartismalar yasadim.hp yanimdaydi.10 yil boyunca eltimi oyuncak gibi kullanmislar.bende biraz disli olunca sagolsun eltim hep yanimda oldu.artik o da sesini cikariyor.esimin ailesinin kotu ve iyi huylarini soyler.eltimi cok seviyorum.ama gorumcelerdn nefret ediyorum.

Ben varım:)
İlk evlendiğimde mesafe koymustum, malum elti elti çekemez, başından laubali olmiyim diye.
Ama tanıdıkça baktım, çok iyi biri.
Ailemden görmediğim desteği verdi sağolsun.
Lohusayken evde kendince birşeyler hazırlamış, deepfreeze attı, gelene gidene hep ikram ettim çok iyi oldu.
Ne zaman önemli bir gün olsa hiç misafir gibi oturmaz, hemen kalkar herşeyi hallediverir, çok da becerikli maşallahı var.
Tanıdıkça keşke yakın olsak da daha sık görüşsek demeye başladım:72:

Ben varım:)
İlk evlendiğimde mesafe koymustum, malum elti elti çekemez, başından laubali olmiyim diye.
Ama tanıdıkça baktım, çok iyi biri.
Ailemden görmediğim desteği verdi sağolsun.
Lohusayken evde kendince birşeyler hazırlamış, deepfreeze attı, gelene gidene hep ikram ettim çok iyi oldu.
Ne zaman önemli bir gün olsa hiç misafir gibi oturmaz, hemen kalkar herşeyi hallediverir, çok da becerikli maşallahı var.
Tanıdıkça keşke yakın olsak da daha sık görüşsek demeye başladım:72:

ee böyle eltiyle kim geçinmez :56:

ya biz ne iyiyiz, ne de kötü, çok nadir ailece görüşüyoruz. keşke arkadaş olabileceğim bir eltim olsaydı...

ben sahsen eltilerimle iyi olmak istemem samimi olup laf vermiyceksin elti kuma yarisidir demisler.. hicbir elti karsiliksiz cikarsiz bir is yapmaz eline bir firsat gecsinde sizin yuzunuze vuruyomu vurmuyo mu gorun.. en basta rekabet var

evet kardş gibiyiz yazılarını okuyunca sizlere imrendim valla. Benim elti isterki o otursun herkes ona hizmet etsin, herkes onu dinlesin ona iltifat etsin, kimse ona gitmesin ama o her akşam birine gitsin vs. Bende isterdim sürekli görüşelim çıkalım gezelim ama biz nişanlımla daha flört ederken kaynanama "hııııııııııı küçük gelin gelcek benim papuç dama gidecek" diye söylendiğinden ve bizi ayırmaya kalktığından beri gıcık oluyorum.

biz de eltimle hiç öyle hadi çarşıya pazara çıkalım olmadı.olduysa da eşlerimizle birlikte gittik hep.o genelde eşiyle çıkar hep çarşıya falan.kendi ailesiyle falan da çıkmaz dışarı yani.belki de bundan çıkmadık.ama her hafta ya o bize gelir ya biz onlara gideriz.öyle çok iç içe değiliz .çünkü çok samimiyet tez ayrılık getirirmiş.abla kardeş gibiyiz, ama arada ne dedikodu ne laf olur.sohbet ederiz konuşuruz birbirimize akıl fikir veririz ama asla sır paylaşmayız.arada hep mesafe vardır.en iyisi de bu bence.benden 3 yaş büyük ama hiçbir zaman karışmaz.ancak sorarsan fikir verir.ilk tanıştığımızda bir kaç hareketine sözüne sinir olmuştum.bilmişlik yapıyor gibi gelmişti bana.ama sonra iyi niyetini anlayınca çok sevdim.:70:misafirim olduğunda koşar gelir hemen, onun olduğunda ben giderim.

ya biz ne iyiyiz, ne de kötü, çok nadir ailece görüşüyoruz. keşke arkadaş olabileceğim bir eltim olsaydı...

aynen bu şekilde ilişkim eltimle:31:soğuk bir tip samimi değiliz
biraraya gelince sohbet edemiyoruz bile :19:bende daha sıcak ilişkim olsun isterdim ama bu eltiyle zor:97:

ben sahsen eltilerimle iyi olmak istemem samimi olup laf vermiyceksin elti kuma yarisidir demisler.. hicbir elti karsiliksiz cikarsiz bir is yapmaz eline bir firsat gecsinde sizin yuzunuze vuruyomu vurmuyo mu gorun.. en basta rekabet var
neden bu kadar negatifsiniz? Bir eltiniz varsa demek ki sizde eltisiniz. Siz onun için neler düşünüyorsanız o da sizin için öle düşünebilir. Bence biraz ılımlı olmaktan yakınlık kurmkatan zarar gelmez. Tabii ki karşındaki kişiyle çok alakalı bu durum. Fesat kötü niyetli biriyle karşı karşıyaysak ne kadar ılımlı yaklaşsakta bir şey ifade etmez. Bana gelince bir eltim var henüz nişanlı. sözlendiğinden bu yana 1.5 yıl geçti kayınvalimde aynı binada oturdukları için sık sık grüşüyoruz bende eşimin askerliği sebebiyle bir süre kayınvalidemde kaldım bu bizi yakınlaştırdı şimdi onun nişanlısı askerde zaman zaman bize gelir kalır. birlikte dışarıya çıkarız vakit geçiririz v.s. yani birbirimize arkadaşlık edebiliyoruz.

Eltilerimle kız kardeş gibi olmak isterdim, ama yapıları müsaait değil biri buzdolap gibi soğuk ve konuşkan değil diğerin küçük oğlu var sohbeti sadece çocuğu üzerine bunaltıyor insanı sanki başka konu yok herhalde biliçli yapıyor zaten benle ne konuşsun, 5 tane kız kardeşi var diğeri ise iki yüzlü yüzüne gülüp kaynana ile beni çekiştiren laf taşıyan bunlarla nasıl kardeş gibi olunur? Iyiniyetli olsanız dahi karşı tarafta iyi niyetli olması şart!

benim halamın 3 gelini var
ikisi ( iki büyük erkek kardesin esleri ) gercekten abla kardes gibidir.
ben de her ikisini de hic ailemizin gelini gibi görmedim
anneme de yenge yenge diye cok yakın davranılar
ailemizin kızları gibidirler
her sey insanda bitiyor
büyük olan gelin ilk geldiginden beri ablamalr anlatır ben kücüktüm ablamlarla da kardes gibi olmuslar
kendisi de kücük gelin gelince ablalık yapmsıtı
ikisi her yere beraber giderler ama en kücük gelinle öyle olamadılar ama malesef.

ben varım :1:

eltim benden yaşça küçük...karşılıklı oturuyoruz...şimdiye dek hiçbir sorunumuz olmadı...

birbirimizin eksiklerini tamamlarız hep...bir ara kimin evinde temizlik varsa beraber yapıyorduk,o bana

yardıma geliyodu bende ona gidiyordum...

ben varım :1:

eltim benden yaşça küçük...karşılıklı oturuyoruz...şimdiye dek hiçbir sorunumuz olmadı...

birbirimizin eksiklerini tamamlarız hep...bir ara kimin evinde temizlik varsa beraber yapıyorduk,o bana

yardıma geliyodu bende ona gidiyordum...

aman ne güzelmiş o öyle.oh oh :32:

Back
X