Elveda kilolar.. Hoşgeldin 36 beden :)

santorina

diyet, spor ,güzellik, sağlık hayata dair herşey
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2014
18
13
88
Bugunden itibaren kilo vermek isteyenler. Sizde o güzel daracik pantolonlari giymek istemez misiniz?? Aynanin karsisina rahatca gecip öff be vücuda bak demek herkesin hakki. O zaman bu günden itibaren her gun bu sayfanin altina yapilmasi gerekenleri kim ne sorusu varsa cevapliycam.

Ayrica ekmegi ve hamur islerini bi yana birakalim. Demiyorum brokoli sebze falan yiyin . Hic tarzimiz olmayan seyler zaten :)) o zamn zayiflamak isteyen varsa buyursun. :D

Bugunden itibaren kilo vermek isteyenler. Sizde o güzel daracik pantolonlari giymek istemez misiniz?? Aynanin karsisina rahatca gecip öff be vücuda bak demek herkesin hakki. O zaman bu günden itibaren her gun bu sayfanin altina yapilmasi gerekenleri kim ne sorusu varsa cevapliycam.

Ayrica ekmegi ve hamur islerini bi yana birakalim. Demiyorum brokoli sebze falan yiyin . Hic tarzimiz olmayan seyler zaten :)) o zamn zayiflamak isteyen varsa buyursun. :D
Hoş geldin canım

Tesekkur ederim. Sonucda bir yerden baslamak gerekiyodu. :)

benim kilo 62 hedefim 50 kilo olmak aslında 51 kiloya düşüp tekrar bu kilolara geri geldim...:( Ama hedefim çok kesin bu sefer kendi günlüğümüde beklerim. Neler yapacaksın yada yapıyorsun sende kilo boy nedir

benim kilo 62 hedefim 50 kilo olmak aslında 51 kiloya düşüp tekrar bu kilolara geri geldim...:KK43: Ama hedefim çok kesin bu sefer kendi günlüğümüde beklerim. Neler yapacaksın yada yapıyorsun sende kilo boy nedir
Oncelikle hedefin super benim vucutta 5 kilo versem 7-8 kilo vermis gibi duruyo o yuzden 7 kilo versem yeter boy 1.60 ama zayiflayinca daha uzun duruyo insan :)
mesela aksam yemeklerini kesiyorum genellille. Oglen okuldan gelince hafif atistiriyorum ben boyle yaparak 1 haftada 4 kilo vermistim tabi istahim bir ara artinca geride aldim.
"Mesela herseyden ye az ye" bu teori benim bunyeye uymuyo aksine daha cok kilo aliyo.
Evet gunlugunede bakicam 2 gunde bir de ne kadar kilo verdim buraya yazicam.
ha bide evde dambıllarla hareket yapinca vucudum baya sıkılaştı :)

tamam canım o zaman menülerimizide bildirelim:)
22/12/2014
sabah:
1 yumurtadan omlet 161
öğle: 2 dilim kepek ekmeği 119
1 kaşık krem peynir 76
3 kaşık acılı ezme 1785
1 bardak ayran 74

akşam: tonbalıklı salata 130
tahinli kurabiye 180

TOPLAM: 1048

Back
X