emanet kıyafet vermeye nasıl bakıyorsunuz, ben tekmiyim bu konuda :(

gazeldustubaglara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
10.411
2.199
248
slm kızlar..
şöyle bir sorun var ki, ben kıyafetlerimi emanet vermekten hoşlanmıyorum, ama nedense bunu dile getiremiyorum.. birkaç kez belirtmek istedim, resmen yuhalanacak konuma düştüm...:KK57: ne olacak sanki demeler, abartıyorsun çok saçma demeler.. hatta cimrilikle suçlamalar..
çevremdeki eş dost arkadaş bilhassa dostlarımla gerekirse herşeyimi paylaşırım, ama kıyafet denilince irkiliyorum.. çok sık kıyafet alan birisi değilim, az alırım ama öz alırım .. aldığımı da dolapta yıllandırmam sürekli giyerim... biri benden kıyafet istiyor mesela, o esnada hayır diyemiyorum... mecburen veriyorum kırılmasın diye, ama içim de gidiyor yani... bi düğüne gidecez geçenlerde, arkadaşım hemen pat sordu ayy bana şu kıyafetini ödünç verebilirmisin hatta ona uygun renk eşarbı olmadığı için eşarbımı da vermeliymişim..... hepimizin belli başlı özel kıyafetleri vardır, bazen giymeye bile kıyamayız.. ama gönül rahatlığıyla isteyip de salla paça kullanıp geri getirmesi tamamen kıyafetimden soğutuyor beni :( olmaz desem kırılacak, olur desem içime sinmiyor.. arada derede kalıyorum..nedense de hep bana denk geliyor.. ya ben mi çok sessiz davranıyorum da ondan mı isteyebiliyorlar... ya da bu kıyafet isteme alma verme olayları klasik olan birşey midir de bana abes geliyor??
sizler ne düşünüyorsunu, veriyormusunuz isteyenlere, yada sizler istiyormusunuz ödünç kıyafet...

Bende hoşlanmam ne isterim ne veririm kıyafet. Bu ev aletlerindede geçerli ağzım cok yandı o konuda haftalar sonra geri geliyordu istediğim halde bunlarda evin temel ihtiyacları düşünün yani

bır daha ıstedıklerınde bırıne verdım gerı getırdı mantar oldum artık kesınlıkle kımsyle kıyafet kısısel esya paylaşmıyorum ıstıyorsan uygun bı fıyata satabılırım de cunku sana verırsem bır daha gıyemem cıldım hassas de bu akdar

Kardeşlerimle paylaşırdım ben bekarken.şimdi de bi eşarbımı falan isteseler veririm yine.ama başkalarına vermek hoşuma gitmiyor açıkçası.ha düğün dernek olur bi kerelik istese verebilirim yine güzel kullanacağına güvendiğim biriyse.ama temizletip ütülemeden geri verirse de ağzının payını veririm

üniversitedeyken dolabim ortakti ama sorun yapmiyodum şimdi hiç sevmiyorum istiyo insanlar hazırlıyorum sonra yok diyolar hele sinir tavan sanki ben zorla vermek istiyorum:KK11:

Ödünç kıyafet mi alınıyormuş öyle arkadaştan. Vermem de kimseden istemem de. Bunun cimrilikle paylaşmayı sevmemekle alakası yok bence. Hiç hoşlanmam. Hijyenik de değil. O ne öyle giyecek terleyecek falan.

ayen temiz bile kullansa, mis gibi de geri getirse artık giyesim gelmiyor o kıyafeti.. bi ipek aşrbım vardı, çok beğenerek almıştım, tek iğne ile kullanıyordum o derece kıymetliydi beim için... ama arkadaş bi istedi götürdü, afedersin eşarbın ağzı yüzü yamulmuş iğne izinden.. güya yıkamış ütülemiş ama keşke hiç ellemeseydi de kuru temilemeye verseydim... mahfolmuş eşarp resmen sünmüş ve delik deşik olmuş iğneden :(

Cocukluk arkadaşım Biraz iridir ceketimi istedi. Bende nasilsa Olmaz diye verdim denemesi icin. Pehlivan gibi kollarini zorla cekete soktu ve ceketim genisledi. Üstüme bol gelmeye basladi o gunden beri kusura bakma ben kıyafetlerimi paylaşmayi sevmiyorum baskasinin giydiği seyi giyemiyorum demeye basladim. Bende sevmiyorum ve tiksiniyorum

Hiç sevmem, zira paylaşmayı sevmiyorum ben. Benim kız kardeşim falan da yok, o tür duygular bende pek gelişmemiş sanırım. O şeye para veren bensem benimdir, o kadar yani. Hem bu ne görünüş düşkünlüğüdür ya, bende yok o aman sen ver, o gün ben giyineyim hoş görüneyim. Başkasının kıyafetiyle hem de! Yoksa giyinmem arkadaş, emanet kıyafetle yola mı çıkılır ya, yırtılır, patlar, takılır bir yere olmaz yani! Hem bazı kıyafetlerin başına iş gelse, emaneti alan kişi yerine yenisini alamayabiliyor. Mağaza üretmeyebilir, bedeni biter ne bileyim yani, geçen sezonun ürünüdür. Hem bir de o giyinecek, teri bulaşacak, vücudunda bulaşıcı bir deri hastalığı var mı ne bileyim ben? Gözüm mikroskop mu sanki ya da ayrıntılı sağlık raporu mu istemeliyim? O sebeple ne alırım ne veririm.

bütün sülale ve arkadaşlarım benim dolaptan giyinir desem yeridir ,hiç gocunmadım ,şansıma kimse de geri kötü iade etmedi .. tiksiniyor da olabilirsiniz bu çok normal,hastalık uydurun ,alerji gibi örneğin ,eşarbımı bile ailemin eşyalarıyla bir arada yıkayamıyorm hemen bööööyle böööööyle döküyor vucudum deyin :D :D

Samimiyet durumuma göre isterim de veririm de, ekim başı ankaraya arkadaşımın kınasına gittim 3 kıyafet götürdüm gelirken annemde bıraktım en yakın arkadaşımı ve kardeşimin kız arkadaşını kastederek isterlerse ver giysinler dedim

Cocukluk arkadaşım Biraz iridir ceketimi istedi. Bende nasilsa Olmaz diye verdim denemesi icin. Pehlivan gibi kollarini zorla cekete soktu ve ceketim genisledi. Üstüme bol gelmeye basladi o gunden beri kusura bakma ben kıyafetlerimi paylaşmayi sevmiyorum baskasinin giydiği seyi giyemiyorum demeye basladim. Bende sevmiyorum ve tiksiniyorum

aynı şekil başıma geldi, tek düğmeli blazer çeketler varya, onu istedi arkadaım, verdim mecburen.. ben zayıfım o baya iridir.. akşam geri getirdiğinde ceketin kollarında dikişler sünmüş koptu kopacak hale gelmiş.. ve aşırı şekilde dirsek izi çıkmış... çok moralim bozuldu ve o ceketi giyemedim bidaha

Bende hoşlanmıyorum, takıntılıyım bu konuda ama benden isteyenlere hayır diyemiyorum. O kıyafeti bidaha giymeyeceğim icin o isteyen kişiye hediye ediyorum. Ben mağazadan bile nadir alırım, denenmiştir diye. Mağazanın online satışı varda beğendiğim seyleri ordan alıyorum çünkü onlar giyilmemiş oluyor

Back
X