Emar

tsmyye

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2017
14
4
1
29
Arkadaşlar yarın gece belim için emar çektireceğim ama çok korkuyorum buraya yazarken bile kalp atışım hızlanıyor sizce ne yapmalıyım ?

Bence diğer konulara bir göz atın. İnsanların yaşadığı o kadar sıkıntılar var ki sizinki teşhis amaçlı bir işlem sadece. Bu kadar düşünmeyin yeter. Sonuçlar temiz çıksın diye dua edin yeter. Umarım öyle de olur.

Konumuz hastalık değil benim emar a girerken yaşayaçağım korku panik hızlanan kalp ritmim teşekkürler.

Gözünü kapat gir, kapalı alan korkun mu var? Ben sırf deney için bile bu tip cihazlara girmişliğim var

Millet güzellik için solaryum cihazına giriyor, seninki sağlık için ve ne kadar sürecek ki?

Korktuğunuz şey nedir? Kapalı alan mı? Asansöre binemiyor musunuz? Mr en kolay görüntüleme islemlerinden biri. Hareketsiz yatmaniz yeterli. Makine biraz ses çıkarıyor, tedirgin olmayın yeter. Isterseniz kulaginiza pamuk falan koyabilirsiniz

Ya asansöre felan binebiliyorum sürekli bindiğim için emar a daha önce girsem korkmam ama görüntüsü karanlık olması korkutuyo beni bi kere girsem bir daha tereddüt etmem ama yorumlar felan iç açıcı gelmedi bana

canım giriyorsun içine, eline bir top veriyorlar çok fenalaşırsan onu sıkıyorsun yoksa içerde bağır kıyameti kopar kimse duymaz. ama topu sıkınca bil ki başa dönecek o nedenle sabırla beklemeni tavsiye ederim. mr manyetik rezonans demek etrafında manyetik bir alan ve titresim (rezonans) oluşturarak görüntüleme yapıyorlar, mıknatıs (manyetik) etkisi olduğundan üzerinde takı olmasın. ve yine manyetik alan olduğundan uzay filmi gibi zart zurt zaaar zaaar bzzzzt gibi acaip sesler çıkıyor, titresim oluyor, korkma normal, makine bozuk değil
ama kapalı alan korkun hat safhadaysa açık mr var bazı merkezlerde yalniz biraz tuzludur

Elinize buton verecekler bunaldiginizda sikabilirsiniz kulaklarinizi tikayabilirsiniz hepi topu 8-10 dakika süren bir işlem bence yaparsınız

Ama butonu her sıktığınızda başa dönülecek :)

Son düzenleme:
kulaklıkla müzik dinleyin.. kapalı olmasından ziyade çıkardığı sesler insanın sinirini bozuyor.

Panik atagim varken girdim .Ciktigimda bosuna evham yapmisim dedim.Kafada buyuttugumuz gibi bir sey asla degil .Sadece sesler biraz rahatsiz etmisti .

Bende çok korkmuştum .gözlerinizi açmayın , çıkmaya çalışmayın düşünün eğer çıkarsanız tekrar baştan başlıycak . Kapalı yerde korkusunu bilmeyenler anlayamaz.içinizden dua edin allah şifa versin

Bi kere girdim, hangi yorumlarmis onlar iç açıcı olmayan ama hicbir problem olmuyor . hareketsiz yatın yeter. 10-15 dakikada biten kolay bir işlem.

Hiiiç korkmanıza gerek yok. Benim erkek arkadaşım o işi yapıyor. Yani emarcı :) ben bile yendiysem korkumu siz hayli hayli yenersiniz. Biraz içerde sesler ürkütüyor ama oyuncak gibi düşünün :)

Arkadaşlar yarın gece belim için emar çektireceğim ama çok korkuyorum buraya yazarken bile kalp atışım hızlanıyor sizce ne yapmalıyım ?

Mr korkulacak bir şey değil ki. Acısı, ağrısı hiçbir şeyi yok. Kulaklık da veriyorlar bitene kadar müzik dinliyorsun. Ben çok defa çektirdim.

Mr cihazi ici karanlik olmuyor ki zaten. Ben defalarca girmek zorunda kaldim ve hep girecegim mecburen sorun yok. Uyumaya calisin ben hep oyle yapiyorum. Gozum daliyor zaten bel icinmis alt kisim onemli. Hayallere dalin dinlenin.

sakin ol güzel şeyler düşün. nedense benim emar cihazında uykum geliyor bıraksam kendmi uyurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…