• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emaye tencere kullananlar

nzs

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2024
58
9
6
34
Kızlar merhaba ben emsan kızartma tenceresi aldım ama suzguli de kullnsam suzguszde kullnsam yapışma yapıyor patatesle asla istediğim gibi olmyr yapışıp kaliyr dibine emaye kullanan varmi aranzda ve yapışmaması için ne yapabilrm varmi bildiğiniz bir püf noktası. Emsan kaliteli olur die aldn ama yapıştırma yapması canimi sıkıyor bilgisi olanlar yardımcı olrmsnx

tencereyı ben iyice kızdırıyorum üzerine bi iki damla su atıyorum su böyle içinde birleşiyor damla şeklinde kurumasını bekleyip yagı öle döküyorum sonrasında yaga tuz atarım patatesleri iyice yıkar kurutup nişasta atarım biraz çıtırlık için :) çelik tencerede bile yapışmadan kızartıyorum böyle

• Beğen
Reactions: nzs
Emaye yapışır. Bol kızgın yağ kullanın, süzgeci de dibine ve kenarlara temas ettirmeyin, gerekirse daha küçük bir süzgeç kullanın.

• Beğen
Reactions: nzs
tencereyı ben iyice kızdırıyorum üzerine bi iki damla su atıyorum su böyle içinde birleşiyor damla şeklinde kurumasını bekleyip yagı öle döküyorum sonrasında yaga tuz atarım patatesleri iyice yıkar kurutup nişasta atarım biraz çıtırlık için :) çelik tencerede bile yapışmadan kızartıyorum böyle
Bende öyle denym bi teşekkür ederim

Emaye yapışır. Bol kızgın yağ kullanın, süzgeci de dibine ve kenarlara temas ettirmeyin, gerekirse daha küçük bir süzgeç kullanın.
Süzgeç kullanmadan yaptm yine yapıştı kullndm yapıştı yağı da fazls kattm

Back
X