Embriyo dondurma işlemi

sedanur6549

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
19
Puanlar
8
Merhabalar İstanbul tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum embriyolar 2+3 şeklinde dondurulmuş bize herhangi bir bilgi verilmedi , tek tek dondurulması taraftarıydık , dr tek transfer yapacaksa çözdürülen diğer embriyo çöp mü olacak lütfen bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar açıklama yapabilir mi , teşekkürler

Son düzenleme:
Merhabalar, ikili dondurulduğunda eğer tek transfer yapacaksan diğeri evet çöp oluyor. Ama 3 lü dondurma hiç duymadım. Neden sormadan yapıyorlar ki.

Merhabalar, ikili dondurulduğunda eğer tek transfer yapacaksan diğeri evet çöp oluyor. Ama 3 lü dondurma hiç duymadım. Neden sormadan yapıyorlar ki.
Bende ilk kez duydum açıkçası hayal kırıklığına uğradım , ilk gittiğimizde iletişim konusunda çok iyilerdi taki işleme başladık ücret ödendi doğru düzgün muhattap olanı bulamadık

Size sormadan işlem yapılamaz diye biliyorum. Acaba embriyo kaliteleri düşük mü? O yüzden mi çoklu donduruldu?

Bende ilk kez duydum açıkçası hayal kırıklığına uğradım , ilk gittiğimizde iletişim konusunda çok iyilerdi taki işleme başladık ücret ödendi doğru düzgün muhattap olanı bulamadık
Kötü olmuş bu şekilde davranmaları, sizde isterseniz başka yere havale ettirebilirsiniz.

`