O kadar iyi şeylere odaklıyım ki aslında 15 tane falan test aldım şimdiden neden çünkü silik çıkacak ya başta emin olana kadar yapacağım diyeEvet öyle oluyor biliyorumsen iyi şeyler düşün

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kadar iyi şeylere odaklıyım ki aslında 15 tane falan test aldım şimdiden neden çünkü silik çıkacak ya başta emin olana kadar yapacağım diyeEvet öyle oluyor biliyorumsen iyi şeyler düşün
Maşaalllaaahh benden sabırsızlarda varmışO kadar iyi şeylere odaklıyım ki aslında 15 tane falan test aldım şimdiden neden çünkü silik çıkacak ya başta emin olana kadar yapacağım diye![]()
Aa sabırsızlıkta bir dünya markasıyımMaşaalllaaahh benden sabırsızlarda varmış![]()
Bende 11. Gün pozitif verdi 3. Gün embriyosu :)Aa sabırsızlıkta bir dünya markasıyım3. Gün embriyosu aslında 7 8 günden önce çıkmayacak biliyorum ama ben 3 4 gibi başlarım günde 2 3 anca yeter diye ince ince hesapladım
![]()
O zaman bi 5li paket daha mı alsam bilemedimBende 11. Gün pozitif verdi 3. Gün embriyosu :)
Düşük yaptım canım doktor 2 ay kendin dene bakalım olmazsa gel dedi bu ayda olmazsa doktorda tekrar başlayacağım. Sabret bekle bakalımO zaman bi 5li paket daha mı alsam bilemedimAllah tamamına erdirsin. Pozitif göreyimde 20. Günde olsa olur ama merak işte bir tarafım test gününe kadar bekle diyor ama bekledikçe daha çok hayal kurup tepeden aşağı çakılmaktan korkuyorum
Kuzum merak etme bu Fulya bahceci var ya, herkese paket içinde otomatik yapıyor bu glueyu arkadaşım söyledi. Ona da yaptılar onunki de tuttu. Zaten bi hyoluron yani bence aksine faydası olur embriyoya çünkü etrafını güçlendiriyorCanım kadınlar transfere kaldı 8 gün endişe heyecan korku hepsi doruk yaptı zaman geçtikçe daha da yükseliyor. Uzun uzadıya yazıp yazıp kafa şişirmeyeyim ama tek şans olunca yapılabilecek hiçbirşeyi atlamak istemiyorum, burdan ismini hatırlamadığım bir arkadaşın (kendisine teşekkür ederim) glue önerisini doktoruma taşıdım oda mantıklı buldu ve glue de yapılacak ancak kaygı bitmiyor ki :) saçma bir soru olabilir yarın kontrolde doktoruma da soracağım ama aklıma takıldı glue için ayrı bir solüsyonda bekletilecek ya embriyo bu solüsyonun embriyoya zararı olma ihtimali varmı? Yavrum evladım zaten 8 hücrecik ödüm kopuyor 1 2 hücreciği zarar görürse diye.. ayrıca glue yaptıranlar gerçekten fayda gördü mü onuda merak ediyorum.
İnşallah kendiliğinden gelsin annesini yormasınDüşük yaptım canım doktor 2 ay kendin dene bakalım olmazsa gel dedi bu ayda olmazsa doktorda tekrar başlayacağım. Sabret bekle bakalım
Doğrudur araştırdığım kadarıyla da zararı yok gibi ama ne bileyim işte antin kuntin fikirler peşimi bırakmıyor kiKuzum merak etme bu Fulya bahceci var ya, herkese paket içinde otomatik yapıyor bu glueyu arkadaşım söyledi. Ona da yaptılar onunki de tuttu. Zaten bi hyoluron yani bence aksine faydası olur embriyoya çünkü etrafını güçlendiriyor
Amin canım inşalllaaahhjj inşallaahhhh hepimize Allah hepimize nasip etsinİnşallah kendiliğinden gelsin annesini yormasın![]()
Bilmemek mutluluktur :) ben de hsg çekildim doğaldan deneyeceğim olmazsa tüp bebek ve araştırmak istemiyorum kafa rahatligim icinDoğrudur araştırdığım kadarıyla da zararı yok gibi ama ne bileyim işte antin kuntin fikirler peşimi bırakmıyor ki![]()
Amın ınshAllahAllah sağ salim kavuştursun bebişinedarısı başımıza bize de nasip olsun inşallah
5.gün amin inşallahKaçıncı gündü sizin bebiş? Allah tamamına erdirsin darısı bizim başımıza inşallah
3bbimi tuttu sizinkiAslında hep çözülürken bozulma ihtimali var transfer anında emriyolog onun da bilgisini vermişti bize. size de verecektir aynı yerde transfer oluyoruz çünküaçılması gelişimi çözdürdükten sonra devam etti Buda umut verici gibi sözler söylemişti
3bb ydi bizim. Benim 7. Transferim daha öncelerinde 5aa 5ab gibi embriyolarım hep kalp atışları duruyordu veya hiç tutmuyordu 3bb ye çok umut bağlamamıştım doğrusu ama diyorum ya glue yaptı serum verdi bişiler etti Meryem hoca. Onların etkisinin olduğunu düşünüyorum şu an çok yeni gebeliğim devam eder inşallah
![]()
Evet3bbimi tuttu sizinki
İnşaallah benimkide tutar evde test yaptinizmj