Aa ayniyiz.. 3 yumdan 1 i dollendi yasayip yasamyacagi yarin belli olacakMrb benimde rezerv azligim var gecen ay 3 yumurta toplandi ve 1 tanesi dollendi bu ay ilac kullanip dinlendim yarin tekrar basliyoruz kismetse insallah olumlu sonuclar aliriz rabbim hayirli evlatlar versin hepimize
Fulya bahceci klinigine gidiyorum canim insaw seninde saglikli embriyon olur benimki donduruldu gonalf 225 merional 75 4gunden sonrda orgalutran kullandimAa ayniyiz.. 3 yumdan 1 i dollendi yasayip yasamyacagi yarin belli olacak
Amh kac?
Hangi merkezde tedaviniz
Hangi ilaclari kullandiniz ve ne kadar dozla basladiniz
Ben medicalpark bahcelievler tup bebek merkezindeyim..Sen hangi merkeze gidiyorsun
HAYIRlı olsun arkadaşımHanımlar. Tedavide 6 ay sonunda tek embriyo transferim gerçekleşti dün.. 4 ocak test tarihim.. ilk opu da 1 embriyom. Sonra iki ay yumurta bile olmadı kistler den dolayı ama . Sonraki ay 5 tane embriyom oldu. Mucize gibi..
Amin Allah herkese nasip etsin. Ama pek bir şey hissettiğim söylenemez. Sadece ara sıra alt karın bölgemde minik bir sancı gelip geçiyor. O kadar. Onu da muhtemelen kendimi çok dinlediğim için farkediyorumdur..HAYIRlı olsun arkadaşım
neler hissediyorsun varmı sence bişeler
inşallah gönlündeki nasip olur
Bide orada era(rahimin hazir olmasi) testi yapiliyormus ondan siz yaptiniz mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?