embriyo havuzu yapanlar buraya

purepink

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2016
76
65
38
Merhaba hanımlar,
Yumurta rezervi az olanlarımızın tüp bebek tedavileri çok daha uzun ve meşakatli bir süreç oluyor. Kullandığımız onca iğneye ilaca rağmen 2 - 3 tane yumurta gelişip opu dan sonra bir tane embriyo oluşunca bayram ediyoruz. Bazen ise o bir tanecik yumurta bile olgun çıkmazsa sil baştan..

henüz 32 yaşındayım. AMH alt sınırda. Ailemde erken menapoza girmiş herkes. Doktorum, aşılama ile vakit kaybetme hemen tüp bebek tedavisine başla dediği için soluğu bir klinikte aldım. İlk denemede 5 yumurtadan 3 ü olgun çıktı ama bir tanesi döllendi ve taze transfer yapıldı. sonuç negatif. İkinci denem için ayrıntılı araştırma sonucunca başka bir kliniğe karar kıldık. Havuz yapıcaz dediler. O da ne ? İstedikleri kadar embriyo elde edene kadar yumurta toplamaya devam edilerek 2. gün sonunda dondurulacak, elde edilen emriyo havuzu çözülüp 5 .güne kadar takibi yapılarak 5. güne gelebilen ve genetik test sonuçları da iyi çıkan sağlıklı iki tanesi transfer edilecekmiş.
geçen ay 4 yumurta toplandı. 2 si olgun çıktı ama 1 tanesi döllendi ve donduruldu. şimdi ikinci adetimle yine yumurta toplanacak. yine bir tane oluşursa bir dahaki ay tekrar ve tekrar..

Bu durumda olan hanımlar tecrübelerimizi paylaşalım, birbirimize destek olalım istedim.. Sevgiler

Bende seninle aynı durumdayım ...
allah yardımcımız olsun 28 yaşındayım

hangi ilaçları kullanıyorsun ?
ne kadar doz ile başladın ben 375 lik gonal f yaptım hep

Mrb benimde rezerv azligim var gecen ay 3 yumurta toplandi ve 1 tanesi dollendi bu ay ilac kullanip dinlendim yarin tekrar basliyoruz kismetse insallah olumlu sonuclar aliriz rabbim hayirli evlatlar versin hepimize

Mrb benimde rezerv azligim var gecen ay 3 yumurta toplandi ve 1 tanesi dollendi bu ay ilac kullanip dinlendim yarin tekrar basliyoruz kismetse insallah olumlu sonuclar aliriz rabbim hayirli evlatlar versin hepimize
Aa ayniyiz.. 3 yumdan 1 i dollendi yasayip yasamyacagi yarin belli olacak

Amh kac?
Hangi merkezde tedaviniz
Hangi ilaclari kullandiniz ve ne kadar dozla basladiniz

Aa ayniyiz.. 3 yumdan 1 i dollendi yasayip yasamyacagi yarin belli olacak

Amh kac?
Hangi merkezde tedaviniz
Hangi ilaclari kullandiniz ve ne kadar dozla basladiniz
Fulya bahceci klinigine gidiyorum canim insaw seninde saglikli embriyon olur benimki donduruldu gonalf 225 merional 75 4gunden sonrda orgalutran kullandim

Sen hangi merkeze gidiyorsun
Ben medicalpark bahcelievler tup bebek merkezindeyim..

Ben 375 gobal f ile basladim..
Sonra 300 e dustu ve ayni anda kalcadan 75 menogon yapildi yine 375 yani
4.gunden sonra da orgalutran kullandim

En son 150 dozla bitirdik

Insallah olumlu sonuç alirsin canim benimde yumurtalarim hizli buyudugu icin 6gunden sonra 150 7 gunden sonra 75 te bitirdik

Hanımlar. Tedavide 6 ay sonunda tek embriyo transferim gerçekleşti dün.. 4 ocak test tarihim.. ilk opu da 1 embriyom. Sonra iki ay yumurta bile olmadı kistler den dolayı ama . Sonraki ay 5 tane embriyom oldu. Mucize gibi..

Hanımlar. Tedavide 6 ay sonunda tek embriyo transferim gerçekleşti dün.. 4 ocak test tarihim.. ilk opu da 1 embriyom. Sonra iki ay yumurta bile olmadı kistler den dolayı ama . Sonraki ay 5 tane embriyom oldu. Mucize gibi..
HAYIRlı olsun arkadaşım
neler hissediyorsun varmı sence bişeler
inşallah gönlündeki nasip olur

HAYIRlı olsun arkadaşım
neler hissediyorsun varmı sence bişeler
inşallah gönlündeki nasip olur
Amin Allah herkese nasip etsin. Ama pek bir şey hissettiğim söylenemez. Sadece ara sıra alt karın bölgemde minik bir sancı gelip geçiyor. O kadar. Onu da muhtemelen kendimi çok dinlediğim için farkediyorumdur..

Hanımlar çok şükür hamileyim. Dün kalp atışlarını da duyduk miniğin :)
Bahçeci Fulya Kliniğinde tedavi sürecimi takip eden Dr. Kübra Hn. ve uğurlu elleri ile transferimi yapan Dr.Mustafa Bahçeci, güleryüzlü hemşire Emel Hn.a ne kadar teşekkür etsem az.

Darısı sizizn başınıza.. Allah hepimizie sağlıkla çocuklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin..

Sevgiler

Ay topigi yeni gordum ve sonuca ulstiginiza cok sevindim purepink.
Bu topicte anlatilan durum benimkiyle ayni rezervim az tek yumurta olusuyor.
Ancak benim gittigim merkezde havuz yapmadik henuz her tedavide transferimi yapiyor 38 den sonra genetik test yapilcakmis ins gerek kalmaz.
Bu 2 .transferim 3. Tüp denemem 23 ocakta oldum tek yumurta carsamba sonuc insAllah.
Purepink ben sunu mersk ediyorum havuz ise yaradi mi yani toplanan ilk yumurta mi sonrakiler mi transfer edildi havuzun ne gibi faydasi oldu .?
Cok endiseliyim umarim ben de iyi sonucu alirim

Bide orada era(rahimin hazir olmasi) testi yapiliyormus ondan siz yaptiniz mi ?

forumların birinde era testi yapıldığı halde embriyonun tutunamadığı örnekleri gördüm. benim de 2.denemem olacak ama yaşım 40. o nedenle düşünüyordum era testini ama vaz geçtim.

Hayirli olsun canim insallh kucaginada alirsin emriyolara 5.gun hangi testler uygulandi

Back
X