• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Embriyo kalitesi

Benim yumurta rezervim iyiydi aslında hormonlarda iyiydi ,vücudum iğneye az tepki gösterdi,az yumurta oldu.bana tekrar toplama yapabilirm dedi ama sonra vazgeçti sanırım K kahvesizasla91
Evet tabiki iyidir. Zaten burda ki amaç aşırı ilac verip yumurtaları dogallıgındsn uzaklaştırarak fazla yumurta almak dçdeğil mümkün olan en az dozlarda doğal gelişen embryolar elde etmek. Doktorda umut görmüş ki seni ilaçla yormak istememiş tekrar. 3 taneden en az bir gebelik elde edeceğini düşünmüş tür. İnan bazen anlamıyoruz ama bizim sağlığımıza göre biziM için en uygun tedaviyi uyguluyorlar.

Kızlar yazdıklarınız yüreğime su serpti ben de bahçeci ankarada başladım 29 yaşındayım düşük amh. 4 toplandı 5. Güne 3cc blast geldi dondurdular düşük kalite diye çok korkuyorum. Transfer öncesi haftaya histereskopi yapılacak

Kızlar yazdıklarınız yüreğime su serpti ben de bahçeci ankarada başladım 29 yaşındayım düşük amh. 4 toplandı 5. Güne 3cc blast geldi dondurdular düşük kalite diye çok korkuyorum. Transfer öncesi haftaya histereskopi yapılacak
Ben 3bc ile hamile kalmıştım korkmayın devamı gelmedi o ayrı mesele başka bir sebeple kaybettim.

Back
X