Embriyo kalitesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Pnkk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Pnkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2019
86
39
38
34
Selam kızlar..Tüp Bebek sürecindeyiz yumurtalar toplandı..5. gün 3 tane 5bc ve 6. gün 2 tane 5cc var sizce kalitesi düşük müdür.ilk transferim olacak inşallah tutar

2 embryo transfr ettirin şansnz yüksek olur bende tüp bebek ile hamile kaldim 27 gün snra doguma grcem

Benimde dondurulmuş embriyom 5 bc ve 4bc yani en azından blast olmuşlar gebelik getirecek embriyolar ve 3. Kalite embriyo bile tutabiliyor ama çok stres yapıyoruz malesef ben çok takıyorum mesala

Benimde dondurulmuş embriyom 5 bc ve 4bc yani en azından blast olmuşlar gebelik getirecek embriyolar ve 3. Kalite embriyo bile tutabiliyor ama çok stres yapıyoruz malesef ben çok takıyorum mesala
Hayırlısı ile gebe kalırsınız inşallah..Ben de çok takıyorum kalite olayını ama araştırdığım kadarıyla AA kalitede olanların tutmayıp CC olanlar tutmuş Allah tan umut kesilmez

Hayırlısı ile gebe kalırsınız inşallah..Ben de çok takıyorum kalite olayını ama araştırdığım kadarıyla AA kalitede olanların tutmayıp CC olanlar tutmuş Allah tan umut kesilmez
Aynen öyle nasip kısmet işi gerisi inşallah sizde pozitifi görürsünüz. Benim kalite sorunum vardı bundan önce 3cc embriyo oluştu yani benim kalite sorunum var ve embriyolarım şükür bu kez değişti

İnşallah hayırlısıyla olumlu sağlıklı sonuçlar olur.

Back
X