- 30 Aralık 2022
- 565
- 850
- 33
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben embriyo kalitesine takilmamak gerektigini dusunuyorum tutunacagi varsa tutunuyor gercekten.. 5aa olan 4ab olan tutunmadi 3bb olan tutundu bende. Bende bahcecide tedavi oldum ilk transferimde doktorum %75 80 tutucak demisti. 2. Tedavimde doktorum %70 tutucak demisti tutmamistiKızlar nasılsınız? Benim biraz canım sıkıldı.
5. Gün dondurulan embriyolarımın 1 tanesi 4bc 5 tanesi 3bc kalitesindeymiş. Bahçecide başladım bu arada tedaviye bu ilk denemem. Tecrübeli olan arkadaşlardan yorum alabilir miyim ?
Bozmadım desem yalan olurBen embriyo kalitesine takilmamak gerektigini dusunuyorum tutunacagi varsa tutunuyor gercekten.. 5aa olan 4ab olan tutunmadi 3bb olan tutundu bende. Bende bahcecide tedavi oldum ilk transferimde doktorum %75 80 tutucak demisti. 2. Tedavimde doktorum %70 tutucak demisti tutmamistihic moralinizi bozmayin hic. Doktorunuz kim bahcecide
3bb 4bc den daha dusuk kalite bi embriyo inanin ki tutacagi varsa tutuyor kafaniz rahat olsun inanin ve bol bol dua edinBozmadım desem yalan olurbirazcık modum düştü. Sonra sizin gibi yazanlar oldu biraz kendime geldim. Özkan Özdamar’a gidiyorum ben. Bahçeci Fulya’da. Yorumlara baktım 5aa kalitedeki embriyoları görünce içerledim 4 bc bana çok düşük geldi. Doktorumla görüştüm telefonda ısrarla embriyo kalitesi güzel moralinizi bozmayın diyor.
Ahh ne iyi geldiniz3bb 4bc den daha dusuk kalite bi embriyo inanin ki tutacagi varsa tutuyor kafaniz rahat olsun inanin ve bol bol dua edinbahcecinin labaratuarına ben cok guveniyordum sonucuda cok guzel oldu cok sukur korkmayin sadece inanın olucak
![]()
Aminnn insaAllah henuz 16 haftalık olduk bende agustos basinda transfer olmuştum. InsaAllah sizede nasip etsin Rabbim daha fazla aratmasin gonlunuze gore versin insaAllahAhh ne iyi geldinizçok teşekkür ederim görüp yazdığınız için. Allahım isteyen herkese nasip etsin. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Doğum yaptıysanızda Allahım size bağışlasın
![]()
3bb demişti bana embriyolag cok üzüldüm. Sonra doktorum aradı kalitesi cok iyi 5 tane embriyon var 3 ünü pgt yapıcaz dedi 2 si kaliteli geldi. Bebeğimi kucagıma aldım. Yabanci makalede okumustum harfin cokta önemi yoktu. İlk denememde riskli gebelik uzmanına tüp bebek yaptırdımBozmadım desem yalan olurbirazcık modum düştü. Sonra sizin gibi yazanlar oldu biraz kendime geldim. Özkan Özdamar’a gidiyorum ben. Bahçeci Fulya’da. Yorumlara baktım 5aa kalitedeki embriyoları görünce içerledim 4 bc bana çok düşük geldi. Doktorumla görüştüm telefonda ısrarla embriyo kalitesi güzel moralinizi bozmayın diyor.
Ne çok sevindim yorumunuza. Güzel, sağlıklı bir ömrü olsun inşallah bebeğinizin3bb demişti bana embriyolag cok üzüldüm. Sonra doktorum aradı kalitesi cok iyi 5 tane embriyon var 3 ünü pgt yapıcaz dedi 2 si kaliteli geldi. Bebeğimi kucagıma aldım. Yabanci makalede okumustum harfin cokta önemi yoktu. İlk denememde riskli gebelik uzmanına tüp bebek yaptırdımyumurtalarımın hepsi kalitesiz geldi doktorunuza güvenin tüp bebek uzmanı doktorlar bu işi biliyor
Tüm kalbimle dualarım sizinle iciniz ferah tutunNe çok sevindim yorumunuza. Güzel, sağlıklı bir ömrü olsun inşallah bebeğinizinikinci adetimi oldum pazartesi kontrolüm var duruma göre 10 15 gün içerisinde transfer olur diye düşünüyorum. Bana da dua edin
![]()
Merhabalar en son ki durumunuz nedir acaba transfer olmuşmuydunuzBozmadım desem yalan olurbirazcık modum düştü. Sonra sizin gibi yazanlar oldu biraz kendime geldim. Özkan Özdamar’a gidiyorum ben. Bahçeci Fulya’da. Yorumlara baktım 5aa kalitedeki embriyoları görünce içerledim 4 bc bana çok düşük geldi. Doktorumla görüştüm telefonda ısrarla embriyo kalitesi güzel moralinizi bozmayın diyor.
Canım nasıl sonuçlandı transferin bende dün 4 BC oldumKızlar nasılsınız? Benim biraz canım sıkıldı.
5. Gün dondurulan embriyolarımın 1 tanesi 4bc 5 tanesi 3bc kalitesindeymiş. Bahçecide başladım bu arada tedaviye bu ilk denemem. Tecrübeli olan arkadaşlardan yorum alabilir miyim ?