SLaYeR_07 Rabbi yesir vela tu assir Rabbi temmim bil hayr Kayıtlı Üye 28 Mart 2015 360 251 103 37 2 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi SLaYeR_07 #1 Merhaba hocam Embriyo ozellikleri 4D morula Embriyo skoru 2AB Yas grup skoru %100 5/5 Butun yas gruplari skoru %72 13/18 Bu terimler ne anlama geliyor acaba embiyom 1. Kalitemi yoksa kalitesi dusukmu tutma ihtimali yuksekmidir acaba bana 4 gun embriyosu oldugunu soylemediler 4.gun embriyosumu ben 5.gun diye biliyodum anladigim kadariyla 4.gun dondurulmus transferimin 5. Gunundeyim yardimci olursaniz sevinirim
Merhaba hocam Embriyo ozellikleri 4D morula Embriyo skoru 2AB Yas grup skoru %100 5/5 Butun yas gruplari skoru %72 13/18 Bu terimler ne anlama geliyor acaba embiyom 1. Kalitemi yoksa kalitesi dusukmu tutma ihtimali yuksekmidir acaba bana 4 gun embriyosu oldugunu soylemediler 4.gun embriyosumu ben 5.gun diye biliyodum anladigim kadariyla 4.gun dondurulmus transferimin 5. Gunundeyim yardimci olursaniz sevinirim
ProfDrBulentTiras Guru Editor 24 Ekim 2014 1.879 1.298 333 64 5 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi SLaYeR_07 #2 SLaYeR_07 .!.: Merhaba hocam Embriyo ozellikleri 4D morula Embriyo skoru 2AB Yas grup skoru %100 5/5 Butun yas gruplari skoru %72 13/18 Bu terimler ne anlama geliyor acaba embiyom 1. Kalitemi yoksa kalitesi dusukmu tutma ihtimali yuksekmidir acaba bana 4 gun embriyosu oldugunu soylemediler 4.gun embriyosumu ben 5.gun diye biliyodum anladigim kadariyla 4.gun dondurulmus transferimin 5. Gunundeyim yardimci olursaniz sevinirim Genişletmek için tıkla... merhabalar : 4 . gunde morula gelısımın iyi oldugunu gostermekte. Ancak sordugunuz bılgılerı tup bebek oldugunuz merkeze sormanız faydalı olucaktır( kacıncı gunde dondurmuslar ? kacıncı gunde cozmusler ? laboratuvar ekıbıne sormak daha yaralı olur) Bol sans dılerım.
SLaYeR_07 .!.: Merhaba hocam Embriyo ozellikleri 4D morula Embriyo skoru 2AB Yas grup skoru %100 5/5 Butun yas gruplari skoru %72 13/18 Bu terimler ne anlama geliyor acaba embiyom 1. Kalitemi yoksa kalitesi dusukmu tutma ihtimali yuksekmidir acaba bana 4 gun embriyosu oldugunu soylemediler 4.gun embriyosumu ben 5.gun diye biliyodum anladigim kadariyla 4.gun dondurulmus transferimin 5. Gunundeyim yardimci olursaniz sevinirim Genişletmek için tıkla... merhabalar : 4 . gunde morula gelısımın iyi oldugunu gostermekte. Ancak sordugunuz bılgılerı tup bebek oldugunuz merkeze sormanız faydalı olucaktır( kacıncı gunde dondurmuslar ? kacıncı gunde cozmusler ? laboratuvar ekıbıne sormak daha yaralı olur) Bol sans dılerım.