Tüp Bebek Merkezleri Embriyo transferi adeti değişiyormu...

nelo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2007
73
1
96
46
Ankara
SLM KK kader arkadaşlarım çooooooooook uzun zamandan sonra aradığım soruya burada cevap bulabileceğimi düşünerek tekrar yazışma kararı aldım.ilk tüp b.denemem düşükle sonuçlandı 2. denemeyi yaptırmak üzereyim ilaçlarımı aldım ancak hepinizin bildiği gibi artık sadece tek embriyo transfer ediliyormafoldumben buda başarı şansını düşürüyor.anacak dün bir habber çıkmış ben o habere ulaşamadım kararın geri çekilme durumu varmış ben şimdi ne yapmalıyım ne yapacağımı şaşırdım acaba biraz ertelemelimiyim bilgisi olan lütfen bana yardım etsin....kafamçokkarıştı

Ah keske canim bende degisir umuduyla tedavimi erteliyorum . Insallah tez vakitte o yasa iptal olur.

Allah yardımcımız olsun canım..seni çok iyi anlıyorum zaten zor olan işimizi daha da zorlaştırdılar..ben milletsem şayet bu kararı alanlar nasıl benim vekilim oluyolar.. bende haziran sonu gibi başlayacağım tedaviye ama senin gibi bende kararsızım.. dün gazetede okudum dediğin haberi..danıştaya dilekçe verilmiş bu yasa ile ilgili ve danıştay başvuruyu kabul etmiş..eğer danıştay bu yasayı özel hayata müdahale olarak görürse iptal edebilirmiş..tüm bildiğim bu.. inş. Rabbim işimizi kolaylaştırıp,her iki dünyada yüzümüzü ak edecek yavrular nasip eder..:Saruboceq:

Bu Danistayin cevabi nekadar surer acaba . hukukcu varmi aramizda arkadaslar

sanırım sizlerde benim kadarbilgi sahibisiniz ben ve eşim tedaviyi bşlatma kararı aldımprş yumurtalarım toplanacak bana dua edin embriyodaki bölünme kalitem çok çok iyi olsun ve bu sefer bebeğim benimle kalsın allah isteyen herkesin kucağını bebişiyle doldursun inşallah ....

Amin canım inşallah bebişin sana tutunur ve bırakmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…