• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Embriyo transferi sırasında embriyonun katatere takılması acil yardım edin😔

Yasemin1328

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2018
196
165
103
33
3 gün önce iki tane 5. Gün embriyo transferım gercekleşti fakat ilk denemede embrıyo katatere takıldı doktor kataterı embrıyologa kontrol ettırıp ardından tekrardan transferı gercekleştirdi ama yemin ederim içim içimi yiyor bir zarar görmüşlermidir? Başıan böyle birley gelen var mı bilgisi olan var mı yardım edın ne olur:(

3 gün önce iki tane 5. Gün embriyo transferım gercekleşti fakat ilk denemede embrıyo katatere takıldı doktor kataterı embrıyologa kontrol ettırıp ardından tekrardan transferı gercekleştirdi ama yemin ederim içim içimi yiyor bir zarar görmüşlermidir? Başıan böyle birley gelen var mı bilgisi olan var mı yardım edın ne olur:KK43:
Bu normal birsey karaktere bakılır ki içinde kalmış mı diye. O yüzden sakın olun

Bu durumu yasayan bir arkadas daha olmustu. Forumda katater, embriyo gibi anahtar kelimelerle arayinca bulabilirsin. İcini ferah tut, olabilen bir sey bu. İnsallah guzelce yerlesmistir embriyon yerine 🌻🌻🌻

3 gün önce iki tane 5. Gün embriyo transferım gercekleşti fakat ilk denemede embrıyo katatere takıldı doktor kataterı embrıyologa kontrol ettırıp ardından tekrardan transferı gercekleştirdi ama yemin ederim içim içimi yiyor bir zarar görmüşlermidir? Başıan böyle birley gelen var mı bilgisi olan var mı yardım edın ne olur:KK43:
Canım test yaptıN mı hamile misin

Back
X