Embriyo transferi sonrası

Canim sonucun ne çıktı. Banada 5. Gun çift embriyo transferi yapıldı. Mimea marka erken gebelik testi yaptım 6. Günden itibaren hep 5 6 saat sonra cizgi belirdi. 7. Gun kan testi verdim. Çok moralim bozuldu negatif diye. 62.83 çıktı.bazi testler çok yanıltıcı
Sizin de test tarihiniz 8 Temmuzdu değil mi? Erken mi yaptınız testi 🙈

Sizin de test tarihiniz 8 Temmuzdu değil mi? Erken mi yaptınız testi 🙈
Evet 8 temmuzdu.Dayanamadım erkenden yaptim🙈 erken gebelik testi kafami cok karıştırdı.bi çok formda okudum burda. Varsa kan testinde bi sekilde çıkıyor diye. Bi cesaret gittim. Şükürler olsun sonuç pozitif çıktı.😍

Evet 8 temmuzdu.Dayanamadım erkenden yaptim🙈 erken gebelik testi kafami cok karıştırdı.bi çok formda okudum burda. Varsa kan testinde bi sekilde çıkıyor diye. Bi cesaret gittim. Şükürler olsun sonuç pozitif çıktı.😍
Çok sevindim benim de yarın, cesaret edemiyorum 🙈

Canim sonucun ne çıktı. Banada 5. Gun çift embriyo transferi yapıldı. Mimea marka erken gebelik testi yaptım 6. Günden itibaren hep 5 6 saat sonra cizgi belirdi. 7. Gun kan testi verdim. Çok moralim bozuldu negatif diye. 62.83 çıktı.bazi testler çok yanıltıcı
Maalesef negatif benim

Kızlar benim bugün 9. Günüm ilk 2-3 gün hariç hiçbir ağrım yoktu ama bugün karnım çok ağrıyor biraz da göğüs hassasiyetim var benim gibi olanlar var mııı

Kızlar benim bugün 9. Günüm ilk 2-3 gün hariç hiçbir ağrım yoktu ama bugün karnım çok ağrıyor biraz da göğüs hassasiyetim var benim gibi olanlar var mııı
Kuzum benim ilk 5 gun falan sürekli kasiklarim ağrıdı.sonra biraz gecti ama ara ara olmaya devam ediyor. Göğüs hassasiyeti bende de var. Benim 7. Gün pembe leke geldi açık kahveye dönüp bitti. Bide bugün geldi ama uzun sürmüyor 1 kere gördüm. Doktorum kan sulandirici hapi kesmemi söyledi. Şimdilik bi sıkıntım yok elhamdülillah

10.gunde kan testinizde ne cikti acaba? Diger gunler kan testiniz neydi?
7. Gün ~62
9. Gun~111
10. Gün ~153
12. Gün ~346
Değerlerim böyleydi. Doktorum 15 yada 17 Gün sonra gel keseye ve kalp atışına bakalim dedi. Şimdi onu bekliyoruz. İnşallah hersey yolundadır ❤️

Back
X