Embriyo transferi ve gaz sancısı

Jannefel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2017
2.070
2.451
133
Merhaba kızlar, bu sabah transferim oldu bekleyiş surecim başladı dualarınızı eksik etmeyin lutfen. Benim derdim bikac saattir süren karın ağrım. Sizce bu normal mi? Gaz sancısı gibi ve gerçekten çok rahatsız ediyor. Yanlış birşey yiyip içmek istemiyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi nasıl geçer bu sancı?

Benimde haftaya transferim olacak , nasıl oluyor çok ağrıdı mi ? Uyuttular mı ? Tutsun diye özel olarak şunu ye bunu ye dediler mi? Ben ilaçları kullanıyorum başka da bişey yapmıyorum.:(

Benimde haftaya transferim olacak , nasıl oluyor çok ağrıdı mi ? Uyuttular mı ? Tutsun diye özel olarak şunu ye bunu ye dediler mi? Ben ilaçları kullanıyorum başka da bişey yapmıyorum.:KK43:
Toplandı mi yumurtalarınız? Yumurtaya göre değişiyor galiba

Rezeneyi kaynatıp için baya iyi geliyor gaz sancısına, rezene yoksa kaynamış suya toz yahut tohum kimyon atın

Bitki cayi içmeyin sakın..rahat olun sakin olun hiç bisey olmaz allahin izniyle o tutunacaksa tutunur size..öle gazla oturmayla kalkmayla yatmayla koşmayla iş yapmakla olmuyacak diye bisey yok...6 kez tüp bebek yapmiş biri olarak sölüyorum bunu...
Rabbim mübarek günler hürmetine bebeginize can verir inslahhhh

Bitki cayi içmeyin sakın..rahat olun sakin olun hiç bisey olmaz allahin izniyle o tutunacaksa tutunur size..öle gazla oturmayla kalkmayla yatmayla koşmayla iş yapmakla olmuyacak diye bisey yok...6 kez tüp bebek yapmiş biri olarak sölüyorum bunu...
Rabbim mübarek günler hürmetine bebeginize can verir inslahhhh
Çok sağolun Allah razı olsun. Rabbim size de gönlünüze göre vermiştir inş. Henüz yoksa da bir an önce sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin

Martta toplandı 1 embriyom var dondurulmuş genetik test sonucu falan bekledik ,ilk kez tüp bebek yapılacak bana daha önce 5 kez hamile kaldım normal yolla ama kaybettim. Bide böyle deneyelim dedik.
Çok geçmiş olsun transferin ağrısı yok aşılama yaptıysanız aynısı. 4-5 dakikada bitiyor. Ama gaz sancısı beter

Bi kez aşılama yapıldı ve o esnada ağrıdan + korkudan panik atak krizi geçirdim. Günlerce kendime gelemedim. Aaaah ahhh
Tüh stres yapmışsın. Ben de hsg çekiminden sonra kanamam olunca tekrar anestezisiz koltuğa yatirilmistim çok canım yandı çok bağırdım. Ama inan bu öyle korkunç değil. Katater basta benim de canımı yakıyor ama kendini rahat bırakırsan çabucak biter, kısa bi işlem. Kendini rahatlatmaya çalış bitti az kaldı diye telkin yap dayanilmayacak bi acı değil zihninde büyütme. İnşallah hamile kalırsak daha sırada bol bol acı var dayanıklı olmak zorundayiz :)

Benimde opu sonrası şiddetli gaz sancım var gaz da çıkmıyor doktoru aradım agrı kesici al sadece dedi. Nasıl geçti acaba sizin gaz sorununuz . Yataktan atladım yere resmen belim koptu :hasta:

Transferin hayirli olsun olumlu sonuclar alirsin insallah canim Nacizane fikrim sana benimde gaz sancim oldu ayagima kalin coraplar giydim ilk bi kac gun ve şu kuru kayisi sabah aksam 2 tane tukettim Allahin izniyle gecti ayaklarindan aliyorsun onlari sicak tut

Back
X