embriyo transferi

esraksm12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2019
62
65
3
35
kızlar merhaba
17 yumurtam toplandi sadece 4 embriyo olusti ve malesef 5.gune ulaşan 2 embriyo kaldı elimizde onlar da donduruldu:( estrofem kullanıyorum şimdi 13 ocakta transferim var ilk tüp bebek denemem olacak dondurulmuş embriyo daha avantajlı diyorlar doğru mu? bir de 2 embriyo kalması kötü mü? doktorum isteğe bağlı 2sini de koyabiliriz diyor acaba risk almayıp sadece birini mi koyduysam?

canım benimde aynı 17 yumurta toplandı 4.güne 6 embriyo kaldı 2 tanesi AA kalite olduğu için transfer oldum kalan 4 yumurta 6.güne hiç kalmadı bitti.. bizde genetik bozukluk varmıs embriyo ilerleyemiyor.. kötü değil aslında sükür 2 tane de olsa kalmıs 2 sinide koydur bence benim dondurulmusla tutmadı 3.gün taze embriyla tuttu

kızlar merhaba
17 yumurtam toplandi sadece 4 embriyo olusti ve malesef 5.gune ulaşan 2 embriyo kaldı elimizde onlar da donduruldu:KK43: estrofem kullanıyorum şimdi 13 ocakta transferim var ilk tüp bebek denemem olacak dondurulmuş embriyo daha avantajlı diyorlar doğru mu? bir de 2 embriyo kalması kötü mü? doktorum isteğe bağlı 2sini de koyabiliriz diyor acaba risk almayıp sadece birini mi koyduysam?
Merhaba canım,

neden bu kadar kısa sürede transfer ediyor ki doktorunuz. rahimin dinlenip toparlanması gerekir diye düşünüyorum. bence havuz yöntemi mantıklı gibi. eğer tutmama durumu olursa kalanlar şansın fazla derim.

Merhaba canım,

neden bu kadar kısa sürede transfer ediyor ki doktorunuz. rahimin dinlenip toparlanması gerekir diye düşünüyorum. bence havuz yöntemi mantıklı gibi. eğer tutmama durumu olursa kalanlar şansın fazla derim.
merhaba canm
13 aralıkta yumurtalar toplandı hormonlar yüksek çıkınca bir ay bekleyelim dedi doktorum iğnelerde. dolayı yukselebilirmis hormonlar
inan bilemiorm kafam çok karışık inşallah hayırlısı olur

merhaba canm
13 aralıkta yumurtalar toplandı hormonlar yüksek çıkınca bir ay bekleyelim dedi doktorum iğnelerde. dolayı yukselebilirmis hormonlar
inan bilemiorm kafam çok karışık inşallah hayırlısı olur
anladım canım hayırlısı olsun

kızlar merhaba
17 yumurtam toplandi sadece 4 embriyo olusti ve malesef 5.gune ulaşan 2 embriyo kaldı elimizde onlar da donduruldu:( estrofem kullanıyorum şimdi 13 ocakta transferim var ilk tüp bebek denemem olacak dondurulmuş embriyo daha avantajlı diyorlar doğru mu? bir de 2 embriyo kalması kötü mü? doktorum isteğe bağlı 2sini de koyabiliriz diyor acaba risk almayıp sadece birini mi koyduysam?
Merhaba cnm yaş kaç senin isteğe bağlı 2 konulabiliyor

Back
X