Embriyo transferi

Ikizlerimin annesiyim

ıkızlerımın annesıyım
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2017
18
17
8
32
Merhaba arkadaşlar ben embriyo transferi yspacagim ama donmus embriyo transferi sonrasında cocuklarda ciltleri yaşlıların cildi gibi oluyormuş dogrumu beni bilgilendiriseniz sevinirim

Ne demek istediniz anlamadım ama dondurulmuş ve çözülmüş embryo ile gebe kalırsanız, gebeliğiniz ve beraberinde gelen riskler olasılıklar, doğan çocukla ilgili gelişimler, diğer hamileliklerle ve doğan çocuklarla aynı ihtimallere sahipler.

Ilk ikizlerim de hiçbir sotun yasamadim ama şimdide ben bi daha istiyotum sma rvin diğer fertleri istemiyor ben de bi gelin Olarak birşey diyemiyorum insallah kendiliğinden olur diye dua ediyorum sizlerde efin bana lütfen

İnşallah saga saglim kucagina alirsin ilkse bide cok hevesli olursun ama benim ikizlerim var kayinvalide yaninda oldugum icin birsey annlamadim istediğim gibi buyutemedim egitemedim inşallah bi daha olur benimde..
Sağolasın canım Allah sana yine nasip etsin inşallah. Bebeklerine de uzun ömürler versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…