embriyolariniz kaçıncı gün.kac hucreliydi.sonuç?

sabalak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2009
185
2
0
İstanbul
Arkadaşlar merhaba.ben transferimin 6.gunundeyim.hicbir belirtim yok.ama dr umutta vermedi.2tane 4hucreli orta kaliteliymiş transfer edilen embriyolar.3.gun transferi.merak ettigim şey sizlerin kacinci gun kac hucreliydi.sonuc ne oldu.negatif?pozitif?yani benm gibi 3.gun 4hucreli olupta tutan varmi.çok endişeliyim..

İnşallah sonucun olumlu olur cnm benim 3. 7-8 hücreliydiler ama bende hata yaptılar sanırım 5. Güne gidildi embriyolarının yavaşladı 1 tane kaldı oda olmadı. İnsallah senin olur Allah ol dedikten sonra kalite falan hiç farketmez bol bol dua et. Bu ilk tedaviniz miydi?

Benm daha once 2asilama 1tup bebek deneyimim daha oldu.ama tabiki negatif.rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin.

Bende suan transferimin 7.gunundeyim.ikinci Gun Ikitane 4hucreli embryolarim yerlestirildi.bu benim ikinci denemem birtanede asilamam vardi ve sonuclari negatif.isallah busefer olur,Test tarihim 23 ekim.

Bende suan transferimin 7.gunundeyim.ikinci Gun Ikitane 4hucreli embryolarim yerlestirildi.bu benim ikinci denemem birtanede asilamam vardi ve sonuclari negatif.isallah busefer olur,Test tarihim 23 ekim.

Benmde 4hucreli ama 3.gunde 4hucreliydi.normalde 3.gun 8 hucreli olmasi lazimmis.hayirlisi insallah seninkisi tutar.rabbim tum istiyenlere versin.eeee baska yokmu??

en son tedavimde biri 10 biri 11 hücreliydi 3.günde transfer edildi sonuç ikiside tuttu fakat 13 haftalık kaybettim (((

benim de 5.gün transferi bugün 6.günü transferimin. bekliyorum bakalım inşallah bebeğimin güzel haberleri için. allah hepimizin yüzünü güldürsün hayırlısıyla

umarım bebişin tutunmuştur sağlıklı bir gebelik olur
3.gün 8 hücreli iyi kalite demişti
ama sonuç hüsran
bence içini ferah tut,bunlar işin teknik kısmı..
hiçten ve yoktan vareden Allah
hem çok mübarek bir aydaymışız
zilhiccenin 10 günü
ALLAH HAYIRLISIYLA KISMET ETSİN İNŞALLAH

benim de dondurulmuş embriyo idi ve de 3. gün embriyosuydu çözdürüldükten sonra 5. güne gideceklerdi ama son anda 4. gün transfer ettiler. benimki comp. durumdaydı yani sayılamayacak gibiymiş birleşme başlamış ama malesef tutmadı..
şimdi 2 tane embriyom var 7 ve 10 hücreli iyi mi bilmiyorum busefer çözülür çözülmez aynı gün transfer edecekler iksini de. rabbim bu sefer nasip eder inşallah bana da bekleyen herkese de...

Kizlar yani bi benmki dusuk kalitedeymis.cogu arkadasin 3.gunde 8 10hucreliymis.yapacak bi sey yok. Beklemekten baska bakarsiniz benmkide tutar:)))benm gibi istiyen herkese nasip etsen rabbim.biz 4 senedir istiyoruz.artik gelse bebislerimiz.bizde mutlu olsak demi:)))hakkımızda hayirlisi

benim 3. gün 8 hücreliydi. sonuç 1i tutundu diğr, tutunamadı başkada yoktu zaten donduracak falan. Allah'ım isteyenherkese versin

Yani 3.gun embriyosu 8hucreli olmasi lazim ozanm.benmki 3.gun 4hucreliydi.bakalim yinede umudum var.ama belirtide yok.bu benm 2.tup.tutmazssa 1sene daha deneyemem.bilmiyorum artik uzulmekte istemiyorum.rabbime siğındım.verirse o verir.

Yani 3.gun embriyosu 8hucreli olmasi lazim ozanm.benmki 3.gun 4hucreliydi.bakalim yinede umudum var.ama belirtide yok.bu benm 2.tup.tutmazssa 1sene daha deneyemem.bilmiyorum artik uzulmekte istemiyorum.rabbime siğındım.verirse o verir.

İlk tüp bebekte embriyorınızın kalitesi nasıldı? Anladığım kadarıyla sizinde embriyolarınız yavaş gelişmiş kısmen bende yaşadım aynı şeyi umarım sonucunuz hayırlı olur

son tüp bebeğimde biri 8 diğeri 10 hücreli 2 embriyo transfer edildi 3.gün transferi iyi kalite denildi kimyasal gebelikle sonlandı...4 hücreli tutanları biliyorum ben bu iş nasip işi inan herşeyin süpper götündüğü tedavileride gördüm ama olmadı...sen Allah a sığın ve sabırla bekle anne olmak varsa nasibinde bu tedaviyle zaten oldu bile...çok fazla sorgulamak sadece aklını karıştırır...Allah sağlıkla devam edecek ve 9 ay sonra mutlu sonla bitecek bir gebelik nasip etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…