• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Embriyom 4.günden sonra ilerlemiyor

Merhaba canım ben de iki kez opu oldum 2sinde de bir suru yumurtam okdu dollendi 4. Günden 5. E balst aşamasına gecemiyor yeni transfer olmuştum 3. Gün embriyosu ile onlarda tutmadı bana da yasın daha genc 35 altı ve yumurta rezervin cok iyi denemeye devam et deidler sperm dna hasarına baktırdık genetik test istediler hiç birşey çıkmadı en son hücre düzeyinde yumurtanın sıkıntı olabilir denildi ve bu durumda olup tedaviyle sonuc alamayıp kendiliğinden hamile kalanlar olmus tek umudum şuan benım de bu şekilde tedavisiz hamile kalmak neden diye düşünmekten yoruldum benımle aynı sıkıntıyı yasamıs birilerini bulmaya çalışuyorum başka yerde farklı tedavi ile olumlu sonuc alan birileri belki çıkar diye
Çok yumurta varsa gerçekten denemeye değer , benim yumurta sayım da az olduğu için opu sayım arttı .
Altın yumurta denk gelirse eş kaynaklı bir sorun da olmadığı için tabiki de kalırsınız 🙏
Takviyelerle sporla sıkı bir diyetle bir sonraki opuyu destekleyebilirsiniz.
Bu şekilde başarıya ulaşan çok hasta var.
Dilerim siz de onlardan biri olursunuz🙏🙏

Çok yumurta varsa gerçekten denemeye değer , benim yumurta sayım da az olduğu için opu sayım arttı .
Altın yumurta denk gelirse eş kaynaklı bir sorun da olmadığı için tabiki de kalırsınız 🙏
Takviyelerle sporla sıkı bir diyetle bir sonraki opuyu destekleyebilirsiniz.
Bu şekilde başarıya ulaşan çok hasta var.
Dilerim siz de onlardan biri olursunuz🙏🙏
İşlh hepimizin allah gönlüne göre verir ben çok üzüldüm hücre düzeyi sıkıntı denildigi zaman ona yönelik bir tedavide duymadım yumurta rezervim çok oldugu için doktorum beklememi kendi kendime denememi tedavisiz önerdi sonucta o sağlıklı yumurta olmadıkça gebelik oluşmayacak oda olursa kendi kendine de olabilir dedi 1 yıl dusunme dedi tedavi size blast yapan hücre ile ilgili olabilir diyen o bir doktor kım acaba ben semra hanımın da görüşünü merak ediyorum size semra hanım ne demişti

İşlh hepimizin allah gönlüne göre verir ben çok üzüldüm hücre düzeyi sıkıntı denildigi zaman ona yönelik bir tedavide duymadım yumurta rezervim çok oldugu için doktorum beklememi kendi kendime denememi tedavisiz önerdi sonucta o sağlıklı yumurta olmadıkça gebelik oluşmayacak oda olursa kendi kendine de olabilir dedi 1 yıl dusunme dedi tedavi size blast yapan hücre ile ilgili olabilir diyen o bir doktor kım acaba ben semra hanımın da görüşünü merak ediyorum size semra hanım ne demişti
Evet ben Semra hanımla da görüştüm fakat tedavi olmadım onda. Tedavi özetlerime göre böyle bir yorumda bulunan oydu . Tabi bu yorumum kesinlik arz etmez gibi de konuştu.
Siz de görüşün isterseniz memorial de ön görüşme ücretsiz yapılıyor , nasılsa bir süre ara vermişsiniz bu sürede farklı görüşlere başvurmak size de bir kapı açacaktır.

Düşünüyorum ben daha ara vermeidm negatif sonucumu alalı 3 gün ğn falan oluyor ama benim doktorum da aynı şeyi dedi yumurtada hücre düzeyinde problem dedi kendimi toparladıktan sonra yaza doğru falan görüşmeyi düşünüyorum tedabi önerdi mi semra hanım

Altıncı güne embriyom bekletiliyor. Umarım hüsran olmaz. Hala morula evresindeler

Back
X