Embriyonun bir haftada büyümemesi

Floydblack

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2020
942
369
53
Kızlar merhaba tüp bebek ile hamile kaldım son adet tarihime göre hesaplama yapıyor doktorum gecen hafta carsamba gunu 6+6 olarak ölçtü 6 gün öndeydi bugun kontrole gittiğimde 7+1 olarak ölçtü bir haftada hiç büyümemiş adet tarihime göre 7+1 olmam gerekiyor ama gecen hafta 6+6 cıkıp bugun 7 cıkınca cok uzuldum doktor saglıklı dedi ama kafama takıldı bu beden oluyor bir haftada neden geriye düşmüş olabilir

Canım başka bir doktora gitsen orda bile ölçüm değişebilir . O anki ölçüm aldığı yer bile çok önemli . Kafanı yorma lütfen . Haftanla uyumluymuş zaten

Canım başka bir doktora gitsen orda bile ölçüm değişebilir . O anki ölçüm aldığı yer bile çok önemli . Kafanı yorma lütfen . Haftanla uyumluymuş zaten
Haftamla uyumlu doktorda aynısı dedi biraz sonra ölçeyim 7+ 3 cıkar dedi önemli olan hafta uyumu dedi ama yinede kafam cok karıstı crl bir hafta önce 0.89 bugun ise 1.05 cm pozısyondan dolayımı crl böyle cıkmıstır diyosun

Bence doktorun normal dediği herşey yolunda dediği konuları bir de internetten araştırıp bpştan yere kafaya takmayın inanın günler zaten zor geçiyor bir de psikolojinizi bozmayın,siz son adet tarihinizi baz alın,uygulamaya o şekilde yazın

O kadar haklısın ki keske başarabilsem

Vajinal uktrason ile abdominal ultrason arasında da fark olurmu acaba

Yarın bir başka doktora git o bile Farklı ölçer . Vesvese yapma olumlu düşün iyi olsun inş .

Sonucunuz ne oldu acaba bende aynı durumdayım da
Benim ki tüp bebek sanırım sizin değil ve ben kalp atısını duydum siz duydunuz mu bilmiyorum ama bu mesajı bile daha yeni atmıştım suan için sonuc ne bilmiyorum işte gögüslerim şiş allahtan bulantım yok devam:) siz kaç haftalıksınız 6 gün önden gitmesi yada geride olması sorun değil önemli olan haftasına göre uyumu

Direk söze girmişim kusura bakmayın herşeyi okumaktan bende hayır tüp bebek değil ama 6 gün geriden geliyor pazartesi kontrolüm var umarım güzel şeyler duyarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…