emdr terapi hakkında bilgisi olanlar, yaptıranlar

novelll

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
2.087
879
358
Arkadaşlar merhaba konuya hemen gireyim; panik atak, obsesyon, kaygı bozukluğu yaşıyorum psikiyatr tedavisi alıyorum ama emdr terapi die bişey duydum aranızda bilgisi olan uygulatan var mı? Yarın için bi.psikologtan randevu aldım. Cvp verirseniz çok mutlu olurum. Herhangi bi zararı var mı? Faydasını gören veya uygulatmasa bile bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok mutlu olurum, şimdiden teşekkürler

Bildigim kadariyla herkeste ise yaramayabiliyor . Ancak ve ancak bireysel yarari olabilir, anlamaniz icin denemeniz gerekiyor.

Bireysel yararı derken? Ben panikatağım ve takıntılarım için gidicem bi faydası olmaz mı acaba
Faydasi olmaz diye bir sey soylemedim. Bunu anlamaniz icin denemeniz gerekiyor dedim.

Benim bildigim daha cok gecen travma sonrasi stres bozuklugunda kullaniliyor.

Yarari olabilir de , olmayabilir de.

Ilac tedavisi goruyor musunuz.

Faydasi olmaz diye bir sey soylemedim. Bunu anlamaniz icin denemeniz gerekiyor dedim.

Benim bildigim daha cok gecen travma sonrasi stres bozuklugunda kullaniliyor.

Yarari olabilir de , olmayabilir de.

Ilac tedavisi goruyor musunuz.
Evet görüyorum ama aman aman bi etkisi olmuyo uzun senelerdir görüyorum artık etki etmiyor gibi geliyo, ilaç öteliyo sadece ve ben bıktım ilaç kullanmaktan artık

Zararı yok .
Sadece turkiyede iyi uygulaması olan çok fazla doktor yok yeni yeni başlanılan bir alan
En kötü hic bir fayda görmezsiniz

Ama seanslar pahalı bu zamanda havaya para verme lüxü olmuyor
Genel olarak özel terapiler pahalı.
Ama yapilacak bir şey yok , eğer birebir tanıdığınız psikiyatrist yok ise para verip deneyip göreceksiniz ancak

Genel olarak özel terapiler pahalı.
Ama yapilacak bir şey yok , eğer birebir tanıdığınız psikiyatrist yok ise para verip deneyip göreceksiniz ancak
Burda yaşayanlar deneyimi olanlar varsa kafamdaki belirsizliğe biraz netlik katar die düşündüm

Burda yaşayanlar deneyimi olanlar varsa kafamdaki belirsizliğe biraz netlik katar die düşündüm
Iyi de emdr yi uygulayan sayısız doktor var .
Hangisine gittiklerini önemli , uygulayıcı doktor olduğu için onun yönlendirmeleri onun etkisi önemli .
Burada yazarak sağlıklı bir sonuç alamazsınız diye düşünüyorum.
Geçmiş olsun.

Iyi de emdr yi uygulayan sayısız doktor var .
Hangisine gittiklerini önemli , uygulayıcı doktor olduğu için onun yönlendirmeleri onun etkisi önemli .
Burada yazarak sağlıklı bir sonuç alamazsınız diye düşünüyorum.
Geçmiş olsun.
Teşekkür ederim

Ben aldım bursa da yaşıyorum çok memnun kaldım çok şükür eskiye oranla çok iyiyim iyi Bi doktor olursa kesinlikle tavsiye ederim

Panik atak agorofobi ağır depresyon herşey vardı
Bende panikatak, obsesyon , agorofobi var inşallah bi faydası olur. Tek başıma rahat rahat sokaklarda dolaşmak iatiyorum. Kaç seans aldınız faydasını ne kadar zamanda görmeye başladınız? Çok soru soruyorum kusura bakmayın ama

Bende panikatak, obsesyon , agorofobi var inşallah bi faydası olur. Tek başıma rahat rahat sokaklarda dolaşmak iatiyorum. Kaç seans aldınız faydasını ne kadar zamanda görmeye başladınız? Çok soru soruyorum kusura bakmayın ama
Est olur mu bende yaşadım aynı şeyleri bende çıkamadım dışarı çok şükür şimdi çıkıyorum iyiyim ara ara yokluyor ama buna şükür. 1 seneye yakın sürdü ama normalde 2 haftada bir gitmem gerekirken ayda bir gitmiştim ondan. 4 5 seanstan sonra iyi gelmeye başlamıştı. Bide bol bol dua ettim en iyi gelen oydu. Bide İnternet üzerinden panik atak formül diye kitap vardı onu okudum uyguladım oda iyi geldi çok şükür

Back
X