emek vermek istiyorum?

comediaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2017
4
1
1
35
arkadaşlar sevgilim 33 ben 26 yaşındayım. 2 buçuk aylık bi ilişkimiz vardı ciddi düşünüyoduk 3 ay sonra nişan yapalım demişti ailesiyle tanıştırmıştı. ben ilişkimizin başlangıcından beri sürekli her kavgada ayrılalım dedim sonra barışmak istedim bi daha yapmıycam dedim barıştık ama en sonki tartışmamızda yine aynı şeyi yaptığımda mesajıma cevap vermedi telefonlarımı açmadı tam bi hafta konuşmadık ben de aramadım ama dün aradığımda bana bu sefer kesin bitti seni sevmiyorum umrumda değilsin uğraştım didindim ama olmuycak duaya amin demişiz demek ki dedi başkası mı var dedim hayır dedi görüşmek istedim ben istemiyorum ama bi gün ayarlayıp sana haber vericem dedi bütün bunlar hatalarım yüzünden ona gerçekten değişmek istediğimi değiştiğimi kanıtlamak için neler yapabilirim. bu ilişki için nasıl emek verebilirim?

ahhh.. her kavgada ayrılalım demek çok hatalı. tabi kavgaların sebebi çok büyük sorunlar değilse. sizin ilişkiyi sürdürmek ve zorluklarla mücadele etmek yerine pes edip kaçacağınızı gösterir. barışırsanız sakın yapmayın aynı hatayı. büyük sorunlardan dolayı tartıştıysanız ve bittiyse de bırakın bitsin.

benim hatalarımdan kaynaklı küçük sorunlar ama hepsi büyüdü dev gibi oldu tekrar aynı sorunları tekrarlamam değişimi önce kendim için istiyorum zaten ama ona değiştiğimi göstermek için neler yapabilirim çok katı davranıyo benim de elim kolum bağlanıyo

onun katı davranması da bir sıkıntı bana göre. siz daha hassas, alıngan birisiniz belli ki. katı biri ile anlaşabilir misiniz ilerde? belki de şimdiden bitmesi iyi olmuştur. iyi analiz edin bence.

onun katı davranması da bir sıkıntı bana göre. siz daha hassas, alıngan birisiniz belli ki. katı biri ile anlaşabilir misiniz ilerde? belki de şimdiden bitmesi iyi olmuştur. iyi analiz edin bence.
aslında çok naif duygusal biridir bu raddeye ben getirdim malesef benim düşüncesizliklerim bencilliklerim yüzünden bu kadar katı düşünüyo şu an

Ah be canım niye tehdit edersiniz şu erkekleri ayrılıkla.Adam haklı.Seni üzmek için söylemiyorum.Başta gösterecektin emeği.Yerle bir etmişsin.Sık sık ararsan da iyice bunalır.Biraz zaman ver sevgiline.Kendini dinlesin.Sonra zaten sensiz olamayacaksa o arar seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…