Emerken ağlama sorunu

tuanabird

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2024
8
1
1
28
Merhabalar
Bebeğim 3 ay 12 günlük
1 haftadır bazı öğünlerinde 10-20 dk emip sonra kendini geri çekiyor. Emmesi için uğraştığımda ise sızlanıp ağlıyor. Dik tutunca susuyor. Keyfide iyi oluyor gülüyor. Aç olsa ağlamaz mıydı? 10-20 dk emen 3,5 aylık bebek doyar mı?
Az emdiği zamanlar bezi full değil yarın dolmuş oluyor. Doktor diş zamanı olabilir dedi ama. Yarın muaneye gideceğim.
Bunu yaşayan oldu mu aranızda?

3. Ay etraf ilgisini daha çok çekiyor. Emmek zaman kaybı gibi geliyor Emzirme kolyeleri oluyor veya oyuncak asabilirsiniz boynunuza . Ben ayakta gezerek şarkı söyleyip emziriyordum daha uzun emsin diye biraz zamanı uzatiyordum. Kısa bir dönem sürdü 4. Ay bitti ama uyku gerilemesi olarak başka kanala geçti .😂

Merhabalar
Bebeğim 3 ay 12 günlük
1 haftadır bazı öğünlerinde 10-20 dk emip sonra kendini geri çekiyor. Emmesi için uğraştığımda ise sızlanıp ağlıyor. Dik tutunca susuyor. Keyfide iyi oluyor gülüyor. Aç olsa ağlamaz mıydı? 10-20 dk emen 3,5 aylık bebek doyar mı?
Az emdiği zamanlar bezi full değil yarın dolmuş oluyor. Doktor diş zamanı olabilir dedi ama. Yarın muaneye gideceğim.
10 20 dk emmek için yeterli olur kızım 2 ay 20 günlük bazen birkaç dakika emiyor doyuyor

3. Ay etraf ilgisini daha çok çekiyor. Emmek zaman kaybı gibi geliyor Emzirme kolyeleri oluyor veya oyuncak asabilirsiniz boynunuza . Ben ayakta gezerek şarkı söyleyip emziriyordum daha uzun emsin diye biraz zamanı uzatiyordum. Kısa bir dönem sürdü 4. Ay bitti ama uyku gerilemesi olarak başka kanala geçti .😂
Bende hep yürüyerek emziriyorum . Oyuncak iyi fikirmiş deneyeceğim😀 bugünde sesini keşfetti heralde bir şeyler geveleyip duruyor uyumak istemiypr şuan😂

Merhabalar
Bebeğim 3 ay 12 günlük
reflü olabilir mi acaba ? ya da sütünüz hızlı geliyorsa rahatsız oluyodur

reflü olabilir mi acaba ? ya da sütünüz hızlı geliyorsa rahatsız oluyodur
Reflüsü 2 ay önce vardı ama azaldı. Sütüm hızlı zaten emmeye başlarken oluyor. İlk 5-10 dk emiyor. Sonra zaten akış normale dönüyor. O zaman başlıyor huzursuzlanmaya. Ama dediğim gibi, her emmede olmuyor bu. Günde 2 kere falan

Back
X