Emerken ısırma

Mavipatikk

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2018
388
225
103
30
8.5 aylık bebeğim var alttan 2 dişi var üstten de 1 dişi yeni çıktı kısa daha tuttuğu herşeyi kemirme huyu var emerken de ısırıyor normalde akşam uyurken emer sonra gazını alır pışpışlarım uyur dün tam emecek daha emmeye başlamadan ısırıyor hani süt bitse oynasa dicem öyle bi durum da değil emmenin başından itibaren böyle yapıyo oynuyo aşırı tepki de göstermedim oyuna çevirmesin diye. Memeyi kapattım anlasın diye hayır ısırmak yok emebilirsin ama ısıramazsın oğlum ısırırsan annenin memesi acır hayır dememe rağmen anlıyor ama mızıldanıp pazarlık yapmaya çalışıyo illa ısırmaya çalışıyor :/ :) en son uykudan pili biter haldeyken uykulu sızmış bi şekilde güzelce emdi. Gündüz de hep oluyor. Bu durumla nasıl başa çıktınız ne yapabilirim?

Merhaba. Benim bebeğim de ısırıyordu o aylarda. Yalnız emecegini emip oyun aşamasına geçince isirirdi. O yüzden ben yutkunma sesi kesildiginde ayirirdim memeden. Bu süreçte hiç ısırma lafı etmedim, sadece memeden ayırıp dikkatini dagittim oyunla. Çünkü olumlu ya da olumsuz o davranistan bahsetmek bebekte o davranışı pekistiriyor aslında. Sizinki emme başında bile isirdigi için biraz zor olabilir vazgeçirmek. Tavsiyem isirmayla ilgili canınızın yanmasıyla ilgili hiç konusmayin. İsirdiginda olumlu olumsuz hiç tepki vermeden serçe parmağınızı ağzına sokup ayırın memeden ve dikkatini oyunla dagitin, diş kasiyicisini da kullanabilirsiniz oyun olarak. Aç olduğu için ya hemen ağlayacak ya kısa zaman sonra tekrar emmek isteyecek. Yeniden emzirin, yeniden isirdiginda yeniden ayirin ve oyun oynayın. Farkedilmeyen davranış söner. Bir süre sonra unutacaktir isirmayi.

Merhaba. Benim bebeğim de ısırıyordu o aylarda. Yalnız emecegini emip oyun aşamasına geçince isirirdi. O yüzden ben yutkunma sesi kesildiginde ayirirdim memeden. Bu süreçte hiç ısırma lafı etmedim, sadece memeden ayırıp dikkatini dagittim oyunla. Çünkü olumlu ya da olumsuz o davranistan bahsetmek bebekte o davranışı pekistiriyor aslında. Sizinki emme başında bile isirdigi için biraz zor olabilir vazgeçirmek. Tavsiyem isirmayla ilgili canınızın yanmasıyla ilgili hiç konusmayin. İsirdiginda olumlu olumsuz hiç tepki vermeden serçe parmağınızı ağzına sokup ayırın memeden ve dikkatini oyunla dagitin, diş kasiyicisini da kullanabilirsiniz oyun olarak. Aç olduğu için ya hemen ağlayacak ya kısa zaman sonra tekrar emmek isteyecek. Yeniden emzirin, yeniden isirdiginda yeniden ayirin ve oyun oynayın. Farkedilmeyen davranış söner. Bir süre sonra unutacaktir isirmayi.
her soruma zaman ayırıp cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim fazla cevap veren olmuyor :/ inşallah deneyecegim dayanmak çok zor dişleyip bide asılıyo çenesini sağa sola çeviriyo. dün aç olmasına rağmen ağlayıp bana tavır alıp hep babaya gitmek istedi en son dayanamayıp sakince emdi. Böyle sürerse silikon göğüs ucu alsam mi sizce ama hiç emzik biberon alışkanlığı yok bitek wee baby silikon uclu alıştırma Bardağından su iciyor tek o alışkanlığı var başka yapay bisey bilmiyor acaba o uc ile memeden sogur mu?

Ayrıca oyunlar da denedim bi ara anlaşıyorduk ısırma ihtiyacı gelince ayrılıp dis kasiyicisini sevdiği bişeyi ısırıp sonra memeye yönelip emiyordu şimdi kanmıyor illa memeyi ısırmak istiyor canım çok yanıyo çözüm bulamıyorum Ağlıyorum bazen

Back
X