Emin Olamıyorum... Hamile miyimdir?

vuslata hasretim

En güzel dua "M"
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2015
282
402
103
Kızlar merhaba. 8 aylık evliyim. Şu an için bir bebek düşüncemiz yoktu aslında. Adetim 5 gün gecikince artık kafamda hamile olma ihtimalleri dolaşmaya başladı. Bu arada adetim her ay düzenlidir.

Bende hiçbir hamilelik belirtisi yok. Sadece adet öncesi belirtileri yaşıyorum ( sivilce, kasıklarda ağrı vs.). İki gün önce eczanelerde satılan gebelik testini uyguladım ama bir şey çıkmadı. Şu an hamile kalmış olmak istemiyorum ama hamileysem de Rabbimin hediyesidir.

Benim gibi bu şekilde adeti gecikip test negatif çıkmış olmasına rağmen hamile olduğunu öğrenen var mı?

Bu arada hafta sonu da adet görmezsem Pazartesi kan testi yaptırcağım ama ondan önce sizlerin yorumunu almak istedim.

Aynı ben. 7 aydır evliyim ve reglim 3 gun gecikti cok istiyorum gerci ben. Hic gecikmezdi bu denli. Pazartesi kan vereceğim. Ama bugün productor alacagim çünkü diger testlerde gölge çıkıyor hicbir şey anlamadim.
Negatif diyemiyorum çünkü hissediyorum. Bugün sende al eczaneden. Productor 20 liraymis.

Golge cikiyorsa hamilesindir :)

Aynı durumdaymışız :) pazartesi kan testini beklemeyi düşünüyorum en garantisi o çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…